Přejít na výpis diskuzí
Minimální HW požadavky Watch Dogs poukazují na novou generaci
12.3.2014 | Aleš Smutný
102 příspěvků
-
Takhle hnusně to prý bude vypadat jen na "next-gen" konzolích *4* *4*
-
Dobre, tak asi mame kazdy jinou predstavu o tom co jsou dost nizke naroky :) Treba zmenim nazor az nekde uvidim finalni verzi hry nazivo, na mem PC uz to ale nejspis nebude :-D
-
Hmm next gen? Minimalni sestavu bych se ani neobtezoval zkusit udat v bazosi.
-
VRAM není systémová RAM a v příspěvku na který reaguješ je zmínka jen o RAM :)
-
Tyto nároky jsou dost nízké a grafiku hodnoť až hra vyjde :-) Těžko můžeš hodnotit podle různorodých trailerů, které jsou pravděpodobně z různých verzí hry:-)
-
Nejsem zadnej expert, ale proste na prvni pohle a pri srovnani s jinyma open world hrama mi to neprijde graficky tolik na vysi aby to odpovidalo minimalnim narokum co jsou uvedeny. Jinak jestli tohle je minimum, docela by me zajimalo, co je potreba k tomu aby to vypadalo tak jako na tom E3. Ale jak uz jsem rekl, zadnej expert nejsem, jen mi ten generacni skok v narocich prijde neumernej oproti grafickymu skoku, kterej mi neprijde jako kdovijakej pokrok. Cimz nechci rict ze ta hra nevypada pekne:)
-
http://games.tiscali.cz/tema/nove-hardwarove-naroky-pc-verze-watch-dogs-jsou-jeste-vyssi-64225
tak jen vykopírujte svoje staré příspěvky z diskuze, ať držíte integritu. -
mohlo - bude ?
-
Jak konkretne poznas ze grafika neodpovida hardwarovym narokum? A tobe v dnesni dobe pozadavek na dvoujadro, 6GB ram a DX11 grafiku s gigem VRAM prijde moc? A pak ze konzole brzdi vyvoj :D
-
*1* Tak se jen potvrzuje , že skutečný PC level cap jsou jednině emulátory a standard nastavený konzolemi .
Připravme se 8GB bude dneska stačit každému a pro AMD -čtyřjádro , pro Intel dvoujádro z poslední generace bude nutností minimálně na papíře ....
Neraduji se mám právě X4 940 ; 8GB a 560Ti ...... ale po novém HW fakt netoužím . -
ocividne :) až tak :)) no uvidíme, nechme se překvapit :) já si to dám stejně na xboxu a na compu jen klasicky prověřim jak mi to běží :) jinak i teď, na tak starém stroji, vypadají některé hry fakt celkem dobře :)
-
Pokud nebudou jen HW požadavky next-gen, tak je to ok.
-
ide hlavne o textúry, dvojnásobné rozlišenie = 4x viac vram, štvornásobné = 16x viac vram. Staré konzole využivajú masívne 512ky, na PC sa už presadzujú 2048ky.
-
A bude to vypadat jako v tom posledním příšerném a hnusném videu nebo to byla nějaká bota a bude to vypadat jako v tom E3 videu, kde se všichni rozplývali nadšením? :)
-
Možná to bude vypadat hnusně (Na to jsme z nexgen konzol už zvyklí).... ale hrát se to bude stejne :( . Předpokládám , že takový rozdíl jako u Just Cause na PS2 a u PC verze to opravdu dneska už nebude ;/ .
-
tak pokud uvěříme jeho slovům o tom že PC verze bude stejná/lepší jak ukazovali poprvé na E3/2012 tak se o grafiku nebojím, CoD:G vypadalo jak v ukázkách tak i ve full verzi pořád stejně hnusně (viz demo kde ukazovali nové technologie, jako například AI co měl už mário z roku razdvatři nebo dvě slunce a fake nasvícení scény :D)
-
viděl si videa z E3jek ? (rok 2012 a 13) to starší je PC a novější video je PS4, rozdíl je brutální, si představ jak hnusně to bude vypadat na starší generaci konzolí :D
-
když se znova kouknu na video z E3/2012 tak mi to teda vůbec přemrštěné nepřijde (PC verze má byt podle jeho slov dokonce lepší než E3/2012 demo), jestli ty si to nepleteš s PS4 verzí (E3/2013) :)
-
Aby to náhodou nebyl stejnej next gen jako CoD.
-
nechapes protoze ocividne nemas predstavu v jakych parametrech (a ze jich je) se hlavne open world hry musi zkrouhavat, aby bezely na tak starem stroji.