Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jenže von si borec neuvědomuje, že oni to nechcou mít připojeny skrz stažené a vypálené hry....aby na ně nemohli :)
  • Ono na ní nepůjde hrát?, to je mi novinka...... *1*
  • Overwatch
    Vůbec, jen se Black Handa ptám, jestli teda používá telefon fakt primárně offline. Nebo rozlišujeme wifi a 3G/mobilní signál?
  • Miserius
    *11* *11*
  • Zajem o komunitu?Ale prosimte, tohle je ciste strategicke rozhodnuti, jak vyuzit nevyhodu konkurence ve svuj prospech. *3*
  • Clovece, co to tady mumlate?!
  • Ked robia kroky preto aby sa na novej xbox dalo robit vsetko len nie hrat tak niet sa comu cudovat :\
  • Je vcelku normální, že při vypuštění nové konzole přijde drtivá kritika od fanoušků z opačného pólu, tedy od majitelů PS. Microsoftu se ale podařilo docílit toho, že jejich novou konzoli tvrdě kritizují jejich vlastní zákazníci, kteří mají doma Xbox360.
  • Pri pohlade na obrazok ma este napadla scenka z IT Crowd :D
    https://www.youtube.com/watch?v=12LLJFSBnS4
  • Tak nevím jak si to pán představuje a k čemu to srovnává. Třeba já neustále připojení na smartphonu nepotřebuji, je něco jiného GSM volání. Pokud se chci odreagovat, tak si stáhnu z marketu hru pomocí WiFi, ale to neznamená, že poté musím být kvůli hraní připojen. Za týden se připojím znovu a apps si stáhne aktualizaci, tedy pokud jí to povolím.
    Myslím si, že toto je omezování nutnost být připojen kvůli hraní a mělo by být na každém jak konzoli využije a to at' už online či offline někde v autě nebo buši např. Nehledě na bazarové hry z druhé ruky, vždyt' si každý raději koupí funkční hru za 600,- než aby dal 1200,- a víc a kdo na to má, tak zase koupí novou a jede to dokola, užitek má jak uživatel, tak vydavatel. Mé tajné přání je, aby Microsoft dostal pořádný kopanec a nikdo mu tu konzoli nekoupil ač jsem se do ted' zastával XBOXu a jsem majitel 360ky s Kinectem.
  • Tesim sa na prvotne problemy kde bude MS server zodpovedny za prihlasovanie xbox live vypadavat a nebudu moct mnohy sa prihlasit. Alebo to bude hadzat 100ky novych error kodov. Vtedy si az mnohy uvedomia ake to je dementne riesenie. Ale samozrejme aj vtedy vatsina bude trpezlivo sediet a cumiet na Xbox menu :)
    V dnesnej dobe je tiez niekedy problem aj na starom xbox360 sa prihlasit/stiahnut nieco. A to je uz pekne par rokov co to bezi.
    Keby sa konzola povedzme musela pripojit na net len kvoli aktivacii hry tak nic nepoviem. Ale taketo permanentne 24h pripojenie je uplna demencia.
    Nechapem viacerych ludi ktory sa cuduju, ze vatsina sa kvoli tomuto poburuje. Snad by ste nechceli aby sa clovek usmieval ked ho obmedzuju zo vsetkych stran. To ze pri problemoch na strane MS budete mat len ciernu krabicku za 500$ nevadi? Tak fajn. To vam gratulujem.
    Aby neprisla potom doba ked kinect 2.0 bude pauzovat hru ked nebudete sediet rovno no gauci. Lebo to bude podla studii MS nezdrave. A MS chce mat zdravych hracov. Btw mam Xbox360 a z novych nekupujem ani Xko ani PS4. Keby som ale planoval kupit tak jednoznacne PS4
  • Malleth
    Pro ty kdo se těší na novej Killer Instinct. Nedělá na tom Rare, ale Double Helix games.
    Tady je jejich úžasné portfolio
    http://en.wikipedia.org/wiki/Double_Helix_Games
  • Ne, ale ja mam vypnutou wifi a zakazane datove prenosy.
  • Ne, budes si ho moci softwarove vypnout a doufat, ze to OFF znamena opravdu vypnuto.
  • čo mne vadí je, že zabudol na fakt ak sa xbox1 raz za 24 h. nepripojí, je nasledujúcich 24 h. z toho len nepoužiteľná krabička...keby toto urobili vyrobcovia mob. telefonov, tabletov, notebookov tak ešte dodnes píšeme na strojí a voláme z búdky *1*
  • smejki
    O to ani nejde. Důležité je, že můj telefon nemusí být online abych si ZAVOLAL.
  • Miserius
    Koukam ze tvoje znalosti jsou jen naprosty zaklady co nam rikali na prvni prednasce *1* No nic, podej zalobu
  • Souhlas, je to jen buzerace a zákazníkovi to nic navíc nepřinese.

A jestli chce někdo argumentovat snížením míry pirátství, tak to je problém vydavatele, nikoliv zázazníka. Dokonce ve státech s vysokou mírou pirátství jsou ceny za SW nižší! Popř. jak by se vám líbilo, kdyby v zájmu snížení „silničního pirátství“ byla v každém autě povinná GPS, která by při překročení dovolené rychlosti odstavila auto do příjezdu policie?
  • NSA- největší špionážní agentura na světě? Neměl bys věřit všemu, co vidíš napsané / slyšíš řečené od tvého "důvěryhodného zdroje". Dokonce i tebou zmiňované CIA je větší. Pak je tu MI6, FSB, BND, Mossad, ISI...
    A proč ti nevadí, že si ty samé údaje mezi sebou sdílí ty firmy, které zmiňuješ?
  • mdkGT: Jo, on tam ten Linux téměř nikdo neměl, takže to nikomu nevadí a je to v pohodě.

Stejná argumentace, jako v článku. Vždyť téměř všichni mají konzoli připojenou 24/7 k netu, tak se pro ně nic nemění.

NE! Oboje je vyjebávání se zákazníkem a je moc dobře, když si kvůli tomu namelou držku.

PS: Případ patche odstraňující při nákupu avizovanou schopnost konzole je ještě o řád větší sviňárna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit