Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mně 8GB nestačí, mít zaplej VMware, MC server, Insurgency server a ještě hrát a dívat se v KMP na film je docela sada :D
  • owny
    No jo, ramky asi nejdou poslední dobou na odbyt, každému stačí množství, co má nakoupeno 5 let, tak je potřeba to nějak dotovat. *3*
  • na PS3 a X360 se hry musejí hlavně optimalizovat. Na PC toto odpadá tuny zbytečného kódu, které sežerou giga a giga ramek. Vývojáři: No, co? každý má už dnes 8 gb ram a 4 jádrový procesor. Kašlem na optimalizaci, ono to nějak dopadne. Proto třeba bioshock infinite ač vypadá jako starý dobrý bioshock má x-krát takové nároky.
  • filias
    Třeba pro to, že dělají port z next gen verze která je se standardní PC architekturou mnohem schodnější.
  • filias
    Nic překvapivého. Spíš by mě zajímaly doporučené.
  • Já si kupoval nedávno novej komp, mám taky 8gb ram (sem si řikal že to bude stačit s přehledem) ale když vidim v poslední době ty hw nároky, tak si řikám, že to za rok bude asi zase málo :D
  • Starý praotec mi raz povedal: Pokiaľ ti to seka na Ultra Mega Hyper Super 8K HD MAXIMUM nastaveniach tak to ani nehraj....jedine, jedine v prípade, že je to pre teba výnimočná hra.
  • No to je jedno, jestli je to 32 bitova aplikace tak ta proste nezna delsi cislo nez 2^32 bajtu, takze pokud jejich aplikace neni ciste 64 bitova tak proste ti vic nez 4gb pameti nevyuzije.
  • Ne!
  • Ale tam pisu MINIMALNE poziadavky.
  • Vis proc nechci pc na hry?V multaku se da krasne podvadet,snizenim detailu trba v btf3!A za dalsi nevim jak hra ve skutecnosti vypada.Podle toho co mas za zelezo,to podle me neni fer!Vsude to ma vypadat stejne!
  • Neni treba,Ale, neumi tak bajecne opravovat chyby jako pc programky.smula *11*,Uz to umi i tablet,tak nac vlastne pc *1*
  • ??? trochu od veci... Mam 8GB Ram a pocas hrania Crysis 3 som mal spustenu operu z asi 15timi otvorenymi zalozkami a disk ani nekecol, system je svizny, nech robim cokolvek, takze???
  • a to si nezjistil že to je právě PC vs PS4 verze ?:D tedy dle slov vývojářů
  • ja jsem si koupil ted tu TITAN BLACK tak snad mi to pojede
  • ano predstav si že má...
  • asi mal na mysli toto : http://cdn2-www.craveonline.com/assets/uploads/2014/03/iboqqHgyy5tOsD.gif
  • nestacim sa cudovat...to fakt ma v dnesnej dobe este niekto comp s < 8GB RAM ?
  • hned jak jsem ten nadpis viděl tak mě napadlo jeho rozšíření:
    Minimální HW požadavky Watch Dogs poukazují na novou generaci nebo mizernou optimalizaci
    *1*
  • jak "se zhoršila" ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit