Přejít na výpis diskuzí
Minimální HW požadavky Watch Dogs poukazují na novou generaci
12.3.2014 | Aleš Smutný
102 příspěvků
-
Ty naroky jsou snad vtip.. Grafika te hry tomu ani prinejmensim neodpovida, ale vykaslem se na optimalizaci, nejlepe jeste umele zvysime HW narocnost pro PC abychom to mohli nazyvat pravym next-genem. A samozrejme pribudou i penizky od vyrobcu HW. ;)
-
V akej kvalite to na PS4 ale pobezi ? Zatial to pekne downgradovali:-)
-
Maximální nastavení - PS4.. Naštěstí můžu něco řešit.
-
je hustý, že to pojede i na xboxu 360, kterej má 512 MB RAM a na compu to chce 6 GB RAM :) tohle prostě nechápu :) a stejně si myslim že to na 4 GB RAM normálně pojede ...
-
na minimální požadavky rozjedeš tak menu hry *3*
-
tak já mám kompa asi tak o polovičním výkonu ... takže Watch Dogs si zatim asi nezahraju :)
-
Min požadavky - PS4.. A nemusím nic řešit.
-
min. splňuju bez problému ale spíš by mě zajímaly doporučený požadavky
-
he? vsak uz 2 roky doma susim core i7 a 8g ram, toto ma byt nejake sokujuce odhalenie?
-
Peníze na vývoj stačí jen na nextgen požadavky. Nextgen grafika bude v dalším DLC spolu s nextgen bugy... :-)
-
V FC3 staci znizit postprocess a zrazu to leti ako z praku.
-
No nevím, nevím jak to rozjedu. RAM v pohodě dokoupím, ale procesor a grafika bude problém. A v rozlišení 800x600 se mi to hrát nechce :D
-
Hm tak doufám, že to taky bude graficky odpovídat...CoD: Ghost mělo taky nároky jak prase, ale grafika vůbec neodpovídala...Takže jestli to bude vypadat jak v posledním traileru tak ať jdou do pr...
Nezáleží mi na grafice ve hrách, ale když ukážou fakt nextgen open world hru a pak jí (pro mne bezdůvodně) "zhnusní" tak ať si raději krachnou... -
tak ted to jeste nekde sehnat za dobrou cenu
-
Vždyť ty požadavky nemůžou nikomu nic říct... Ty parametry vůbec nevypovídají o tom, jak hra bude šlapat, v jakých detailech, v jakém rozlišení, v jakém frame ratu. Charakteristika té grafiky je asi vtip stejně jako požadavky na zvuk.
Já bych to shrnul takhle. Pro hraní Watch Dogs vám budou bohatě stačit Windowsy. -
To záleží jestli to bude opravu technicky dobré. Pak asi nějakou GTX 780 a pod.
GTX 780 má ve FC 3 má při 1200 a 4XAA kolem 51 FPS.
http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_780/15.html -
Hmm celkem takovej průměr ... ale jsou to minimální požadavky. Spíš mě zajímá co bude potřeba na maximální detaily v 1200.
-
Koukám na to. Přehlédl jsem se.
Tak to je dobře, že dali Dx 11. Mohlo by to nějak vypadat po stránce některých efektů. -
Mno tahle "nova" generace je spis v dnesni dobe podprumer. Mirne silnejsi komp jsem si kupoval pred tremi lety a tehdy jsem si rikal ze je to mirne nad prumer. *5*
-
Mno pisou tam DX9 k audiu a to neni grafika.