Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele, 12+ fakt není pro dospělé, a nic na tom nemění, že jsi nalétnul reklamě.
  • To že si rád čteš dětské knížky neznamená, že jsou to knihy pro dospělé.
  • ucho
    https://www.youtube.com/watch?v=gJeD9nwm43o
  • jindra.veliky
    spis:

Příklad Lega pro tluste dospělé nerdy bez rodin:

*3*
  • walltar
    Celkem lehce ... kostky nejsou jediný způdob jak něco postavit. Ale terén kostičkovaný být nemusel ... doporučuju podívat se na videa z Voxel Farm.

http://www.youtube.com/watch?v=DyybDmt_3_s
  • Viem, ze ho to zivy. Ale niekedy sa to uz proste neda. Napriek tomu, ze som si povedal, ze uz nebudem :D
    p.s. skor by ho mali prislusny ludia blocknut alebo aspon varovat...
  • Veskoslav
    Ty jsi vážně debill. Samo Lego toto prezentovalo jako sérii pro dospělé. Ale chápu, při tvé silné retardaci je pro Tebe tak obtížné si něco vyhledat, že to vždycky někdo musí udělat za Tebe....
  • Sarlatan
    Takto se vymlouvat na svou retardaci...Joe, skutečně nám chceš dokázat, že jsi takový debill? *11*
  • mc.c.cz
    Spousta lidí píše,říka že minecraft je kostičkovana hra ale kdybi mc nebyl kostičkovana hra jak by se tam asi dalo stavet ?? nijak neznam zadnou jinou hru kde jde takto stavet mozna naka lego hra a tedka jdeme k grafice pokud se vam nelíbí grafika minecraftu tak doporučuji Sonic Ether Unelible Shader nebo nak tak je to takovej mod či texture pack ktery vam udela luxsus grafiku a to je ohledne minecraftu asi vsechno ....... *4*
  • to jsem napsal schvalne chtel jsem videt jestli si vazne tak blbej ze se toho chytiš a vida *13*
  • kdyby na něj nikdo nereagoval tak by byl dávno klid ale vždy se najde nejakej retoš ...
  • No asi proto, že pro lidské tvory věkové kategorie pod 12 let je to nevhodné :). Je mi, mmt musím se mrknout do občanky....aaa ano 32 let a s legem si hraji. Upřímně musím říci, že pro sestřinu dceru z toho plynou dvě věci. Má nezapomenutelné vzpomínky na to co ten strejda zase vymyslel za neuvěřitelný příběh.... a ..... a.... nemá dost kostiček, páč ji je všechny seberu. :)
    Michal "Hochy" Hochmajer
  • No to je škoda, zrovna na 0x10c jsem se velmi těšil. Nemůžu si pomoct, ale ty dnešní hry považované za vrchol evoluce s šestihodinovou herní dobou v podobě koridoru mě absolutně neberou, asi jsem z toho už vyrostl. A najít podobnou komplexní hru je silně obtížné.
  • A ty keby si uz netroloval pri kazdej sprave tak by bol zrejme koniec sveta.
    K veci. Ja Minecraft nemam nejako extra v laske ale vidim jeho potencial. A ludi ktori v jeho svete stravia 100ky hodin skvele sa baviac neodsudzujem. Hra ma predsa bavit a podla predanych kopii to robi zrejme velmi dobre. Tak preco by nemohol subezne existovat s dalsimi hrami?
    Aspon je paleta pestrejsia.
  • KronosDeret
    Tak ted doufam, ze forum nectou nejake deti, nebot se se jinak obavam, ze nekolik prispevatelu nedozije rana a zhynou pod nanosem desetiletych kostickaru. Ikdyby uz nikdy nic jinyho neudelal a motiv emergentni zabavy obsleh z dwarf fortress nebo odkud, nikdo mu minecraft uz neodpare. V umeni se pujcuje porad, novi umelci stavi na dilech predchudcu a motivech generace.

Co jinak rict o 0x10c ? Chapu ze notche fascinuji simulovane procesory, hezky to voni zahnizdenymi realitami a ucit hrace programovat aby prezil ve vesmiru na kraji tepelne smrti, mi prijde jako originalni napad ovsem pro velmi specificke publikum. Mel by si dat hezky rok voraz, stravit s manzelkou cas nekde na Sumatre nebo v pralese. Precist nejaky ty knizky a nabrat inspiraci, treba ho napadne jak vytvorit nejaky dalsi virtualni svet nebo mucholapku na deti.

A nebo ne. Zadna velka tragedie.
  • Veskoslav
    VSTU? Co to je za školu dementní trole?
  • Sakra, setřel mě dospělej *10* "Nothing to do here"
  • omg oni si nehrají jen chteli vyhrát to pivo a jsou to studenti VSTU *7*
  • p.s.
    to je pro dospele proč to ma na krabici 12+? ježiši me je te nekdy opravdu líto, jindy bych te nejradši zabil
  • Ja si s legem hraju rad. Uz se nemuzu dockat az vyjde LEGO MINDSTORMS EV3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit