-
Trošku zarážející recenze o několika odstavcích. Snad by si hra zasloužila trochu více textu. Zatím mě baví moc, uvidíme...
-
Vykrákat za uši by potřeboval hlavně "recenzent". Ačkoliv 4 games odvedli velice solidní práci a vytvořili hru, která poutá od začátku do konce (dobře, ještě tam (naštěstí) nejsem), tak autor sesmolil jakýsi článek v rychlíku do Prahy a to mu ještě na notebook svítilo slunce. Jinak si to nemůžu vysvětlit. Tfuj!
-
K Metro2033 som prišiel doslova ako slepej k houslim ked bol zdarma pred vianocami a bola to uzasne atmosfericka hra, aj tie neduhy tam boli take iste ako teraz, takze ak je to v podstate pekne pokracovanie pribehu, kupujem, toť vše
-
Česká herní komunita by se mohla stydět... *9* Nebo to tu už nikdo nekupuje hry? *13*
-
-
Třeba já dostal kupon ke grafické kartě, ale nevidím jediný důvod, proč bych měl čekat o několik dní déle než amíci, tak jsem si to prostě stáhnul.
-
-
Dobře... Ještě někdo? *5*
-
-
-
Tak 4 možnosti koho a jak potkám jsou celkem ok. U COD je jen jedna.
A navíc takto to je u hodně FPS, které nemají možnost volby jak se někam dostat.
Taky hra vypadá technicky dobře. Osobně jsem spokojen, ale musím uznat, že na tom má také vliv to, že mně bavila původní hra. Určitě bych raději více možností volby, ale dobrou FPS také beru. A tohle není klasická FPS jakou byl Doom 3 kde nešlo vůbec nic dělat. A taky mně bavil. Zvláštně když FPS a RPG se dnes prolíná, tak potěší dobrá střílečka.
Btw technickou stránku hry byl více ocenil. Když se podívám na některé AAA hry a tohle tak to je pořádný rozdíl. Je sice, faktem, že hra je hodně náročná a trpí propadama FPS ale tohle částečně řeší nové ovladače. Fyzika a samotný vzhled je, ale na úrovni.
Chápu ale, že tohle recenzentovi nesedne, hlavně když má rád hry typu dishonored kde je ten postup jiný. -
http://www.sector.sk/novinka/74305/ako-pracovalo-4a-games-na-metre.htm
niečo na zamyslenie... -
-
Jojo...ale tenhle článek už je na tiscali.games... A i když někteří říkají, že to nás jako hráče nemá co zajímat, tak naopak, zajímá nás (mě) to... Protože když už nějakou hru kujupu (a nepatřím mezi ty, kteří neví co s penězi), tak jednak mě zajímá její kvalita, poměr cena/výkon, a pak taky jestli tím podpořím snaživé vývojáře, nebo jen "nacpu" svoje peníze do nějaké megaspolečnosti... A vzhledem k tomu, že 4A vytvořili jednu z nejefektivnějších her poslední doby, za zhruba 10tinové náklady a za cenu 50e, je mi mnohem milejší dát peníze jim, než třeba společnosti EA, která se v penězech (dle jejich statistik) topí a "plodí" levné a převařené hry s megareklamou...třeba MW3 za 60e...
I když vím, že jen zlomek peněz jde vývojářum samotným, je to pro mě pořád lepší...ti kluci vyrobily úžasnou hru, na kterou budu dlouho vzpomínat a kterou si (stejně jako Metro 2033, CoD1 + datadisk + CoD2, nebo mise Men of War) rád zahraju s odstuem několikrát znova... -
-
To je krasna ukažka toho, ako funguje kapitalizmus u nas, na ukrajine, a na zapade.
Zahranična spoločnosť nema problem prisť a za smeišne peniažky a neludske podmienky s nas zdierať kožu, čo by si u nich doma nedovolili.
Vôbec ma nemrzi že THQ krachlo...
-
-
-
K hodnocení se nedá nic říct, když to člověk ještě nehrál. Ale podle gameplay je to v podstatě to stejný Metro jako to předchozí, takže člověk ví co od toho čekat. Zkrátka koho bavilo 2033, tak ho bude bavit i Last Light. Myslim že ta sedmička až osmička odpovídá.
-
málem jsem na vás zapomněl.. http://www.youtube.com/watch?v=gUU76Sg5gxw
-
Kluci, další v řadě :) Netrpělivost, nedočkavost a zvědavost je sv*ně. No u mně spokojenost zatím. Myslím, že milovníci Metro2033 si k číselnému hodnocení můžou klidně přihodit jeden dva bodíky. I když zatím radši čekám to horší, líbí se mi už jen opět to prostředí a stylizace a krom toho to komentované 16min IGN gameplay taky vypadalo dost krmně. Rád za to dám i těch 700,-
PS: pokud máte herní klavku od Logitechu, shoďte proces "Lcore.exe" Jsem nepochopil, jak až to brzdilo. Teď to fichá na nejvyšší bez AA s PhysX - na 4 jádru, 4GB RAM a 560Ti (1GB) až to sám nechápu, asi bude třeba počkat na nějakou větší melu ale i v outdooru žádný náznak úbytku FPS (to jsem ještě nenahodil ani poslední bety). Co víc, Ramku jako by ta hra skoro nežrala a procík jede taky na 50% a to jsem se bál, že to dle těch požadavků bude scukanice. Pak jsem ještě zjistil, že lze Logitech SW spustit zpět při ALT-TABu ze hry a pak to jede i s Lcore.exe jako po másle.