Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechápu jak pro recenzenta muze ztrata atmosfery být "přijatelnou daní" za "lepší grafiku?! Prece ta grafika je jednim z nastroju vytvoření hutné atmosféry. Takže když změna grafiky prinese rozmělnění atmosféry, nei to pro me změna k lepšímu. U hry, kerá je na atmosfere zalozená, je to snad jasny? O.M.F.G!
  • Kdyby jsi začínal na Didaktiku M jako já, tak by jsi si dobrých her jinak vážil! Smrad tvého věku nikdy nepochopí staré hry.... Určitě měli větší kouzlo než ty dnešní, které ani nedodělají a už jsou v obchodě! Dřív to dělali srdcem a ne jen kuli prachům tak jak dnes.
  • Tak nesmíš hrát sjetej, to si pak nebudeš z ničeho nic pamatovat... *15*
  • VaZqeZ_EU
    Vlastík plamínek - hoří jako ohýnek...
  • Ahoj no ja mám podobny problém hraji na MAX detail uplne v pohodě ANT na 16 Ale SSAA mohu pouze 0.5 v nastaveni hry pokud dám vyšší je to okamžitě nehratelné . A to mam i7 4ghz a grafiku GTX 770 MSI.
  • Máš naprostou prvdu, je vidět že tvůrci opravdu na té Metru 2033 skutečně odvedly poctivou práci a o proti původní verzi mi to připadá jako jiná hra a graficky totožné z Metro Last light, přeji jím vysokou prodejnost neboť za dobře odvedenou práci má člověk dostat poctivě zaplaceno, já jsem už svou část splnil, koupeno na PS4 přez PSN s CZ tit. obje hry současně nebo každá zvlášť jako na steamu *4*
  • TheGGG
    kromě toho, že má ta hra partičku arogantních yntoušských fanboys, kteří nás neustále přesvědčují o tom, jak hry ve kterých se daly počítat pixely, patří mezi ty nejlepší, jsem zatím nezjistil, co bylo na té hře dobré. Prachy za orange box, jako bych tenkrát spláchl do haj*lu. Dodnes lituji, že nemůžu ze své steam knihovny ten overrated s*it half life oddělat jednou provždy. Akorát tam straší. Chtělo by to aktualizaci steamu, po které půjde hra odstranit z účtu natrvalo. Takhle mě to pokaždý připomene, jak jsem těm řečem o nejlepší fps hloupě naletěl.
  • Mato1987
    Nikto nemôže byť tak tupý a duševne zaostalý ako ty, ty to na nás všetko musíš hrať, ináč si to neviem inak vysvetliť.
  • Mato1987
    Ako obvykle perlíš a chrlíš jeden gramaticky chybný exkrement za druhým.
    Tak ako napísal Pascal aj s dodatkom, ten kto porovnáva dnes už legendárny half life s priemerným metrom je blázon.
  • niceguyfromrussia.ru
    Metro LL je jednoznačne najlepšia SP FPS od čias HL2 (tedá pre tých aspoň čo čítali knihu, ostatným to môže prísť dosť chaotické) ak sa to má s niečim porovnávať tak určite s HL. A tom som zvedaví na Redux a hlavne na to ako upravili 2033 ktorý mi na rozdiel od LL moc nesadol
  • TheGGG
    jedno jaká je to sra*ka, hlavně že je zadarmo, aneb typický čecháček v akci.
  • TheGGG
    tos popsal half life?
  • TheGGG
    tu hru kde je potřeba nastřílet do jednoho prťavýho KLA padesát zásobníků? Né díky.
  • TheGGG
    HL a legenda? Nudná hra, kde se postavy chovaly jak balíky slámy, která měta tu*ej příběh a snažila se to maskovat rádoby tajemnem a poselstvím, vyumělkovaná a naprosto nudná.
  • Jack1947
    To jsem rád, že je všechno fain. Jinak konzolista atp... to bys mne urazil. Mám tě ale rád takže to beru tak že si už takový legrační bracho. *4*
  • Pokud jste četli i knihy Metro 2033 a Metro 2034 tak vás atmosféra i hra musí oslovit :) samozřejmě že je to jiné než v knize, ale co v dnešní době odpovídá přesně nějaké knižní předloze že...?? Já knihy četl až po dohrání Metra 2033 a díky hře jsem měl více otevřenou fantazii a bavilo mě to o to víc :)
  • Příběh v Metru ? Doporučil bych si předčíst knížku, a pak až to srovnávat s Crysisem, protože hra knihu příjemně doplňuje...
  • Dík za info pánové. Asi si to časem pořídim všechno, ale jen co dohraju Arcanum, pustim se do průzkumu moskevskýho metra v původních verzích.
  • Krásný důkaz, kam dospěl herní průmysl, když se tohle považuje za jednu z nejlepších FPS her. A srovnávat tuto průměrnou střílečku s legendárním Half-Life může pouze blázen.
  • Zrovna jsem dohrál Last Light (včera 2033) a opravdu nemůžu po autorech nic víc chtít. Jasně, mohli přidat nějakou mini misi, jako kdysi DOOM 3 BFG Edition, ale i to, co vydali, stojí opravdu za to. Samozřejmě se předpokládá, že na to člověk má mašinu a nehraje to na Medium nebo Low, hra staví na atmosféře a naprosto perfektní grafice (která na very high prostě perfektní hlavně v LL je). Jinak důležitý a skoro nezbytný je hrát na Survival, na nějaký Spartan kravinky se vykašlete, ty si dejte třeba až při druhým průchodu. Rovněž doporučuju ruskej dabing, kterej Moskevskýmu metru dává pořádnej říz.

P.S.: Obě hry obsahují české titulky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit