-
No z tveho popisu to opravdu vypada tak ze mluvis snad o kazde FPS co kdy vysla.
-
kde píšem, že HL nebol skriptovaný ? máš problém s pochopením textu ?
-
jasne...treba takovy hal-life nebyl scriptovany co...taky klasicka konzoloidni koridorovka ?
-
No prvni metro par takovych casti melo. Myslim ze si na neco takovyho s takovyma tema psima potvorama vzpominam ale ze by to byla takova katastrofa jak pises to si teda nemyslim. Ja mam v zive pameti uz jenom Last Light kde se to alespon tak moc okate urcite nedelo.
-
Aha, tak dík :) Ja som to prešiel 3x, ale vždy som dostal len zlý koniec. Nikdy som na konci nemal možnosť streliť do toho zameriavača, akonáhle som sa tam prebral, tak rakety už leteli. Preto ma ani nenapadlo pozrieť sa na youtube, či tam nejaký ďalší koniec je. Keby nevyšlo redux, tak asi ani o tom neviem *1*
-
Ano, dobrý konec byl v PC verzi *3*
Akorát mně štve, že začátek "Last Light" pracuje pouze se špatným koncem z jedničky (což vzhledem k tomu, že to remasterovali je škoda) *9* -
Mel jsem predobjednano a fakt nelituju :) Mam za sebou plus minus dve hodiny z prvniho Metra a fakt nemam co vytknout. Vypada to skvele, jede to uzasne. Muzu jenom doporucit :)
-
u teba som nečakal, že klesneš k tomu štýlu argumentácie. V každej hre máš skripty, ide však o mieru ktorá v Metre presahuje medze ktoré som schopné prijať.Nie každá s hra s dobrým príbehom ide do takýchto extrémov.
-
No ja to hral takovou kombinaci steath a strileni ale popravde jsem zadne takove chovani nepozoroval (alespon u last light na to prvni uz si moc nepamatuju).
Jinak Metro LL je pro me hra tak na 6-7/10. Neni to zadna velka pecka ale vlastne me to docela bavilo hrat. Jen za dva dny po dohrani zapomenu o cem to bylo nebo proc jsem tam do nekoho strilel. Pribeh tehle hry me nikdy nestrhnul naplno i kdyz atmosfera nebyla uplne spatna. Jednicka na tom byla z toho co si pamatuju dost podobne. -
Ale aj v PC verzií? Lebo ja som ten ending videl po prvý krát :)
-
Good ending byl už v původní verzi
-
Takto ? Ja som dlho nevidel v fps zeby niekto bol otoceny chrbtom mal zbran v jednej ruke, hlaven namierena na zem.. A asi ma zacul alebo co ale jeho zbran namierena na zem zacala strielat po mne a samozrejme headshot .. Ako na prvy krat som sa na tom smial ale ta hra je v tych stealth pasazach plna toho a neskutocne to ruinuje inak dobru atmosferu
-
Mám obidve hry originál, ale jednoznačne do obidvoch hier idem ešte raz .. za 20 Eur dostať Metro 2033 vylepšené po všetkých stránkach - nielen grafika, ale AI, menu, stealth, nové miestnosti, lepšie chovanie zbraní, prepracované tváre postáv, zmenšenie loading obrazoviek, možnosť zahrať hru v survival alebo v sparte móde, atď.. za toto mi to stojí si kúpiť ešte raz.. Metro LL nemá toľko nových vecí, ale to som ani nečakal - aj tak to je pre mňa najlepšia FPS hra od Half-Life 2 - a možnosť zahrať si LL viac v štýle M2033 je pre mňa obrovské plus..
-
SPOILER
Toto ma v metre redux prekvapilo asi najviac https://www.youtube.com/watch?v=0xXTeah8GOg Ak sa dobre pamätám, tak v pôvodnej PC verzií to nebolo. -
C-BEAM: Mozna to bude pro tebe prekvapeni ale takhle fungujou VSECHNY fps ktere vypravi nejaky pribeh... "Otevrene" FPS se to sice snazi maskovat ale jak zacnou vypravet je to porad to samy.
-
to je práve vec ktorá ma od Metra odradila, štýl hry kde každú chvílu prídeš do nejakého koridoru, spustíš trigger a v záplave skriptov na hráča začnú skákať enemáci, je pre mňa synonymom slova nuda. Mainstreamu to tak ale vyhovuje .
-
Píšeš hovadiny, hrozný hovadiny. Jedna z nejlepších fps za poslední dobu. Výborný námět, parádní prostředí, příběh, Metro tě pohltí, atmosféra úžasná. K tomu vynikající technické zpracování. Perfektní hra.
-
Pokud to někdo hrál jen tenkrát a už si to moc nepamatuje, jasně, ale já to třeba mám projeté 2x (LL nedávno) a nevidím sebemenší důvod, proč tohle stahovat, natož kupovat.
-
Podle mne sou metro hry overrated. Atmosfera? super, grafika? super, pribeh? No taky ok, ale hra? konzolove fpsko. Tym je to proste zabito. Je to nuda hrat. Koridor kterej navas obcas hodi tlupu monster na odstrel, nebo par lidi, henty velke na povrchu meli aspon trochu napadu.
Hra je to velice nudna, a staci si to zhlednout zestrihane na youtube a dostanete lepsi zazitek nez to hrat, pac tam toho "hrat" tam neni moc. -
Někteří si to zahráli třeba jen jednou při launchi a teď si to třeba zase koupí. Když se ten remake týká více věcí než grafiky, proč ne? Navíc ta cena je fakt luxusní.