-
tu hru nejde hrat to se musi prozit to asi recenzent nepobral bohuzel...
-
Vidím, že všichni poslušně čekají na oficiální vydání v ČR ;)
-
-
neboj ..u nás na Slovensku je to oveľa horšie
-
Chce se mi ze zdejší komunity zvracet.
-
-
Tedy, informačně obsáhlejší recenze je i na Zingu, a to už je co říct. Sice je tu vše základní, ale popsáno je to stroze. Čekal jsem něco obsáhlejšího. Jinak ke hře. Jsem rád, že se druhý díl nedrží knižní předlohy, protože 2034 už se mi dost nelíbla.
-
-
Tak víc se zrecenzovat nedá pokud člověk recenzuje jen podle traileru.
-
-
Pokaždé když vyjde nějaký velký očekávaný titul tak se vždy speciálně těším na recenzi od kluků z Gamescz,protože vím že se pokaždé pobavím (alespoň v poslední době tomu tak je).Ať se jedná o číselné hodnocení nebo psané tak se nemohu zbavit pocitu jako by se v Games snažili od zbytku odlišit.
-
-
Ja sa tesim na ich recenziu pretoze viem ze mi podaju svoj vlastny "amatersky nazor parana", na rozdiel od "profesionalnych" gamespot, ign atd.. ktore vacsinou hadzem do rovnakeho kosa. Pak ich sklbim dokopy a mam lepsiu predstavu o hre ;)
-
-
Jen tak mimochodem. Angry Joe, který dělá recenze na Youtube dal hře 9/10 a zrovna on je jeden z mála recenzentů, který hry hodnotí tvrději než ostatní, kdy jeho sedmička je osmička nebo dokonce devítka jiného recenzenta.
Já bych osobně dal osmičku, ale na druhou stranu je to jedna z mála FPS, která má opravdu duši, atmosféru, délku a slušný příběh - v dnešní době velká rarita. -
Na Tiscali dáte Aliens: Colonial Marines dáte 6/10 a tomuhle 7/10?
Vy jste vážně asi nenormální. Nevím jakým způsobem hry vůbec hodnotíte, protože když dáte na tiscali např. Red Faction Armageddon 5/10, tak všude jinde u nás i ve světě dostane hra 7 nebo 8/10. Naprosto vás nechápu, bežte radši dělat něco jiného. Mezi těmito napříkladu uvedenými hrami rozdíl 1 bod??? Už jenom v grafice, desing levelu a zážitku je Metro LL o 5 bodů výše. Takže by to mělo být asi takto -recenzente-!!! Alieni 3/10 a Metro LL 8/10. -
-
Tož ale! Je Metacritic nedůvěryhodné zlo nebo jde o zbožštělý ideál? Už se rozhodněte, lidi.
-
Přesný příměr mezi Aliens a Metrem mě taky napadl.
-
-
Mě taky.
-
-
Jenže ty si mentál...
-
-
-
-
tadle recenze trošku politicky smrdí *16*
-
ok, pri tejto hre sa budem riadit radsi sectorom :)9/10
-
Hodně trapný s tím Bémem. Je vidět, že novinář se v autorovi nezapře. Ale tak něčím nakrmit hloupé publikum musí no. Rada pro příště, dobrý je si při psaní čehokoliv vždycky nastudovat problém. Nejhorší projev debility novinářů je právě to, že velmi rádi ze sebe dělají odborník na vše, a přitom jsou to v podstatě naprostí nedoukové, kteří neumí nic.
-
-
Trapnej seš ty,debile
-
-
S hodnocením teda určitě nesouhlasím. Dle mého názoru by si hra zasloužila víc. Rozhodně mi připadá lepší než titul 2033, který mě teda vůbec nebavil, ale to bylo nejspíš tím, že jsem před tím četl knihu. Jediné co mi zatím na hře vadí je němost hlavního hrdiny. Hře by rozhodně pomohlo kdyby hlavní hrdina alespoň někdy v nějaké konverzaci pípnul. Ale až na tohle mínus, které se dá přetrpět se zatím skvěle bavím.
-
-
a konec byl epický
-
-
Epický? Nevím jak vypadá ten druhý "dobrý konec" ale špatnej je jeden velkej patos, skoro jak z amerických filmů. *3* Já u tý závěrečný animačky jen znuděně zíval. I když je to pořád stokrát lepší než zakončení z jedničky.
-
-
No tak v americkejch filmech většinou hlavní hrdina přežije ne *3* Proto to americkej konec neni...nebudu psát, jak vypadá ten dobrej konec (je lepší), ale (SPOILER) abys ho dosáhl, tak během hry dostaň hodně morálních bodů (takový to bílý probliknutí) a až budeš na rudym náměstí a dojdeš k Pavlovi, co zraněný leží na zemi, tak v té halucinaci, jak ho drží ruce mrtvých, tak za ním běž a pomoz mu - tím mu jakoby odpustíš (nezapomeň, ten temný v té misi povídal, že Pavlovi vojávi jsou hodně červení - tzn. chtějí zabíjet, ale Pavel je oranžový - tzn, neutrální a že v něm cítí strach...), ten temný to vidí a řekne "takle vypadá odpuštění? budu si to pamatovat" a Pavel to přežije... no a to by mělo stačit na dobrý konec *3*
-
-
To teda... zajímalo by mě, čím to chtějí trumfnout ve 3. díle *5*
-
-