Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JezboX
    Ó streamovat z X-Boxu na PC 3x sláva M$. No to je zase hovadina. Kdyby to běhalo opačně tak to bych snad o xboxu i uvažoval, ale tohle je normální žebřík do nebe. Možná pro lidi co si chtějí vychutnat "filmový zážitek" i na PC. Já to občas dělám přesně opačně přes Steam In-home streaming. Pod televizí mám obstarožitní jakožeHTPC na kterým by jel leda tetris a tahle si na něm můžu zahrát téměř cokoli. To téměř je tam hodně důležítý, protože na žádný rychlý hry to není. Latence když je všechno dobře je kolem 50-60ms. Pokud něco takovéhu bude mít M$ nativního a ušito přímo na míru tak věřím že se může dostat na 40ms. Pokud bude PC s Xboxem propojený přes kabel a router. V případě WiFi ale můžete na hraní vesele zapomenout protože tam to lítá od 50ms po 200ms podle asi skvrn na slunci. A to mám vyzkoušeno na 5m metrů a přímé viditelnosti. Dokonce jsem v tu chvíli byl na WiFi sám. Pokud tohle budete zkoušet s WiFi pro celou domáctnost tak můžete hrát leda šachy.
  • Držte klapačky, můžete to nenávidět můžete s tím nesouhlasit a stejně to všichni používáte a budete jejich operační systém. Nicméně jste taky pěkně nefér MS se poslední dobou dost snaží...pořád negavistickej národ to ČR...
    (Když vám to tak všem leží v žaludku co vám brání používat Steam OS a jiné sra***)
  • hm, a s cim prijdou priste, zacnou prodavat nanuky eskymakum? *5*
  • Hlavně stop mrkvosofte. Podáš prst a PCtardi ti utrhnou celou ruku. Né že bych někoho s xbone znal, ale je dost zřejmý, že tvé zrady už mají majitelé xbonu dost.
    !!!STOP KONZOLOVÝM EXKLUSIVITÁM NA PC!!!
    • *1* *1* taky zoufalec *1*
    • Vogon
      Doufám, že se ostatní trolové na zdejších stránkách od tebe něco naučí a budou v budoucnosti stejně vtipní jako ty.
  • Já už chtěl napsat, že bych si taky mohl prostě odpojit Xbox od TV a přenést do druhé místnosti, ale vzhledem k jeho velikosti by opravdu mohl být problém to někam narvat *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit