Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flash: Ok, nemel jsem sice chut se rozepisovat, ale ukazu ti, co je to hysterka. Mam odehrano cca 30 hodin, kamarad skoro 50. Oba jsme nekolikrat dohrali MM6 a rpgs hrajeme fakt dlouho. Oba mame high end stroje, posledni patch hry a opravdu si umime poradit s problemama. Oba mame original deluxe.

Takze co nas trapi nejvice: od actu II nefunguje quicksave, nebyla moznost odletet do elemental forge, hra se kouse pri a) otvirani sudu, b) otvirani secretu, c) pri vstupu do nekterych budov, d) pri sejmuti nepratel v prvnim kole - vzdy vyzaduje restart hry, nefunguje quest na bestiar, nekolikrat zustal health bar po ukonceni souboje pres pul obrazovky a nechtel zmizet, po opusteni mesta kompletni vymazani popisku v mape, graficke bugy v x podobach (nahla pruhlednost textur odhalujici mapu za bez moznosti vstoupit/vystoupit, problikavajici most, na ktery nelze vstoupit), bug s dykou, bug s duchem, ktery neni duch, bug v kobce s relikem, ktery nelze dokoncit, po vymlaceni forge se neprida pozehnani a rezist.... Vubec neresim kvalitu grafiky, protoze me zajima hratelnost, ale tady je toho opravdu mraky. Loadovani ma nekdy i pres 40 sekund. Cesky preklad je nedotazeny - pri zadani spatne odpovedi ci u passwordu to vypisuje xml error misto informace o spatne odpovedi nebo heslu. Do nekterych casti dungeonu nelze vstoupit a do nekterych ano, duvod proc to tak je ale nezjistis - mapa je otevrena a vstup mozny, ale grupa se sekne. Je toho mnohem vic. Hra je nedotazena, nedoladena a hrat to je na jednu stranu velka zabava, na druhou stranu hrozny utrpeni.
  • ogami
    objektivni v tvem podani znamena co ... az s nima ty osobne budes souhlasit a ciselne hodnoceni se trefi do toho, co by jsi hre dal ty? to ale nema s objektivitou nic spolecneho :) ja ciselne hodnoceni vubec neresim, pac to ma minimalni vliv na to, jestli me hra bavi nebo ne ... a to je tak jedine, o co mi pri tom hrani de. resit, jestli neco ma dostat 4/10 nebo 7/10 uz je mimo moji rozlisovaci schopnost a dle meho je to ciste subjektivni nazor, takze nechapu to tvoje volani po objektivite.
  • Co to je za hysterku ten yanzo? Strasne moc zabugovane ..hehe..a kde presne? Mam odhadem tak kolem 40-50 hodin nahrano a krome zprasene optimalizace jsme si zadneho zásadního bugu nevsiml. Par minor chyb tam je, ale nic kvůli cemu by to neslo hrat. jsou daleko daleko vic rozbity hry nez tohle. Spousta lidi tu hru uz dohrala, takze vyroky typu ,,strasne moc zabugovana,, dost nesedi. Byt to strasne moc zabugovane tak to zrejme lidi do konce nedohrajou ne?
  • hele, já nevím pár dní zpět jsem se tady vztekal, že musím editovat dialogová okna, abych mohl z Aktu I do Aktu II. Včera jsem stáhnul nějakej patch a hra je od té doby o něco svižnější - předtím jsem měl v Seahavenu místy fakt 10 fps :-D no u krokovacího RPG se to dá přežít, ale stejně. Musím zaklepat, ted jsem v aktu III a zatím všechno jde. Ale pořád mi zůstal zabugovanej voják na mostě a nechce mě pustit ze Sorpingalu do Seahavenu, tak musim pořád využívat dostavník - to ale bude asi těma starejma Savema. Ta hra jak vyšla zasloužila by si fakt tak 6,5/10 - kvůli spoustě chyb, které ve hře v době vydání byly. Říkám to už po druhé, ale v některých případech se nedivím "torrentářům" - ač tahle hra stála nějakejch 400kč, což jsem klidně oželel
  • Cau, autori hry by meli uvest na krabici a pri downloadu nekolik dalsich herni pozadavku pro hrani. Na uzivatele: rezistance bugy alespon - GRANDMASTER, ochota cekat - GRANDMASTER, ochota resit problemy pres google - MASTER, ochota restartovat hru - EXPERT, schopnost zvladat emoce - MASTER.

Je to opravdu strasne moc zabugovane. Pokud nejte velky fanousek s horou trpelivosti, se schopnosti dohledavat na googlu jak resit bugy a umet je upravovat, pak to pro vas bude tezke.
  • grygar možná umí psát to je ale všechno asi už zapomínáte na omyly typu deus ex invisble war far cry 2 a buh í co ještě a jeho kritika gta protože lukášovi to nešlo nainstalovat. odečtěte 3B body a zjistíte pravdu. pan lukáš grygar není schopen objektivních recenzí
  • Ja bych spis pouzil to prirovnani, ktere pouzil Dan Vavra v 100+ duvodu proc nenavidi Skyrim.
    Me ta hra proste bavi a od RPG pozitivnich pratel, ve veku 30+, kteri hrali MaM 3,4,5, si to vsichni chvali, dokonce to hodnoti lepe nez Grimrock, ktery byl podle me hrozne plytky a i kdyz me bavil, MMX nesaha ani po pas.
  • Keyz
    Kašlou na to a lidem to tolik nevadí. Tak to prostě je.
    Ani recenzentům to tolik nevadí. Bohužel, pak to firmy budou vesele dál praktikovat.

- Mě tam zase zarazila jiná věc, celkem slušný náskok některých zbraní oproti dalším. 2X dýky a máš 6 nebo 7 útoku najednou? WTF a za Bladedancera by jsi to měl 6-7x trefit všechny okolo party :D
    Tvl to je šílenost, nemluvě o tom, jak to asi ta postava dělá když si to představíš.
  • Tak Grimrock měl všehovšudy asi tak 30 textur, interiéry sou v MAMx to jediné co je hezké i na pohled a myslím že dungeony se fakt povedly...a hádanek je v MAM až až...zvuky sou dobré i v MAMX akorát díky enginu nehrají protože to nestihnou :D
  • Tak trochu beru zpět chválu na tuto hru, kterou jsem zde již napsal v diskuzi dříve. Hra, princip, vše ok, baví mě to....bohužel, po dohrání prvního AKTu se mi to začalo neskutečně škubat a je to skoro nehratelné. Mám docela sluřný notas, s dobrou grafikou, 8GB RAM...95% her co hraji si zahraji bez větších potíží na plné detaily....to že je u Legacy grafika jaká je, to beru a je to u mne minoritní priorita...u takovéty hry skutečně ano,...ale o to spíš netoleruji to jak běží, resp spíš neběží.....hrál jsem první akt už na steamu jako early access,...vše se zdalo ok,...ted mě to štve......když stáhnu rozlišení a detaily na minumum, tak nulový efekt ...takže o čem to je??.......přece to je ostré vydání a ne beta proboha.....optimalizace enginu nulová????????........co jsem četl na forech na Steamu tak nejsem jedinej...škube se to lidem s high performance mašinou...kluk psal že s 32GB ram a nevím jakou GT Nvidiou kartou, měl venku běžně 10 snímků za vteřinu....tohle je špatně !
  • steam verze - na jednom pc v pohode, na druhem jsem musel editovat...

takze asi tak.
  • ucho
    ne, nejsou to amatéři, jsou to zkušení lidé, kteří pracovali na hrách jako Max Payne a Alan Wake... je tedy klidně možné, že jsou zkušenější než lidé, kteří dělali Legacy...
  • Zajimavy ze ja jsem zadnej problém nemel, nerikam ze to nutne musí byt piratska verze, i když ta ma s odletem do kovarny problém taky. Jo problémy se to hemzi, ale zejmana proto ze lidi nectou co mají udelat nez to instalujou atd, je to napsano jak na steamu tak na foru UBI.
    A třeba krabicova verze co jede jen přes Uplay nemá problém vůbec zadnej, naistalujes, aktivujes, stahnes patch a hrajes az do konce. takze me prijdou naopak neopodstatneny ,,hejty,, na to ze se musí kdesi cosi editovat. V mojem okoli tuhle hru hraje vic lidi a nikdo nic editovat nemusel...takze bych spsi hledal chybu mezi monitorem a zidli.
  • mne se vcelku osvedcilo davat pul na pul sila a vitalita... vnimani max na 20, se skillama ze zemni magie ktere snizuji armor a uhybani to staci... stejne pak fighteri pouzivali utok z valecnictvi, kteremu se neda uhnout... a pokud mas trpaslika, tak s klidem staci davat 3 do sily a 1 do vitality - zivotu ma spoustu i tak...
  • Dik. Hned to jdu vyzkouset
  • 1) pozehnani ziskas diky zabiti dalsich bossiku, nachazejicich ze v kovarne zivlu, ke kterym ziskas pristup diky ulomkum - vody, svetla, ohne atd... budes je nachazet v prunehu hry. nerad bych uvadel nejaky spoiler, ale na googlu uz se to kdyztak najit da...

2) odpovedi se vkladaji s diakritikou, malymi pismeny. diakritiku prepni primo ve hre, vetsinou funguje klavesova zkratka levy alt + shift. pokud to udelas ve woknech a spustis hru, automaticky zacina v tom, co mas jako vychozi jazyk - anglictinu
  • Poradi mi nekdo s mymi dvema problemy?
    1. nechapu ty pozehnani. Prvni jsem ziskal tak nejak automaticky splnenim prvniho aktu. Jak ziskam ty dalsi abych mohl chodit po vode atd? Zkousel jsem se modlit v ruzne dny u oltaru ,ale nic to nedela.
    2. mam problemy s odpovidanim na nektre hadanky. Odpovedi jsem si jisty,ale nebere to. Musim zadavat diakritiku?(u cz verze hry samozrejme). Pokud ano jak to udelat? Prepnu jazyk na cz,ale spustenim hry se opet samovolne prepne do eng.
    Dekuji
  • prosim tě, co tady nicku sest rozjíždíš za neopodstatněný hejty?? že prej pirátská verze. Mám verzi ze steamu, kupovanou cca 25.1.2014. Na samotnym help desku Steam fora se množí podobný problémy, tak tady nepiš hovadiny o piratskejch verzích. Co sem četl, tak pirátům nefungujou SAVY....to je uplně jinej problém vole
  • prosim tě, co tady šestko rozjíždíš neopodstatněný hejty?? že prej pirátská verze. Mám verzi ze steamu, kupovanou cca 25.1.2014. Na samotnym help desku Steam fora se množí podobný problémy, tak tady nepiš hovadiny o piratskejch verzích. Co sem četl, tak pirátům nefungujou SAVY....to je uplně jinej problém vole
  • odpoved-
    -MMx jde hrat bez editace cehokoliv. Nevim kde jsi an to prisel
    -nastaveni ceho?
    -graficky styl je vzdy velmi subjektivni zalezitost. A Grimrock nevydavali amateri
    -zvuky monster a vubec zvuky sveta plne odpovidaji svetu MM. Me naopak vsechny ty zname zvuky potesily
    -Neodporujes si trochu? Na jednu stranu rikas ze hadanky by mely vyzadovat mysleni a na druhou stranu si stezujes ze jsou tam obtizne

MMX ma k dokonalosti daleko,ale sve fandy(fanousky MM sveta) si to najde. A zasadni bug tam neni snad zadny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit