Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • programuje a vytváří se na PC a kompiluje se to pak pro konzole a Console Dev kit je jen pro debugg, ale já vím že tu jen trolluješ ;)
  • nj já zapoměl, lidi maj averzi na kostičky :D jinak spustil sem další dva servery na Insurgency a MC mi naštěstí teď nejede (není potřeba) tak sem zatím s 8mi Gigama tak akorát když se koukám na film a u toho hraju Torchlight :D
  • A určitě programujou gamepadem co? *15*
  • Vsak co,je to jenom hra!Vsak zas takovy rozdil to neni.Blbost grafika nezachrani a pc za 30tis taky ne!To si dej za ukol zas ty!
    Mam smart tv sony za
    32 tis,a ps4 a s obrazem jsem silene spokojen.Neni traba pc za 30tis,ponevadz ten tvuj monitor to proste neda.400hz,sileny kontrast,supr 3d,funkce simulvive,jestli vis o co jde.Atd atd.
  • silver haze
  • Tak proc na pc ukazujete ty blbosti?Koukam dnes se zase nahromadili!Zase indie games pc games.Pristy patek zase prijdu s ps4 a in famus second son!A vy?Hadam broken sword 6.Nebo morcata na uteku 2 *1*
  • pro konzole,se vyviji na konzolich,kdybych mel foto tak ti to ukazu!Treba vyvojarsky xbox360,vypada jako xbox360,ale misto hdd ma nahore nakou velkou bednu ci co.Myslim ten stary bili xbox360.Na pc se jen kresli.Staci treba kouknout na video vyvoje god of war3,tam je videt i spesl ps3!
  • To bude tim MC - Minecraft - lidi to nemaj rádi - je tam moc kostek - mají asi špatné vzpomínky z dětství, kdy šlápli na kostku lega a doteď z toho mají trauma :D

Jinak já na hraní mám komp, na zbytek noťas, takže tohle moc neřešim. Nedostatek ramek jsem pocítil jen když jsem nouzověj jel s 1gb ram na vistách, které si v klidu brali 900mb :D
  • by mě zajímalo co není pravda na tom mojém výroku když mám tolik mínusek LOL :D 8GB RAM na to vážně nestačí
  • Nac PC? Na cem by ti asi vyvijeli hry... Ach jo.
  • Potom naco pisu 4GB?
  • Mel si pri psani vlhko v kalhotach vole?
  • jindra.veliky
    proc by ne, kdyz si hra, co chce alespon 4 gb ram utrhne stejne sotva 2 *15*
  • Je to preto lebo na pocitacoch spapka vacsinu ram OS W
    indows....
  • ruthan
    Je vtipny, ze to nenapisou naprimo, ze hlavni pozadavek je 64 it system, coz jde dost proti tomu co znacnou dobu hlasil MS a jini, ze 32 bit, nam bude jeste dlouho stacit.. Nicmene, je to dobre, jednou to prijit muselo.
  • vlastik.plaminek
    Nech ho, už tak má trauma, že je ve třídě jedinej bílej.
  • A ja sa čudujem že ty sa čuduješ.
  • "Vsude to ma vypadat stejne!" *1* *1* To by bylo slunickove vid?
    Idealne, kdyby hry na krabickach za 12 k vypadaly stejne, jako na pc za 30k, vid?
    A uz ses zamyslel nad tim, proc tomu tak neni? Dej si to jako domaci ukol. *3*
  • Mistr sveta a PS4 master ulmes opet utoci. *1* Nechces nam prozradit na jakem matrosi to frcis a kde se to da sehnat? Pac to musi byt kvalitka. *1*
  • GB...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit