Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V nekterych situacich jsem mel ze hry nechutnou sekanou (viz. akce na moste v bource, pokles na snad 5fps). Nez jsem dal ragequit:D No a pri novym spusteni se me hra zeptala jestli chci spustit v safe modu. Dal jsem ano, nacetl save, a ve hre prenastavil zpet na vysoke rozliseni a vysoke detaily a od ty doby jsem za celou hru nemel problem s nakym sekanim a vsechno pekne na full. Treba to nekomu pomuze.
  • Odulin
    Mám za sebou 8 hodin na Hardcore a celkem spokojenost. Jediná výtka je, že jsem to čekal těžší. V popisu obtížnosti se kasali, jak nebudou náboje apod...a já už nemám co sbírat, jak mám všeho plno, ale třeba hra ještě přitvrdí. Grafika místy působivá a atmosféra pohlcující.

Jinak zatím na i5 3.5, 4gb, gtx 570 OC průměrně 45fps na max. bez SSAA a physx.
    • vydrz, urcite vyjde crack ktory ti spristupni ranger mode. Ja si pockam na zajtrajsi unlock na steame.
  • Tohle mi stačí, kupuju http://www.metacritic.com/game/pc/metro-last-light
  • Tak sem si to zkusil a musim rict,ze sem necekal tak narocnou hru v teto dobe,kdy se to neda spustit na maximum tak,aby to spalalo pekne a clovek si to pekne vychutnal:)kdyz jedu ve full HD vse na max krome ssa tak to jede cca 130fps,ale kdyz zapnu ssa4* tak to klesne na cca 25-35,docela to vyhlazovani fakt narocne,je asi potreba pockat na patch ci na nove ovladace:)ovsem byl sem pouze v zacatku,nevim jak se pak snimkovanani ukaze ve volnem prostranstvi...
    • Presne tak to uz rezim ve 3D je mene narocny nez SSAA 2X (mne to pri vypnutem SSAAA jde z nejakejch 70FPS k 35FPS a to mam zaply jen na SSAA 2X, full hd vse na max.). Pokud se mohu zeptat, cozepak to vlastníte za Grafickou kartu ??? Dekuji za odpoved.
      • Bez SSAA a vse ostatni na max s Vsync AF16* a zapnute PhysX ve full HD motion blur normal to jede 100-150 fps kdyz se zapne SSAA na 2* jede to 60-90 fps pri zapnuti SSAA na 4* to jede 25-40 fps ale to uz neni ono,na 2* to je pohoda...grafiku mam Titanku...nekdo psal,ze uz je patch,ale ja zadny nenasel:)optimalizovany ovladace zatim taky nejsou,jak to bude,hodim dalsi poznatky,tak jako tak,je to opravdu narocna hra,pokud chcete hrat se zapnutym SSAA :)
  • Naštěstí si Lukáš z takových čůráčků, kteří si tady honí svoje malý péra (aka ega) nic nedělá a bude doufám psát recenze v podobném duchu :) A vám, drazí ukřičení čůráčci, nezbude než sem nelézt a udělat si vlastní, lepší, web o hrách, se skvělým a úžasným hodnocením. Holt Games není web pro děti a stejně sem ti malí šulínci furt lezou *1*
    • Největší čůrá*ek tady nadává ostatním do č*ráčků. :)
      • skor najvacsi s najmensim *1*
  • kubi-wan
    Asi jsem vlez do špatnýho lokálu... proč se tady sakra všichni dohadujou jen o kvalitách recenze? To, co jsem potřeboval vědět, jsem se dozvěděl. Hra je pěkná, dobře se v ní střílí i nestřílí, mluví se tam rusky a je to zábava. Nemusí tu bejt přece hned vypsanej rozbor všech zbraní (který mimochodem ve střílečkách už dávno přestaly bejt zajímavý) nebo jak se to ovládá...
    Uznávám ale, že mi recenze přišla kratší než obvyklej standard. Trochu mě to mrzí, ale co, sakra svět se nezboří.
    • Ne, to, co jsem se potřeboval dozvědět, jsem se nedozvěděl. Vlastně..nedozvěděl jsem se skoro nic. Rád bych to trochu do hloubky, ne zjistit věci, který mi jsou jasný i dávno před koupí té hry. Třeba jsem chtěl vědět víc o těch neviditelných stěnách, ale i to jediný, co tam je, tak je udělaný jen polovičatě (že se ve střílečce střílí, mluví, je pěkná a je to zábava...to jsou fakt bezva informace)
      • kubi-wan
        Games.cz neni jedinej server o hrách. Já teda vždycky kouknu na víc recenzí, než se rozhodnu o koupi...
        • Já ne. A pokud je jejich strategie posílat mě po desíti serverech o hrách, abych si o té hře něco vůbec zjistil, tak to není moc chytrej přístup ke čtenářům. Já se podle recenze o koupi ani nerozhoduju, v recenzi se chci o té hře hlavně něco dozvědět a zrovna Metro mě zajímalo, takže mě taková odfláklá recenze naštvala dvakrát tolik
          • napadlo te treba ze v recenzi nic není protože ani hra nic nenabízí? proste je to prumerna hra o ničem tak o čem by mel recenzent psat.
            Me treba mrzelo že recenze na simcity byla stručna a nerval jsem tady jak malej kluk
            • Jo a k té recenzi, ano, čekal sem víc... pro fanouška to nic nebylo - protože tohle všechno (a i víc) už věděl z videí a marketingu před vydáním, a pro nováčka v tomhle žánru to má asi cenu jako Recept na bábovku v krabičce od mobilu... ale abych nebyl za hatera, prostě mě mrzí, že ta recenze nebyla lepší...ostatní (zahraniční) servery se snažily o dost víc...
            • Pokud je to hra o ničem, tak jak podle tebe vypadá hra o něčem ? Call of Duty? Jo, neni to jako Metro2033, ael to hlavně kvůli tomu, že M2033 bylo svýho času první, originální a je logický, že MLL, pokud chce jít stejnou příběhovou linií, bude i stejně vypadat... nebo jsi čekal Dinosaury a laseromet, aby to bylo o něčem?
  • Malleth
    Stručná a jasná recenze. Kupuju. Jen by mohl Lukáš ještě něco napsat o tom Ranger modu. Celkem by mě zajímalo jestli je to bez HUDu vůbec hratelný.
  • Konkretne na MSI R9 290X Gaming 4GB
  • smejki
    Metro mám rád, i přes jeho neduhy, které podle všeho zůstaly. Nasrala mě ale politika kolem předobjednávky Last Light (koukněte, jaké bonusy za něj jsou). Jestliže se vydavatel ani nesnaží zastřít snahu donutit mě vydíráním vypláznout extra prachy... počkám si a koupim si to až za ty extra prachy, za těch 5 babek, když to tak chcou. Zábavy je na světě dostn, nemusim to hrát hned. *2*
    • Inquisitor
      U konkurence jsem četl článek že je k tomu kroku donutili vydavatelé, i když to samozřejmě zakázníkovi může být jedno a žádna omluva to není.
      • smejki
        Vydavatelé? Plurál? Míníš tím Deep Silver? To jsem taky slyšel, ale je mi buřt, kdo za to může.
        • Pry museli proste neco mit jako bonus pro predobjednavky a tohle pry nadelalo nejmensi skodu
          • Tu je presne znenie, nech si kazdy spravi svoj obraz.
            http://www.pcgamer.com/2013/05/10/if-metro-last-light-ranger-mode-is-the-way-it-was-meant-to-be-played-why-isnt-it-included-for-all-players-we-ask-koch/
    • Mě naopak cena velice potěšila. Za 750 Kč předobjednávka:) Ale jinak je pravda, že ta politika je strašná, naštěstí se ještě neptali u Ubisoftu,jak se skutečně rýžují peníze.
      • smejki
        To je právě to ještě gaynější. Cena je krásná a býval bych si to koupil hned, možná i právě předobjednal, když mi tam za vlastnění M2033 vrzli slevu. Ale tohle si nikdo nesmí dovolovat. Wargame mi dává slevu větší a ještě je přitom slušný. Asi si to z hecu předobjednám namísto Metra.
  • jesusek
    Ááá lidi už zase brečí nad čísílkama.
    • Áaa člověk co si přečte jeden komentář a hned píše podobný srajdy. Možná tak jeden člověk si stěžoval na 7 (a proč by nemohl? třeba ho to baví a myslí si že to zaslouzi vic, na to ma pravo)
      • jesusek
        To chce klid. *4* Tak prostě Lukáš zkritizoval hru která se ti líbí no. Už se tím netrap.
        • Mě se ta hra nijak vyjímečně nelíbí, počkám si na slevu protože si myslim že 7 je adekvátních a za to 14 stovek nedám. Co mě asi trápi je délka "recenze" která ve wordu po odstranění 20 mezer dělá jednu A4, což by samo o sobě nemuselo být špatný, ale o tý hře řekne asi tolik jako zadní strana krabiček od Metra a Stalkera... Netrápím se, neboj, ale dík za starost
          • Asi tak...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit