Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nevím jakk vám, ale mě ta grafika nepřide nijak přelomová. Ty nároky můžou být způsobeny počtem NPC ve hře, tím, že každý člověk bude mít databázi atd. Kdyby vypsali, jaká grafická nastavení lze ve hře nastavit, bylo by to velice užitečné, protože minimální HW požadavky můžou znamenat, že máte vypnutou většinu grafických vylepšení. Antialising atd.
    Uvidím jaká hra je, jak mi poběží na mém PC a jakou bude mít grafiku, teprve až vyjde. Naplno hodnotit grafiku a brutálnost HW nároků je teď naprosto k ničemu. Doufám, že můj příspěvek je přínosný.
    • Vis proc nechci pc na hry?V multaku se da krasne podvadet,snizenim detailu trba v btf3!A za dalsi nevim jak hra ve skutecnosti vypada.Podle toho co mas za zelezo,to podle me neni fer!Vsude to ma vypadat stejne!
      • "Vsude to ma vypadat stejne!" *1* *1* To by bylo slunickove vid?
        Idealne, kdyby hry na krabickach za 12 k vypadaly stejne, jako na pc za 30k, vid?
        A uz ses zamyslel nad tim, proc tomu tak neni? Dej si to jako domaci ukol. *3*
  • Vždyť ty požadavky nemůžou nikomu nic říct... Ty parametry vůbec nevypovídají o tom, jak hra bude šlapat, v jakých detailech, v jakém rozlišení, v jakém frame ratu. Charakteristika té grafiky je asi vtip stejně jako požadavky na zvuk.

Já bych to shrnul takhle. Pro hraní Watch Dogs vám budou bohatě stačit Windowsy.
  • he? vsak uz 2 roky doma susim core i7 a 8g ram, toto ma byt nejake sokujuce odhalenie?
  • ezechiel25-17
    http://games.tiscali.cz/tema/nove-hardwarove-naroky-pc-verze-watch-dogs-jsou-jeste-vyssi-64225

tak jen vykopírujte svoje staré příspěvky z diskuze, ať držíte integritu.
  • filias
    Nic překvapivého. Spíš by mě zajímaly doporučené.
  • Pokud nebudou jen HW požadavky next-gen, tak je to ok.
  • Keyz
    Grafika DX 11 a minimálně DX 9 to je divný.
    • Mno pisou tam DX9 k audiu a to neni grafika.
      • Keyz
        Koukám na to. Přehlédl jsem se.

Tak to je dobře, že dali Dx 11. Mohlo by to nějak vypadat po stránce některých efektů.
        • victor
          mohlo - bude ?
  • walltar
    Hmm celkem takovej průměr ... ale jsou to minimální požadavky. Spíš mě zajímá co bude potřeba na maximální detaily v 1200.
    • Keyz
      To záleží jestli to bude opravu technicky dobré. Pak asi nějakou GTX 780 a pod.

GTX 780 má ve FC 3 má při 1200 a 4XAA kolem 51 FPS.
      http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_780/15.html
      • V FC3 staci znizit postprocess a zrazu to leti ako z praku.
        • Keyz
          To ano. Možnosti nastavení to řeší. Ale testuje se to většinou na nějaké maximální nastavení.
  • min. splňuju bez problému ale spíš by mě zajímaly doporučený požadavky
  • nestacim sa cudovat...to fakt ma v dnesnej dobe este niekto comp s < 8GB RAM ?
    • jindra.veliky
      proc by ne, kdyz si hra, co chce alespon 4 gb ram utrhne stejne sotva 2 *15*
      • Potom naco pisu 4GB?
    • A ja sa čudujem že ty sa čuduješ.
    • ??? trochu od veci... Mam 8GB Ram a pocas hrania Crysis 3 som mal spustenu operu z asi 15timi otvorenymi zalozkami a disk ani nekecol, system je svizny, nech robim cokolvek, takze???
      • Já si kupoval nedávno novej komp, mám taky 8gb ram (sem si řikal že to bude stačit s přehledem) ale když vidim v poslední době ty hw nároky, tak si řikám, že to za rok bude asi zase málo :D
        • mně 8GB nestačí, mít zaplej VMware, MC server, Insurgency server a ještě hrát a dívat se v KMP na film je docela sada :D
          • by mě zajímalo co není pravda na tom mojém výroku když mám tolik mínusek LOL :D 8GB RAM na to vážně nestačí
            • nj já zapoměl, lidi maj averzi na kostičky :D jinak spustil sem další dva servery na Insurgency a MC mi naštěstí teď nejede (není potřeba) tak sem zatím s 8mi Gigama tak akorát když se koukám na film a u toho hraju Torchlight :D
            • To bude tim MC - Minecraft - lidi to nemaj rádi - je tam moc kostek - mají asi špatné vzpomínky z dětství, kdy šlápli na kostku lega a doteď z toho mají trauma :D

Jinak já na hraní mám komp, na zbytek noťas, takže tohle moc neřešim. Nedostatek ramek jsem pocítil jen když jsem nouzověj jel s 1gb ram na vistách, které si v klidu brali 900mb :D
    • ano predstav si že má...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit