Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě jen se*e, že hrdina opět nemluví, to mě vždycky hra tak trochu nudí a odrazuje.
    • Nepoužívá se ta nemluvnsot kvuli tomu, že někteří hráči by se pak třeba nestotožňovali s tou postavou?
      • Přesně ! , a proto je Gordon Freeman nejlepší postava ever !
    • Mě to nikdy nevadilo, ale Infinite to teď mělo parádně zpracovaný a rád bych si na to zvyknul :)
  • Vyborna zalezitost se skvelou atmosferou a zaroven hra s asi nejlepsi grafikou vubec. Neskodila by mensi koridorovost a lepsi AI... ale to jsou jen pihy na krase jedne z nejlepsich FPS soucasnosti. Pokud to nekoho minulo stejne jako me vloni, tak muzu vrele doporucit. Za me 9/10.
  • trošku nechápu hodnocení recenze, ale pro mě jako fandu radioaktivních her je to jedna z nejlepších FPS akcí, který jsem kdy hrál.. skvělá hratelnost, optimalizovaná grafika, super příběh.. dávám 10/10 !!
  • Tohle nechápu. Samý negativní nářky ohledně psané recenze (nečetl jsem), ale u videorecenze od téhož autora, která bude v jádru vlastně úplně stejná akorát s obrazem, to bude zas diskuze plná keců jako "nejvtipnější vr ever, Grygyš, seš nejlepší!". Už to vidím před očima teď.
    • tak ji přečti, neboj, je to otázka tak minuty k přečtení té minirecenze, pak možná nářky pochopíš
    • Ale tak to je čistě nějakej fanklub něco jako s Bětkou, ta by v tom pořadu mohla hodinu péct buřty a na FB by okamžitě psalo 50 harantů že to byl nejlepší pořad na světě a Bětka je nejlepší zálesák
      • Ronox
        Ale Bětka je .. nejlepší zálesák!
  • No jelikož mám jenom tento příspěvek smazaný, tak mě pak nenapadá, za co jiného. Jako naštvalo mě to. Ano občas se chovám jako idiot, nadávám do trolů a píšu mimo téma. To beru, za to člověk zaslouží ban. Ale za toto?....
    • Omlouvám se, patří jako reakce na Miseriuse.
  • http://www.sector.sk/recenzia/29983/metro-last-light.htm
    zase sector ukazal, ako sa piše recenzia, a nie som lokalpatriot...
  • Pinkamena
    http://www.youtube.com/watch?v=gUU76Sg5gxw

Jak jinak.
  • uzivatel1982
    Já měl s metrem vždycky problém v tom, že mě hrozně lákalo prostředí, měli i hezkou(náročnou) grafiku a některý herní mechanismy(baterie, masky), ale ve výsledku mě pak jen o to víc mrzelo, že ta hratelnost byla taková plochá. Tudíž pro mě recenze byla docela užitečná, protože to vypadá, že tohle přesně všechno je i v tomhle dílu a vím, že ho kvůli tomu nebudu kupovat.
  • schali
    Bohužel z důvodu nedostatku času jsem se dostal ke hře až po mnoha letech. Byl jsem velmi mile překvapen, vývojáři z východu mají můj potlesk, prostě umí tyhle hry dělat. Fallout 4 je proti tomhle špatnej vtip bez atmosféry a smyslu. Jediná nevýhoda je délka, je to fakt krátký, ale jinak dokonalá hra. Místní recenze je zase další neskutečná minela a nepochopení všeho co je na hrách dobrý. Games už poněkolikáté ukazuje, že je serverem diletantů.
  • Tak po tom všem, co jsem si přečetl za příspěvky, jdu do toho.. *14*
    P.S.: pane recenzente, nemáte to jednoduché, že? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší