Přejít na výpis diskuzí
Microsoft umožní domácí streamování Xbox One her na Windows 10 PC a tablety
21.1.2015 | Petr Poláček
191 příspěvků
-
Takze vsechny windowsy jsou dokonaly. Trolololol. *5*
-
Hunter : zabil :) taky mi je líto lidí co řeknou že xp je lepší než w8 sice nevím v čem ale hipster se najde všude , jak říkáš třeba někde asi viděl intel i7, gtx970 2x SSD... a os XP windows :)))
-
70% lidí co na nový win vždycky nadávaji je vůbec nemaji a nikdy je ani neviděli v praxi. Jen papouškujou co kde slyšeli a co nebejvá ani pravda. Zbylejch 30% lidí je problém mezi klávesnicí a židlí *1*
-
Jiste, kazda graficka karte podporuje kazdou verzi Dx, to co neumi HW muze pocitat SW. O 5 radu pomalejs.
-
Nevim za co ma tolik minusu, zkuste si vygooglit unix wars.
-
Vy dva ste videli leda howno, a plkate tu o nem.
-
Pokud ty negramot neumis cist, tak ti to nema smysl vysvetlovat, mas to v clanku.
-
2michal: Ne, to jen ty neumis cist, ty si ty widle budes moct zdarma instalovat, ale nikde nepadlo ani JEDINY slovo, ze je taky budes moct zdarma uzivat. A to moct nebudes, protoze to bude fungovat na bazi mesicniho predplatny, coz vyplyva z toho, ze hodlaji widle poskytovat jako sluzbu. Navic se ta moznost "zdarma" bude vztahovat jen na nektery verze. Predpokladam tak home. M$ mesicni predplatny uz davno nabizi, jmenuje se to MSDN. a kdyz si to platis, muzes pouzivat libovolnou verzi libovolnyho jejich softu kterej je do toho zahrnutej. A vyjde to realne na nekolikanasobek toho, co zaplatis, kdyz si ten soft koupis.
-
dobrá pohádka
-
Win 8.1 si nevyděl ani z rychlíku a hlavně víš jak sou příšerný *6* Win XP je proti nim jako trabant proti BMW. Tak si používej tu vykopávku, nebo ti doporučuju přejít na MS-DOS, to byl nejlepší systém všech dob a měli by sme se k němu vrátit. XP sou proti MS-DOS příšerný.
BTW ještě že sou tu na hraní hi-end PC s win 8.1, jinak bych neměl co hrát. Konzole sou pro hňupy jako si ty. -
Uplacet, vyhrozovat, ...? Mam nahodit co zrovna prislo? kazdorocni pozdrav od "BSA"? Pochopitelne v neexistujici?
-
A pak jeste 100x, ze ... nehlede na to, ze widle se stejne nevypnou, protoze "cekaji na ukonceni aplikace".
Nebo ta uzasna vec, schvalne si to vyzkousejte. Date widle vypnout, obrazovka ztmavne (nechapu proc se rovnou nevypne, ale budiz) ... nakou dobu to chroupe, a pak se obrazovka rozviti ... lol. Naopak kdyz sou widle locknuty, tak prozmenu zadate heslo, a obrazovka se vypne ..lol lol. -
Kdyby na linuxu chodily nativne hry, tak po nejakych widlich ani pes nestekne.
-
Já zase nechápu proč microsoft děla jakoby celou reklamu na xbox, těch pár milionů kusů ? vždyt to je nic v porovnání s lidma co xbox nemají a ani nechtějí
-
"kdyz ho chci vypnout tak to nechci delat carovanim mysi pri okraji obrazovky a pak se 4x proklikavat dotikovou listou k tlacitku "vypnout""
alt F4 a Enter
když pláčeš kvůli klávesnici, tak ji používej, ne? -
pokud vim tak xbone a ps4 maj obe nove akorat stream na twitch
nahravat porad tusim neumi -
No to teda jsou, moje 970 je na to připravená. A jsou hry, na které sice DX11 nepotřebuješ, ale vypadají na něm lépe
-
uz vim jak to vysvetlit asi nejlip ... je to "vzdalena plocha" akorat misto k pripojeni k jinymu komplu se pripojis na xbox
je to to samy co nabizi steam jako in-home streaming nebo jak to nazvali, kupodivu to nejak extra nelaguje a to sem byl pripojenej z 1 jadrovyho atomu s linuxem na muj hlavni komp -
No osobně jsem se sedmičkami mnohem spokojenější než s xp a v podstatě s nimi nemám žádný podstatnější problém. Vista byla nic moc a 8 na mě taky dojem moc neudělaly. 10 jsem nezkoušel zatím.
Prostě si myslím, že to plivání po MS a Win je u mnoha jedinců trochu taková póza, protože takové tragické produkty MS opravdu nemá, byť poslední verze Win možná nemusí jít zrovna tím správným směrem.
Jinak samozřejmě, že to není úplně zadarmo, pro modré oči uživatelů to opravdu nedělaji. Ale tak záleží jak to budou mít koncipované a co tím chtějí docílit. Peníze můžou získat i jinak, než prodejem samotného OS a pro koncového domácího zákazníka to nakonec opravdu může být zadarmo (plno SW je zadarmo pro běžné uživatele a ty společnosti stejně vydělávají). Možností je spousty, ale nijak jsem se po tom nepídíl, takže nevím jak to bude v případě nových Win. -
Tak jsi si odpověděl sám. Linux mám rád, ale hry si na něm nezahraji. Po Win 98 jsem instaloval až XP a po nich až Win7. I ty mě zlobí, ale pokud chci hrát hry, musím přimouřit oči. S Win7 mám pár osobních problémů, mám pocit, že mi XP šlapali spolehlivěji, ale jsem za něj i tak rád. Jako uživatel chci jednoduchý funkční systém a produkty MS vypadají poslední roky úplně jinak - viz. Win Vista a Win8. A Win10 nevypadá jinak, nežli upgrade Win 8 + spousta dalších blbovin, které na svém HW prostě nechci.
A nikdy není nic zadarmo, to časem poznáš sám.