-
Nechci se ted vyjadřovat ke hře. Co se týká pana Grygara, jeho jméno si pamatuju i ze starých magazínů (gamestar, nebo score jestli se nepletu). Nevím, zdali začíná být problém ve mě, ale jeho recenze už ze zásady jenom prolítnu, protože to, co píše on ani za literární žánr - recenzi dle mne nelze považovat. Jsou to takové umělecké úvahy a surrealistické pohledy do autorova podvědomí, které je zrovna nějakou hrou ovlivněno. Fakt nepamatuju, že by se mi od něj nějaká líbila.
-
vim, diskuze k teto hre je uz asi pase, ale.... pred chvili dohrano, uuuuuzasnaaaa hra, zitra zacnu od zacatku, ten dobrej konec musim videt :) pro me osobne kandidat na hru roku, proto 9,5/10.
-
WTF?!? Horší recenzi jsem už dlouho neviděl
-
Bože prečo nechali toto zhodnotiť, Grygara? Úplne zhovadil túto hru, najhoršie napísaná recenzia, vravím to už roky, že Grygar hrám nerozumie, jeho názory nie že by boli nesprávne, ale sú proste vždy niečím čudné....
-
-
ja som sa napr. ani nedocital aky ma recenzent na hru nazor..pretoze ten nazor v recenzii vlastne ani nepovie ..hroza :D
-
-
Poslední dobou se nemůžu ztotožnit s názorama jaký má Lukáš Grygar.A ty komenty k HL2 v podcastu.......omg :D
-
Tahle hra šla celou dobu naprosto mimo mě. Zkusil jsem to, posadilo mě to totálně na p*del. Dnes dohráno. Vynikající hra! Považuji to za nejlepší FPS, jakou jsem kdy hrál a to bez legrace. Tohle si zaslouží desítku. Co se týče recenze, naprosto ji ignorujte.
-
Od Games.cz som takto nekvalitnu recenziu teda necakal :(
-
-
Co navrhujeme? 30 ran holí nebo rovnou na hranici? Přece si nenecháme sr*t na palici, tož kde bychom to kua byli. REVOLUCE! Pryč s narušiteli míru!
Přístě bude muset kolega Janchor napsat rovnou diplomovou práci, jinak redakci vyhodíme z oken... -
-
Vzhledem k tomu, že je tohle zřejmě největší český herní portál, by člověk opravdu čekal kvalitnější (a obsáhlejší) recenzi, než jen názor na nové tetris na místím foru/blogu... *7* To nemá s diplomkou nic společného...nikdo tu nečekal na rozbor každého náboje či epos o Gilgamešovi, ale tohle na takovou hru (byť neni perfektní) se prostě nesluší... To už MW3 dostalo více prostoru, a dejme ruku na srdce, která hra by si ten "prostor" zasloužila více...
-
-
Upřímně, aby se tady většina nepodělala. Být to na mně, tak na vás hážu lejno a jdu si dělat svoje. Největší český herní portál to tu kdysi bylo, teď je to tady největší slet gum nejen z Česka. Ani se nedivím, že ona motivace v podobné atmosféře robit nějaký velký přehledný recenze prostě chybí. Ruku na srdce, vyplatí se to vůbec? O tématech v článcích se tu mluví buď málo nebo vůbec, řada lidí ani komplexní věci nemíní číst nebo jim nerozumí a místo toho vesele blije do diskusí; čím dál tím častěji jsou v kursu hovadiny a kibicování na základě všímání si ho*en oproti podstatnějším věcem, viz tento případ.
-
-
No víš, je to nečekaný, ale člověk by čekal na herním portálu (asi největším v čr) právě ty recenze... a pokud se nejedná o nějaký druhořadý blog nějakého fanouška, co si píše články sám, čekal bych (čekali bychom) trochu vyšší úroveň...tím nic proti, většina recenzí je tu opravdu dobrých a rád si to tu pravidelně čtu, ale sem tam je vidět, že autora recenze prostě hra nebavila, tak tu recenzi odflákl... Beru, je tu hodně trollů a lidí, co krafou mimo téma, ale konkrétně tohle bylo k tématu... prostě recenze by měly být objektivní, a pokud se hra autorovi recenze nelíbila, tak ať se toho ujme někdo jiný z redakce... Kor u téhle hry je mi (nám) to prostě líto, zasloužila by si mnohem více prostoru...tahle "recenze" byla ani ne shrnutí informací, které jsme z videí věděli už měsíce předem...takže to nebyla recenze...
-
-
-
-
-
recenzent aj hral hru, ci robil recenziu z obrazkou? Alebo si ju pustil na 10 minut a hned isiel pisat recenziu. Hra nema nejak super pribeh, v postate jednoduchy, ale atmosfera, postup, celkovy zivot v metre je urobeny proste super. Nevravim ze ta hra si zasluzi 10/10, ale 7 je dost malo. Kopec vacsichsraciek tu dostavalo vyzsie alebo rovnake hodnotenie.
-
-
oproti prvnímu dílu tam atmosféry moc nezbylo...
-
-
povodna atmosfera metra, taka tajuplnost sa kus stratili to ano, aj druha kniha o metre stratila to caro tajuplna. Takisto aj stalker, najlepsi diel bol SoCH, lebo niekto nevedel o com to je a vsetko posobilo neznamo a tajuplne. V LL sa ale rozvinul svet. Ako rhac sa dostanes hlbsie do problemov jednotlivyzch stanic. Sice pribeh uz nejde podla knihy, ale castejsie sa mi stava ze narazam na veci ktore sa riesili v knihe (oslobodenie od SS, chlastacka u cervenych, prechod do divadla cez pavukov....)
-
-
-
Dohráno a po dlouhý době celkem slušný fps,který nedohraješ za 4 hodinky s prstem v análu jako COD.....8/10
-
-
Výzvu přijímám!
-
-
Ten prst v análu nebo hraní Metra? *3*
-
-
-
Četl jste literární předlohy, Lukáši?
-
-
Tuším, že k LL ani kniha není. Glukhovsky vyráběl scénář speciálně pro hru, protože jeho kniha se k ní nehodila.
-
-
Škoda, že je Lukáš nečetl, protože pokud Glukhovsky přímo spolupracoval, bylo by zajímavé srovnat, jestli si pohlídal, aby ze skvělého světa nebyl paskvil.
Četl jsem první česky a druhou anglicky (rusky neumím a z nějakého důvodu se mi ji podařilo splašit dřív, než český překlad) a můžu doporučit. Ruská fantastika je zajímavá, bohužel u nás vyšli jen klasici (Strugačtí, Jefremov) a superhvězdy (Lukjaněnko, Glukhovsky). A to je škoda.
-
-
Ne.
-