Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty jseš poradnej výmaz
  • ok priznávám byl to ode mne jen takový menší trolling, žert na odlehčení diskuze. Že jsi ty na to naletel a že dokonce podle toho soudíš moji inteligenci svedčí jen o tom že ty sám žádnou nemáš :) To že jsi hlupák tady koneckoncu dokazuješ dnes a denne.
    Pro tohle tvoje bezduvodné napadaní ostatních by te meli zabanovat a meli to udelat už dávno.
  • minecraft chodil slusne nez byl "zrusenej singl". Ted tam skube i zvuk, staci ho vypnout a lita to slusne i na starsich strojich bez optifine
  • jindra.veliky
    at zrusej takovej multishit *6*
  • 15k3
    Podíval jsem se na youtube co to je zač... no větší blbost jsem neviděl.
  • Veskoslav
    Kdyby se někdo chtěl přidat:)
    http://hofycraft.jecool.net/servers.php
  • Veskoslav
    Chtěl jsem napsat původně něco o tvé inteligenci a pořádně ti v tom vytřít tvůj obličej, ale pak jsem si řekl, že by to bylo naprosto zbytečné a ty se na to přímo těšíš....

Příklad Lega pro dospělé:
    http://starwars.lego.com/en-us/Products/10227.aspx#10227
  • TheGGG
    No jo pro fanoušky warcraftu jsou tydle barevný patlaniny jak vstupenka do ráje nevkusu.
  • joe, the corrector, ROFL
    btw, tohle není forum (ani fórum)
  • Kdysi sem hral nějaké LEGO jako malý na PC (jo klasicke bylo drahe) jen už nevím jak se jmenovalo. Ale bylo to super! *1*
  • A ty si na podpoře nebo co? *6*
  • hlupak jou se zase predved hele tady je spousta lega: www.youtube.com/watch?v=WjPgznLinhw a zadny dite, hrajou si snim jen dospeli (i ta ridici jednotka robota je z lega*3*) a zrovna tak spousta dospelych stavi v minecraftu veci co by deti nesvedli...
  • walltar
    Ne ... je celkem dost velkých věcí z lega co postavili dospělí. Jenom dospělí používají lego jinak než děti.
  • nejdřív si o tý hře něco zjisti, zkus jí zahrát a pak tady haž ty tvoje moudra.. btw. díky hře jsem si osahal javu a s tekkit-like modpackem jsem se naučil programovat v lua a forth..
    zajímalo by mě kolik konzolistů se naučilo programovat hraním her ;)
  • Robotron3
    No, je to moje práce, takže si myslim, že něco snad umim *15*. Jestli s něčím nesouhlasíš, prosím konkrétně...
  • Neumí nic, je to jen takový brouk Pytlík a nebo hospodský žvanil.
  • Robotron3
    A kolik znáš dospělých, maminku a tatínka? *15*
  • Taky nejsem dítě a Minecraft hraju. Klidně bych si hrál i s Legem, kdyby nebylo tak drahé *1*
  • minecraft je vlastne lego a to hrají jen deti nebo ne? neznam dospeleho ktery by si hral s legem.
  • když chceš psat na forum nejdriv se nauc sformulovat alespon holou vetu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit