-
chapu,venku zacina byt pekne...kdo by se psal s nejakym textem... :-D
-
-
... *1* Tak to sedlo... +1
-
-
Vazim si Lukase a celou redakci ale fakt by jste nemeli davat do pracek na recenzi hru jako je Metro prave Lukasovi... I kdyz jsem ji bohuzel jeste nehral a mam ji zakoupenou pres STEAM tak mi je jasny ze by to bylo v rukou FPSaka alespon na osum :-)
-
-
Pokud vím, tak Lukáš mnohokrát v podcastu a určitě i jinde zmiňoval, že FPS JE jeho oblíbený žánr, bohužel to, co se v současnosti v tomto žánru produkuje ho hluboce skličuje. Zaplať pánbů za takhle kritické recenzenty. Osobně mi na sedm přišel i první díl, jakkoli je to ceněná záležitost.
-
-
Ano me taky deprimuji FPSka co posledne vychazeji. A Lukas je proste zamerenej v dnesni dobe na uplne jiny hry.. to snad vsichni vime co sledujeme Fight Club.. a bodka .
-
Budiž, nelíbí se mu současný FPS, dá se pochopit, nejsou zrovna terno. Ale když už tomu chce dát 7 má to v recenzi odůvodnit a ne napsat tuhle naprosto směšně krátkou "věc". Vždyť člověk co třeba o tý hře ještě neslyšel tak po přečtení tohodle nebude pořád nic vědět tudíž tenhle text absolutně neodpovída definici slovu Recenze
-
-
Člověk, co o té hře neslyšel, má na Games spoustu předchozích článků, videí, obrázků apod., ze kterých si může doplnit informace. Recenze není od toho, aby hru popisovala, ale kriticky hodnotila.
-
-
tomuhle bych oponoval. Pokud recenze funguje v synergii s jinými texty, měla by na ně odkazovat (i prosté "nebudu opakovat, co jsem už psal v hands-on", bohatě stačí), jinak by měla být maximálně samonosná (ne nutně všeobsažná). Bez toho to působí podobně gayně jako "oldskůlové" spoléhání se na předchozí zkušenost hráče, která akorát vede k pochybnému elitářství některých komunit.
-
Recenze ma krome kritickeho hodnoceni seznamit ctenare s tim dílem (a to nemyslim jen nejakou krutoprisne vtipnou metaforou), pokud to chcete dělat tak, že si má člověk hledat v historii články o hře, budiž, zajímavá strategie... Nejsem jeliman co bude hned vykřikovat že už tu nikdy nebude číst a je to hnuj, ale pár takovýhle recenzí do měsíce a čtenáři prostě budou ubejvat...škoda, vše ostatní je tu suprový a jste jedinej českej herní web co čtu, holt ty recenze tu nejsou to pravý ořechový no...
edit: Nikdo samozřejmě nečeká, že tu přiznáte že to je odfláklá recenze (jako kdyby Lukáš už před zapnutim byl znuděnej a po dohrání si jen řekl, no nebylo to uplně hrozný), ale takováhle mobilizace redaktorů a hromadný zastávání působí "vtipně" (až někdo napíše recenzi o 150 slovech tak budete psát že šetříte klávesnice [mozky?] a vše podstatné tam je?) -
-
Jestli ti Dane tvuj popis stačí k rozhodnutí jestli hru koupíš nebo nekoupíš tak budiž, ale vem si že se tim budeš živit a takle popíšeš každou hru? Strategie-ovládáte nějaký vojáčky, posílate je do bitev, pak vše ovládnete a hra konči, 9/10!!! Já si recenze nečtu jen abych se dozvěděl jestli za to mam vyhodit muj litr, ale protože mě to baví číst a protože každej autor do toho dá trošku svojeho názoru a i představivosti, takže žádná recenze neni uplně stejná... Přečti si recenze na nějakých anglicky-psaných webech a uvidíš že jsi o tý hře "díky" tomuhle nevěděl docela dost (pokud to teda už nehraješ)
-
Muzu vedet, co presne by sis predstavoval, aby tam bylo? Je to strilecka, odehrava se v tunelech metra, po jaderne valce, hrdina resi dusledky svych cinu z minula... To vsechno v recenzi je. Nebo je potreba v roce 2013 vysvetlovat, co je to strilecka?
-
me to nijak neurazilo...nepotrebuju cist ultra mega dlouhy clanky...a pokud budu chtit uplne presne vedet jak vypada menu, UI, jakym tlacitkem otevru dvere, tak si pustim nejaky video na youtube..v tehle dobe je to to nejednodussi co jde udelat *4*
-
-
-
-
Jeho hluboce něco skličuje a fanoušek FSP? Mě přijde naopak jako člověk, co se v tom naprosto neorientuje. Kritický recenzent je ceněný, ale tato hodinová slátanina není ani kritická, ani obsahově významná. V podstatě to není ani recenze.
-
-
-
Dohráno...a teda...kloubou dolů...vim sice, že je to názor každého z nás a každý má jiné představy a líbí se mu něco jiného, ale podle mě je tohle asi nejpůsobivější a nejatmosféričtější hra od první Mafie... Sice sem kus chlapa, ale jak Mafie (konec) tak i v Metru mě skoro vlil slzy... což je jev v dnešních střílečkách skoro nevídaný...
Beru, po grafické stránce ne zrovna ideálně optimalizovaná hra, sem tam nějaký ten bug, ale i přesto sem si na svém !ntb! (core i5 2,27 s přetaktováním na 2,52; 4GB ram a Nvidií GT 630M - což je dneska spíš podprůměr) zahrál na nižsší střední nastavení v pohodě (jen sem tam trochu sekání, ale to se snažím "přejít") a ty všemi vytýkané neviditelné stěny ?? To myslíte vážně ?? Tohle neni Stalker lidi...ani pan recenzent si toho asi nevšiml, ale tenhle aspekt je ve hře právě proto, aby měla hra "spád" a aby člověk "neprocoural" většinu hry a pídil se v každém rohu - toho si člověk i tak užije dost si myslím - ale hlavně, žene ho to (oproti COD v rozumné míře) dopředu a pohání tak úžasně hutnou atmosféru a výborný příběh...
Pro ty, kdo tu píšou, že příběh nic moc (pokud ho opravdu dohráli a jen nekecají), tahle hra určená očividně neni...toť vše... A co se atmosféry týče, jak sem psal, tak hutná, že by se dala krájet a takový ten "pocit filmového úžasu" tu má člověk v 90ti procentech hry (oproti např. MW1 nebo 2, kde je tento mocit maximálně ve 20ti procentech hry) a do konce hry s hlavním protagonistou opravdu sroste... že byla atmosféra slabší než v Metru 2033? Kdeže...právě naopak. Právě že hra nechala atmosféru prvního dílu vyzrát, rozšířit - už jen tím, že člověk vidí více stanic a bere (nebudu řikat proč - spoiler *3* ) celkově život v Metru mnohem obšírněji...
Co se ovládání týče, je to krok kupředu, hodně se toho od prvního dílu vyladilo a ono "konzolové zjednodušení", co tu mnozí ve zlém psali, je kuprospěchu, stealth je teď bezrpoblémový a mnohem lepší (mnohdy sice trochu moc, když trefíte někoho do ruky a on umře, ale budiž...), takže to celkové atmosféře jen přidává....možná jen odebrat jednu zbraň, 3 jsou myslím si hodně, i když jeto větší řežba... *4* 2 + pistole bylo akorát... A zbraňové upgrady ? Lahoda... méně tak potřebujete kupovat (nemusíte prodávat kalacha s optikou, jen abyjste si koupili kalacha s tlumičem, ale prostě tam ten tlumič dokoupíte *3* ), takže při dobrém "servírování" postupu hrou, začínáte s pitolí a holým "bastardem" (levný sapík) a končíte s kalachem 2012 s optikou, tlumičem a laserem... *5*
Celkově je hra "akčnější", ale v rozumné míře...prostě se rozvinula od minula... poznáváte nová místa, krásně zpracovaná a to i na povrchu (který byl v M2033 jen okrajový), který stále berete za nehostinné místo a "rádi se vracíte do Metra", které dobře znáte...
Podtrženo sečteno, kdybych hru nehrál a viděl jí z videa a věděl o nedobré optimalizaci a grafice, dal bych těch 6 nebo 7 z 10ti...ale po tom, co jsem jí dohrál (na mém stroji), zvyšuji na 10/10...a ne, není to nadsázka... protože i když tahle hra nedosahuje "rozměru" např. AC, který dostal 10/10, svojí atmosférou ho poráží a to hodně (i když mám AC rád a 10 bodů mu dávám taky), takže i když po technické stránce má tak 6/10 (+ pro grafiku, - pro optimalizaci), po stránce hratelnosti má 10/10 a příběhu + atmosféry (ozvučení a hudba taky) má tak na dnešní měřítka 14/10, tak si to zprůměrujte *3* ...opravdu, zážitek, který stojí za to (a za ty peníze určitě taky). Pro fandy M2033 nutnost, pro ostatní (kterým vysloveně nevadí postapo smutný svět) určitě jedno z největších doporučení za poslední roky... Rozepsal bych se víc, ale nechci moc spoilovat *3*
P.S. berte to jako doplnění recenze *3* -
-
Človičku prečo ty nepišeš recenzie ?
Určite napiš na tuto hru recenziu...rad si ju prečitam, zatial čo som čital, zo všetkym uplne suhlasim...to ako ked Grygar napiše: "Jak jinak! Postsovětská společnost miluje svoje chmury a postsovětská postapokalyptická společnost, tam snad ani nic jiného neznají."
Tak môže isť rovno do pr*ele, nechape nič, ked bola nežna revolucia ešte ťahal dreveneho kačera...je to kus našej historie, a aj kus našho života...poniektorych.
A na tom tato hra stavia, ak nechape toto, tak nechape nič...a môže pisať recenzie na Sims...
...comon barbie girl...
Ano, konečne hra pre nas dospelych, so všetkym čo k tomu patri...dočkal som sa a strašne sa už na ňu tešim. -
-
Díky... *5* nicméně nevim, jestli bych byl schopnej napsat plnohodnotnou recenzi, ale mužu to zkusit... co bys ještě rád věděl o hře a nedočetl se u mě? Pokusim se zodpovědět *3*
P.S. Mě už bylo jednou (za dob COD2) nabízeno psát recenze, ale odmítl sem, nestíhal sem moc...hry mě vždycky bavily, ale nemám tolik času, aby toho hrál hodně a byl tím pádem použitelný jako recenzent *4* Už delší dobu hraju jen RTS Men of War serii, zkusil sem Crysis 3 a teď Metro, ale jinak moc nestíhám *4* -
-
Jasne, no vieš ty si to napisal presne tak, ako recenzent...dozvedel som sa všetko, čo som potreboval pred hranim vedieť, ale nie viac, aby mi to nepokazilo zažitok, žiadny spoiler...
Ja som velky fanušik 4AGames-Metra, Glukovskeho, a všetkeho čo s tym suvisi.
Prvu knihu som prečital až po hre, pretože u nas vyšla až po uspechu hry...a bol to velky zažitok, velmi knihy nečitam, aj ked rad by som, ale tato kniha bola jednoducho užasna a hru Metro 2033 som otočil 6x, čo ja važne nezvyknem, knihe rozhodne hambu nerobi.
Čo je podla mňa dobra hra: hra ktora ma vtiahne do deja, pribehu, sveta, ktory zobrazuje, a ja skutočne môžem byť na chvilu tou postavou za ktoru hram, a v tom su tieto dve hry naozaj majstrovsky sugestivne. -
-
Tak tak...u mě je to podobný, Metro 2033 jsem otočil 3x (naposledy letos z jara, jako oživení příběhu) a takových her je, jak říkáš, opravdu málo...třeba první Mafii jsem hrál asi 4x, ale druhou jsem ani nedohrál do konce a zkončil v poslední misi...prostě...jsou hry a HRY...a MLL je právě HRA s velkym H, která člověka opravdu umí přenést do děje...a takový čas se vyplatí i vzhledem k ceně. Takovému týmu ty peníze rád dám *5*
-
-
-
-
Dávám ti +1 už jen za tu délku textu.
S tím číselným hodnocením bych byl sice přísnější, ale chápu, že tomu dáváš 10/10, ale objektivně by ta hra měla vypadat ještě trochu jinak, ale co není, může být. -
-
To máš pravdu... ale když si vezmeš (což sem zapoměl zmínit) ten článek, v jakých podmínkách tu hru vyráběli (i když autor krapet přeháněl), v porovnání s tím, jak si žijou v EA apod, mají peníze na ty nejlepší dabéry/grafiky/animátory/hudbu/licence atd atd... a stejně je trumfne (krom tý optimalizace) snad ve všem takle titěrný studio, tak je to jak z vody vyrobit svíčkovou v porovnání s tím jak udělat z lanýžu přepálenou smaženici... Beru, jak už to tu někde zmínil, mě jako hráčovi to může být jedno, ale mě to jedno neni... dílo (hru) beru jako celek, a když si vezmu výrobní podmínky/kvalitu hry/její cenu v porovnání s konkurencí, tak těch 10/10 (nebo minimálně 9) si ti autoři fakt zasloužej... *3*
P.S. věřim tomu, že autoři brzo hru opraví a vyladí (jeden patch už včera vyšel mimochodem a odladil mimo jiné i optimalizaci na AMD a celkově výkonostní kiksy na různých sestavách), a že až autoři něco vydělaj (ne že bych znal konkrétní čísla, ale věřim tomu, že hra se bude dobře prodávat) a posbíraj ohlasy z M2033 a MLL, tak trojku dovedou k dokonalosti *3*
-
-
Pro doplnění recenze... http://www.youtube.com/watch?v=8_335WVjj7A
-
-
Je jen pár her a pár filmů, kde byste na konci, až zamáčknete slzu, nejraději šli ven pomáhat lidem...a brát život, ať je někdy jakkoliv krutej nebo zlej, jako ještě krásnej v porovnání s tim, jak horší by mohl být... Tyhle hry (filmy) se vám pak honěj v hlavě ještě hooodně dlouho... jako to bylo s první Mafií...a jako je to s MLL... Mít víc peněz, koupim si tu hru několikrát, abych je podpořil... konečně někdo, kdo umí "rozvířit" dnešní stojící vody v kvalitě her...
-
-
SPOILER: Pro ty, co už hráli, slyšeli jste taky rozhovor hraničáře s obchodníkem v tom malém kostele, po tom co Arťoma zachránili z bažiny? Ten hraničář mluvil o tom, že slyšel (nebo dokonce byl - snad letecky nebo jak, na starym letadle) o dalších místech, kde lidé přežili? Někde na Londýnem snad řikal a v NY... Nečetl jsem knihu, tak nevím jestli to bylo jen tlachání nebo pravda... ? *4*
-
-
Ani v jedne knize neni zadna zminka o ostatnich prezivsich.
-
-
Mne sa niečo zdá, že sa niekedy v prvej knižke snažili s niekým spojiť. Neviem, či to nebol práve NY. Ale nedám za to ruku do ohňa.
-
-
Knížky jsem nečetl, ale je pravda, že v v první hře se na začátku, po tom, co se hráč připojil k Bourbonovi (překupník), tak šel stanicí, kde se rádiem snažili spojit s někým...schválně sem tam čekal (ze zvědavosti a kvůli moralálním bodům), ale nic... A v Last Light (SPOILER), tam na začátku někdo mluvil o tom, že přece Metrem kolovali ze začátku zvěsti o tom, že prezident a vláda jsou na Sibiři, že další města přežili atd...ale co tyhle zvěsti utichly, tak pak přece začaly půtky mezi stanicema... a ve 2. třetině, tam právě jeden hraničář (v té kapli, na jejímž konci tam vtrhne ten zrádce Lewinki, nebo tak nějak) mluvil o NY a jednom městě někde severně nad Londýnem... A řikal to celkem s klidem, tak buďto jen tlachal, a nebo opravdu příběh hry upravil Gluchovský, vzhledem k "holasům" z druhé knihy, kde prý příběh nic moc...koneckonců si opravdu může na hře udělat "reparát" ;) Upřímě, i když (SPOILER) byl "špatný konec hry" víc epochální a filmový (klobouk dolu před zpracováním), tak ten "dobrý", kde přijdou na pomoc temní a Arťom přežije, se mi zdá tak nějak...férovější *4* Uvidíme...myslim si ale, že LL dá autorům dost financí na další hru, a že nový majitelé to budou taky podporovat... Protože Metro je jedna z mála sérií, která si to setsakramentsky zaslouží... *5*
-
-
No je možný, že ten příběh bude směřovat trochu jinam, než kniha Metro 2034/35... co sem četl na zahraničních webech (které jen tak mimochodem dávaly Metru LL v průměru 9/10, psaly 5x tak větší články a vychvalovaly ho oproti games.cz), tak tím, že Glukovski spolupracoval na příběhu hry, tak si prý trochu "žehlil" nepříliš dobré ohlasy na jeho druhou knihu... kdo ví, třeba další díl Metra uzavře příběh trochu jinak nebo líp *4*
-
-
Mel co zehlit. Vzal hlavniho hrdinu Huntera a nechal ho putovat se starikem a mladou zenskou, moc me ta druha knizka nenadchla.
-
-
-
-
-
Ste na tom Tiscali asi P R I J E B A N Y s tou reklamou. A daj mi ban ty hovne *12*
-
-
Proto tady uz zasadne nepoustim zadne video a rozhodne doporucuju www.gametrailers.com/ !
-
-
Dobrý den, pane Grygar. Omlouvam se, ze pisi bez diakritiky. Tablet. Prave jsem docetl recenzi pri "rannim" kaficku. Bohuzel se musim take vyjadrit. Chapu, ze jste polsky polointelektual, ktery to musi za kazdou cenu davat na jevo. Recenze je opravdu slaba a kratka. Jak prezentuje GAMES - hodnoceni hry - aby si ctenar udelal nazor a vyhodnotil, zda si hru koupit a nebo nikoliv. I kdyz hra zrejme nic noveho neprinesla a vse zustalo pri starem, tak to neznamena, ze o tom ctenar vi. Musite k tomu pristupovat jako k uplne novemu produktu o kterem ctenar nic nevi. Jake je ve hre prostredi? Kudy se protloukate? Zbranovy inventar? System zdravi? atd.... Pokud vam hra nesedi, nebo ji pohrdate, nebo Vas nebavi, to jeste neni duvod to takhle odflaknout. Jinak Teamu Games fandim. Fakt je ten, ze jste zadarmo - jste svi - zabavni - dekuji. Jen se pane Grygar uz prosim prestante prezentovat jako polointelektualni cerna ovecka. A prosim Vas..... opravdu..... to vase rceni o "Brianu Enovi" a fanouscich uz nepouzivejte. Pokazde, pokud k tomu nekdo s kolegu nahraje to tam cpete. A mne je z toho uz na zvraceni. Pekny den....
-
-
+1 Like
-
-
Takže hra je naprosto super. Čekání na metro se vyplatilo. Vy jak tu písete o ty optimalizaci tak se chyte za nosy a vyndejte si hlavy ze zadků. Na poradnou hru musim mit pořádnou grafiku. Ja jedu na gtx 660 a v klidu na ultra. Optimalizace se nezda byt tak spatna. Hra je proste pecka. Za mě 9/10.
-
-
optimalizace je 10/10 k o k o t i co si neumi nastavit grafiku nemaj hrat hry cerus
-
Také hraji na gtx 660, vše na max a až na malé výjimky v pohodě. Nic proti, ale AMD bych nechtěl právě už kvůly zbytečným sratostím, že mi něco nepůjde, nebo pojede s problémy a v ceně karty mám PhysX zdarma.
-
-
Přesně tak, radši si koupím Nvidii s jistotu, že rozjedu všechny hry, než abych si koupil AMD, a třásl se, jestli se hra náhodou spustí, nebo ne, co se týče PhysX, tak ho má v dnešní době každá druhá hra, né-li úplně každá.
-
-
Chtěl jsi spíš říct, že sis koupil highend Nvidii. Protože samotná značka není zárukou toho, že spustíš vše. Jinak mám AMD a nechápu, proč bych se měl třást. Ono je fajn opakovat ty dogmata, co se různě válí na netu. No a zmíněný PhysX je mi vážně někde. Ta hrstka fyzikálních efektů se špatnou hratelností stejně nic nezmůže.
-
-
PhysX je mi taky putna, ale já šel nakonec do nVidie kvůli Cudě. To už je slušnej argument si myslím. 560ti dává mýmu core i5 2500k na 4 ghz dost slušně na perdél *3* Navíc je fakt, že nVidia tak nějak leje víc prachů do her, takže jich dost bejvá optimalizovanejch pro zelený už od začátku. Ale taky se najdou hry, kde je to opačně. Každopádně je to věčně debilní spor a nemá to smysl moc řešit.
-
-
-
-
Optimalizace nestojí za nic, je sice hezke že ty si zahraješ ale mi všichni co máme AMD utřeme nos, jenom kvůli tomu že hra má na začátku zelené logo.
-
-
Nesmysl!! mám Amd 6870 OC a jedu na plné detaily s vypnutou teselací naprosto bez problému.
-
nemáš si kupovat zmetek AMD
-
-
Prosím? Jaký zmetek? Procesory sice nedělají jako Intel, ale graf. kartama se Nvidii minimálně vyrovnají a kupovat kvůli physx, které má dneska minimum her je od Nvidie trochu ubohost, jak nalákat lidi, stejně to bez problému zvládne i AMD s i3.
-
-
a přesto pro mě byl PhysX to jediné kritérium při výběru GK ;)
-
Ano minimalne se vyrovnaji. A diky tomu jejich hiend cip v 79xx dotahl vykonem mainstreamova 680.
V ovladacich se taky vyrovnaji. Ten stutter 7950tek je funkce k nezaplaceni. *7* -
-
* oprava GT 630 M
-
No, mám Ntb Samsung r580, i5 2,27GHz (s přetaktem na 2,52), 4GB ramky a grafárnu Nvidii gt 660m, stál 18tis před 3 rokama (což je obecně na PC slušný) a taky to na tom rozjedu, dokonce na medium a v pohodě... Tady nejde o nějaký mainstream, prostě Nvidie je podporvaná většinou her a když už to tak holt je, musíme se tomu jako hráči přizpůsobit, pokud si chceme téměř bez problémů zahrát... (a neřekl bych, že je to nějak rozhodující, když se podívám na ceny PC sestav tak vyjde na stejno sestava se stejně výkonnou AMD tak jako Nvidií, takže je to jen NA NÁS)...a když už teda koupim AMD, tak se holt připravit na občasný problémy s optimalizací.... já měl na starym PC Nvidii 128MB (staré 7 let, už ve šrotu) a fachalo mi na tom i Metro 2033, i když minimální požadavky byly 256MB grafárna... prostě to byla třída, rozdejchala i to, co mi náhradní AMD 512 nerozdejchalo (musel sem měnit časem), nehledě na častý problémy s grafikou, sekáním apod... nejsem bůhvíjaký technický guru, ale holt smiřte se s tim, až budete kupovat PC/ntb... Nvidie vede... a mě to nijak nevadí...
-
Kategorie neni podle ceny, ktera je u Nvidie o xx% nadsazena. Kategorie je podle velikosti cipu a tim i sbernice, podle vyrobnich nakladu atd.
Stoji 12 tisic prave diky tomu, ze AMD nema nic co by konkurovalo.
680 je ve skutecnosti 660 a "ma" stat cca 6k a titan je 680tka, tzn 12k. -
Taky bych chtěl žít ve světě kde je grafika za 12 tisíc mainstream *15*. Výkonově jsou na tom podobně, cenově jsou na tom podobně ale přece je jedna highend a druha mainstream.
-
-
-
-
Holt je to jako když hra vyjde na PS a PCčkáři utřou nos...prostě to tak chodí...navíc, už několik let je vidět, že většina her je podporovaná Nvidií...a pro mě to bylo jedno z kritérií při výběru NTB, aby měl nvidii...prostě, takovej je život...na druhou stranu nvidie aspoň hru finančně podpořila, za to že je na ní "zaměřená"...
-
-
Zvláštní je že problémy jsou většinou jen tehdy když je "zaměřena" na Nvdii, jestli ono to nebude trochu jinak. Pokud se koukneš na pecky co poslední měsíce vychází tak zjistíš že spolupracují z AMD, nevšiml jsem si že by byli pro lidi z Nvdii nehratelné, naopak se jim to ale nedaří. Ta vaše podpora ale pomalu vyprchává a bude to ještě slabší, takže alespoň tohle mě hřeje u srdce *14*
-
-
jo jasně mno, poslední DIRT a GI (Global Illumination), Tomb Raider při vydání a k tomu TressFX, atd.
Ty sis nevšiml a my ostatní známe pravdu ;)
AMD nemá Nvidii co závidět, oba dva velcí výrobci GK tohle dělají :D
-
-
-
-
-
Je to jenom můj pocit nebo to tu jde poslední dobou s recenzemi od desíti k pěti. Všechny ostatní články ohledně her jsou super, ale ty recenze... *7*
-
Ty jsi teda recenzant ty hovne. Metro dostane 7/10 a sracicka jako Starseed Pilgrim 10/10 ? Ty si jdi recenzovat tetris a ne hry pro chlapy ty barbino. Nazdar.
-
-
Huhuhu, nojo, tak se pozná CHLAP:) A co ty chlapečku, kolik napíšeš recenzí za svůj život do herního webu?:))))) Jdi si hejtovat svoje rodiče, že takovýho čůráčka přivedli na svět *1*
-
-
tady ta recenze je spatnej vtip ne? To je jako recenze na nejakou hru na mobil... Nechapu jak to muzete publikovat...
-
informační hodnota recenze 0. bez urážky,ale nedověděl jsem se vlastně vůbec nic (a tu hromadu textu nepovažuji ani za článek)