Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdybys to napsal bez tech zbytecnych utoku na lidi co maji jinej nazor a bez toho nesmyslu o Halo a Killzone tak bych s tebou snad i mohl souhlasit.
  • A proč se nezmíníš i o misích, které lze projít bez výstřelu?
  • Vy jste taky pacienti někteří, fakt že jo...
    Zaprvé, Metro Redux sbírá vysoké známky po celém světě zcela zaslouženě! Tak jak se již píše v recenzi, jedná se zřejmě o nejlepší remaster verzi, a je super že vývojáři pouze nevzali oba díy a nehodily do nějaká „complete edice“ tak jak byly v původní verzi, což je někdy obvyklé. Tady si dali záležet na vizuálním zpracování a 2033 je takřka nepoznatelné oproti původní verzi!
    Zadruhé, nevím co znamená přesně označení „konzolijdní nudné FPS“, ale jelikož jsou exkluzivní konzolové série jako Halo nebo Killzone jedny z nejlepších v oboru, tak asi tak...
    A za třetí, brát vážně názory lidí kteří jsou schopni napsat něco jako: „Lepší je si hru zhlédnout na YT než si ji zahrát..“ To asi nelze.. Beztak si ji všichni z těhle individuí nakonec čorknou jako socky na warezu a musí hrát na low setting, aby to jejich Lynx z Euronicsu rozjel...
    Takže závěrem.. Brečte si jak chcete, ale Vaše blbé slinty nic nezmění na tom že Metro Redux je prvotřídně zvládnutá edice dvou vynikajících FPS! *5* PEACE!
  • To je věc v kusu. Já mám rád Crysis jedničku, dvojku jsem dohrál, ale byl jsem hodně zklamanej, a trojku jsem ani nedohrál, to prostě nešlo, byla to podle mě blbost. Naproti tomu Metro mě vážně baví, oba dva díly. A že je příběh debilní? To tedy nevím, co si pak představuješ pod pojmem dobrý příběh.
  • Mato1987
    https://www.youtube.com/watch?v=w5z9EfZQvJE si toho veľa nepamätáš
  • vonTossis
    Ty máš v hlavě fakt vyvařeno *1*
  • Napsal jsem, že je to kokotinka nezaměňovat s kokotinou.Taková hra, kterou dohraješ a ani si nevzpomeneš jak to dopadlo..
  • VaZqeZ_EU
    Je to věc vkusu (někdo rád v moři plave, někdo na moři raději jezdí na lodi). Třeba mně osobně Crysis 3 po chvilce nudil, a naopak u obou Metro her, jsem se neskutečně bavil. *2*
    Tvůj názor, je tvůj názor, ale proč nenapíšeš radši, že tě Metro nebavilo, a musíš hned psát, že je to kokotina?
  • Metro je kokotinka, prý nejlepší FPS poslední doby... Dyť to nemá skoro žádnou hratelnost, raději si zahraji Crysis 3, které má skvělý level- desing a graficky je taky někde jinde a příběh v Metru? Stejně debilní jako v Crysis...
  • Uz o nic. Mej se krasne a ahoj.
  • VaZqeZ_EU
    Exactly! +1 *2*
  • Tahle "diskuze" je další důakz toho, že tady na Games nikdo ty hry nehraje, ale jen píčuje v diskuzích.

Milí diskutéři, myslím, že když si ten Redux opravdu zahrajete, tak vám všem jak tu jste spadne brada. Ty hry jsou po těch hovnech co po nás hází současná herní scéna balzámem na duši.
  • VaZqeZ_EU
    Half-Life 3 potvrzeno!!! *2*
  • Prostě takové typické lehce nadprůměrné hry za 7/10 *3*
  • michaliuz18
    skor by si mi mal dat plus za to ze mam pravdu ale to asi nechapes , asi si konzolista alebo nechapes tomu ze sa hry kazia viac a viac:D
    inak sa mam fajn ale nechodim uz sem, toto je moj prvy koment po dlhsom case, nebavi ma to tu ,nazor si sem tam poviem ,nieco zhejtujem co ma byt zhejtovane alebo trolujem na tom co ma byt trolované ..inak fajn :D
  • C-BEAM
    napísať, že je hra preskriptovaná nie je adekvátny názor ? a kto určuje čo je adekvátny názor a čo nie ? ty ? niekoho scripty na každom kroku vtiahnu do hru iného ako napr. mňa to od hry odradí pretože sa cítim ako nejaký herec ktorý je postrkovaný hrať autormi definované divadlo bez možnosti na priebehu udalostí niečo zmeniť. V dobe spominaného HL to na mňa fungovalo, i keď HL na to išiel podstatne inak ako Metro a dával hráčovi omnoho viac priestoru, dnes by som však chcel od hier viac.
  • Skriptování je v každé hře, někde méně, někde více ... Příběhové hry mají vždy spoustu skriptů, které mají dokreslovat atmosféru, uvést tě do děje, pohltit....

Že je Metro koridorovka? No co mám na to říct, asi jen to, že tunel metra vede sice dvojím směrem, ale moc různých alternativních cest tam ve skutečnosti není.. (nějaké ty servisní místnosti či nouzové východy) a stanice metra.... toť vše.. a pardón ještě depo:)

Já jsem velký fanoušek obou her, myslím, že to patří opravdu do zlatého fondu FPS a rozhodně tvůj názor je zcela scestný, spíš to vypadá, jako kdyby si hru nenáviděl :)

Beru názor, že se nemusí hra líbit každému, ale když už tak by k tomu měl mít adekvátní názor a ne to, že je hra "přeskriptovaná"
  • VaZqeZ_EU
    Záleželo kolik dobrých (bliknutí světla) nebo špatných (ztmavnutí) skutků (moral points) jsi ve hře udělal *3* Totéž platí pro Last Light (taktéž 2 konce).
    Například tady je to dopodrobna rozepsané: http://metrovideogame.wikia.com/wiki/Moral_Points
  • C-BEAM
    nerozumiem o čo ti ide drasťa, vyjadril som sa myslím jasne, že ide o mieru nie o to či v hre sú alebo nie sú scripty.
  • Lukyz
    To taky čumim jak puk. Já jsme je vždycky odpálil, protože jsem nevěděl, že tam tahle volba vůbec je *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit