Přejít na výpis diskuzí
Microsoft o internetu na Xbox One: lidé to vidí zbytečně černě
12.6.2013 | Adam Homola
113 příspěvků
-
mdkGT: Jo, kdo na tom používal Linux. Téměř nikdo, takže to 99 % hráčů nijak neomezilo = je to v pohodě.
Stejně debilně by se dalo (a MS to udělal) na vyžadování připojení u Xboxu. Vždyť 99 % hráčů to má připojené k netu 24/7, tak to nikomu nebude vadit.
Ne! Oboje je vyjebávájí se zákazníkem a je správné, když si na tom společnost namele držku. -
Má pravdu pár lidí to vidí zbytečně černě a ti co mají růžové brýle se pak nestačí divit když jim to pustí i na nově....: Detaily o programu Prism obsahují například dokumenty z dubna tohoto roku připravené pro analytiky NSA (National Security Agency - největší špionážní agentura na světě). Prism umožňuje FBI a CIA jednoduchý a rychlý přístup k datům uživatelů devíti největších poskytovatelů internetových služeb - Facebooku, Googlu, Microsoftu, Applu, Yahoo, Skypu a dalším. http://cdr.cz/clanek/cdr-security-update-projekt-prism-umoznuje-vladam-spehovat-komunikaci-obcanu
-
Wii U, Wii U, Wii U, Wii U, Wii U, Wii U. *1* *1* *1*
-
mě Xc*ck nevadí, jen se směju jak dostali na prd*l
-
Utři nudli, to co dělá microsoft by v tom případě nebylo na obyčejnou žalobu, ale rovnou na zavolání vymítače ďábla.
-
umm to poslední je asi na kinect, ale mě zajímá jedna věc: To si jako nebudu moc vypojit kabel kinectu nebo co? že všichni tak plaší.
-
"98% planety ma internetove pripojenie"
Ha. -
Přesně, taky nechápu, co vadilo Židům na těch žlutých nášivkách. Vždyť to nic nevážilo, dostali je zadarmo a navíc tak mohli pěkně propagovat svojí víru...
-
On si to spletl s obhajobou always-online handheldu, ne? To až za rok.
-
hmm trolling od redaktora, to se casto nevidi
-
Jedná se o "nekalou hru" ? Jde o porušení "marketingových zákonů"? Kamaráde, tobě nevěřím ani to, že jsi tohle studoval, ani to, že se v marketingu pohybuješ 10 let. A pokud ano, tak to musí být na facku s tebou. Zajímalo by mě, co je to např. ten "marketingový zákon" :-D
-
lidé to vidí zbytečně černě - zdá se, že to je současný trend jakékoliv multimediální zábavy, ať už je jakkoliv pitomá
-
Rád bych si dovolil poupravit Mattrickovo vyjádřění napsané panem Homolou: "A pokud nemáte vůbec žádné připojení? Pak si máte podle Mattricka koupit Xbox 360, který internet nevyžaduje a který se bude prodávat a podporovat i nadále."
Edit: "A pokud nemáte vůbec žádné připojení? Pak si kupte Play Station 4 za menší peníz, který internet nevyžaduje, neblokuje bazarový hry a který se bude prodávat i podporovat indie vývojáře lépe."
Na závěr si dovolím menší vtípek, který mě dnes ráno opravdu rozsekal:" After E3 conference - Xbox One is dead, somebody call the ambulance. Wii U, Wii U, Wii U, Wii U, Wii U, Wii U. -
https://securecdn.disqus.com/uploads/mediaembed/images/516/4833/original.jpg
-
No, vím, že Android, WP8 a Symbian si mohou selektivně vypínat připojení, letového režimu netřeba. Já to třeba dělám :)
A navíc zmíněný Symbian se nepřipojuje jentak ze svých vlastních potřeb, aby nahlásil "automatický feedback" nějakému z velkých bratrů. -
Demence lidí nezná meze...svatá pravda
-
A proč nám to cpeš? Si to kup a nevotrevuj.
-
No právě :D
PS4 je herní konzole, proto si ji taky kupuju... abych na tom HRÁL HRY!
XBone je set-top box s podporou her, který tě neustále sleduje a který potřebuje připojit k netu (úplně zbytečně bych musel tahat kabel, kupovat router, klonovat na něm Mac adresu -> na kolejích to jinak nejde)
PS4 > XBone -
V Česku to zakázáné je, v zahraničí ne.
To máš to samé, jako třeba boj Apple vs Samsung, kde si v reklamách navzájem špiní telefony.
Tak samo má Coca-Cola reklamy s Pepsi a naopak
Upřímně mě sere, že u nás to není dovolené, protože ty reklamy jsou boží, a taky bych rád viděl reklamu na prací prášek, kde doopravdy ukazujou jiné prací prášky :D -
Ty máš mobil permanentně v Letovém režimu? :)