Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosim vas jak se dostanu do kovarny zivlu? nechce me to tam na tech grifech pustit! a nikam jinam taky nemuzu jit?
  • MickeyMutant
    Zdeňku, založ si twitter.
  • už jsem venku,velice dobré rady zde..........http://www.svetmightandmagic.cz/forum/index.php
  • *16* no a ted jsem zavřenej v hruze......na ty hádanky já nemám asi musím vyřešit meno sloupu,vše sem zničil ale není východ......náka nápověda je v těch 3 kamenech ale mě to smyslnedává......budu vděčen za radu
  • aha jen sem obratil poly a ZAČÁTEK JE

    3řada..s opravou polu cesta cesta sever cesta jih začatek

    díky pane KILLER *6*
  • bohužel vyzkoušel jsem ty pořadí ruzně ale nikam to nevede,, pokusím se to zobrazit prvni je

    reset,podlaha,podlaha, západ, podlaha,podlaha,podlaha,
    cesta,podlaha,podlaha, podlaha podlaha,podlaha,cesta
    cesta, cesta, jih podlaha sever cesta cesta
    cesta cesta cesta vychod cesta cesta cesta

    kde je začátek cesty?
  • Je tam pět plošin. Ta nejblíž ke vchodu je resetovací. Ostatní čtyři slouží k vytvoření cesty mezi tebou a bossem. V jakémkoliv pořadí šlápni na jižní 1x, na severní 2x, na západní 3x a na východní 4x.
  • AHOJ......PORADÍ NĚKDO .Nedokažu pochopit poslední požehnání vzduch,zaboha se nedostanu na splnění...jinak celou kovárnu mám A BEZTOHO SE NEDÁ POKRAČOVAT
  • Dik moc.Práve preto sú tieto fora super.
  • Naučení jakékoli velmistrovské dovednosti vyžaduje nejprve povýšení v rámci povolání. Jestli máš mága, tak povyšovací úkol zadává Zouleika ve Skalním útesu. Pokud šamana, tak Airini, rovněž ve Skalním útesu.
  • Prosim poradit.Neviem sa stat grandmasterom vzduchu.Furt mi ta fešanda vravý ze ešte na to nemam.Som na 30lev.-rank plný len ne a ne ma povýšiť.
  • Dohrál jsem MMX, tak jen stručné dojmy. Herní doba odhadem kolem 40 hodin (nevím, jestli to Uplay někde měří). Je to výborný oldschool dungeon bez všech těch moderních blbostí. Rozloha není zdaleka tak malá, jak se občas dočítám v recenzích. Když jsou lokace vytlučené, proběhnete je za chvilku, ale při "dobývání" nových území hra jako malá nepůsobí. Zábavný je vývoj postav, objevování světa a místy bezradnost při řešení questů. Většinou mají jen přibližné zadání a občas člověk jen tak bloumá světem v naději, že narazí na něco, co mu pomůže s nějakým úkolem - to mi připomnělo Wizardry 7.

    Naopak mě vůbec nezaujal příběh ani svět, nemám k Might and Magic vztah a asi nikdy mít nebudu. Naštěstí příběh není v MMX podstatný. Technické zpracování je mizerné. Mám pocit, že po každém patchi se hra musí stáhnout celá znova, což jsem udělal jednou, ale podruhé už ne.

    Celkově je MMX výborná oldschool hra. Nemyslím si ale, že by se dungeony nějak vracely nebo obrodily. Je to sice hezké, ale dnešní hry už jsou jinde a krokovaný dungeon už zkrátka nenabízí ponoření do herního světa, jako před 20 lety. Hodnocení 8/10 mi přijde OK.
  • na tomhle webu píše nějakej r blog docela zajímavé čtení. triochu netradiční přístup ale i tak je to zábava číst. http://www.hodnoceniher.cz/clanek/2825-jake-plne-hry-budou-prilozeny-v-level-237-/
  • recenze totiž mají být objektivní to že nevidíš rozdíl nebo tě nazajímá bodové hodnocení
    jen dokazuje že jsi trochu zaujatý nebo tolerantní.recenze má být nestraná ,hodnotit kriteriá jako kvalita story ,design levelů ,kvalita dialogů,technické zázemí,obsah vycházející z tématu
    a zda vše funguje jako zábavný celek. absolutně nezáleží na tom jestli se to někomu něco líbí víc nebo nebo mín.recenze občas klame tím jak poddajně je napsaná.viz alpha protocol 9z10 u mě znamená kvalitu,kterou jsem nenašel. totéž crysis 3 po přečtení recenze j.Möwalda jsem nabyl pocitu že vlastně je horší ale vlastně je to jedno takže 8z10.ne ne na objektivitě záleží nezapoměn že 8 a výš znamená že naklušeš do obchodu a dočkáš se jen zklamání.
  • Aha, tak proto. Problém je ze na DVD s hrou je neupdatnuta verze hry a je skoro nehratelna.Proc, to vedi asi jenom v Limbicu:)
  • Cus, zrejme jsem prisel na pointu velke casti problemu s hrou. Hru jsem nainstaloval, zaregistroval se na uplay a zacal parit. Bug za bugem, sekani, zustavani v kombat modu i pri priserach - mraky a mraky problemu. Kontroloval jsem verzi patche a primo pri hrani jsem dostaval ingame rewardy od uplaye. Tech bugu bylo hrozne moc a zoufalstvi silene. A dneska mi to konecne cvaklo. Pokud hru nainstalujete, regnete na uplay a hrajete v offline modu, tak vsechno stoji uplne za prd. Dnes jsem hru dal hrat ONLINE, sosnul 8gb dat, spustil a stalo se neco neuveritelneho. Odehral jsem na tom 10 hodin a je to uplne jina hra. Co vsechno se zmenilo pri hrani ONLINE oproti hrani OFFLINE?

    - hra ani jednou nespadla, ani jednou se nesekla, prozatim ani jeden jediny bug
    - u portretu se objevila nova ikonka a to zluta, ze je predmet opotrebovany
    - doba loadovani se neuveritelne zkratila, v dungeonech mezi patry do 10 sekund
    - hra je mnohem plynulejsi, jak po ctvercich, tak pohyb nepratel
    - u spatnych odpovedi se neobjevuje chybova hlaska
    - doplnila se vsechna pozehnani, ktera jsem ziskal
    - funguje quicksave
    - u dovednosti je ted videt, ktere hodnoty jsou jen ze skillu a v zavorkach je co je z itemu
  • muzu jen potvrdit - jsem u finalniho bosse, pres 40h odehrano a spadlo to mozna 2x.. framerate zlobil jen v jedne oblasti, zbytek uplne bez problemu... par chybicek tam je, ale nic zasadniho... jen loadovani pri prechodu ze zony do zony by mohlo byt rychlejsi
  • X:Might and Magic X LegacyMight and Magic X Legacy_DataStreamingAssetsLocalisationyour languageloca.xml
    -edit loca.xml
    -find SAVEGAMETYPE
    -change this
    your language text
    your language text
    your language text
    -on this
    Save, Quicksave, Autosave
    -delete C:ProgramDataOrbit401RLD!
  • je to jasný....oba mají DELUXE verzi z piratebay.se nebo cz.tracker. Bugy tam jsou a je pravda, že spoustu lidí s originálkama MUSELA editovat soubory, aby vůbec mohla postoupit dál - ale ty tam těch bugů máš až přespříliž ;) ten problem se savama si vyřeš takhle :-D
  • zajimavy..co s tim mas??
    Quicksave mi funguje normalne celou dobu.Do elemental forge jsem odletel normalne.Hra se mi pri otvirani čehokoliv nekouse. Úkol na bestiar mi funguje.popisky mapy mam porad tam kam jsme je napsal, nikdy se nestalo ze by zmizeli. Pruhlednost textur ze jsme videl mapu se mi stala jednou, v majaku..asi na vteřinu. zadnej bug s duchem jsem nemel.reliky mam všechny, zadny bug ohledne kobky s relikem nenastal. Hra mi loaduje kolem 10-20s .
    zadny xml error u textove ahdanky jsme nezazil, aze jsme jich zadal spatne desitky. V dungeonech muzu vstoupit všude kde je dovoleno,otevreno,pristupno, nikdy se mi parta nezasekla.
    Prijde mi ze to mas nejak rozesrany, pokud jsi hral early acces a nejak do toho zakombinoval plnou verzi muze to byt tim..protože tohle co pises, hra sama o sobe nedela, ani me..a ni lidem v mojem okoli co to hrajou. Nebo pak nevim..co s tim mas.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit