Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja jsem si koupil ted tu TITAN BLACK tak snad mi to pojede
    • Mel si pri psani vlhko v kalhotach vole?
  • Přikoupíme ramky, teď je zrovna vhodná doba *8*
  • *1* Tak se jen potvrzuje , že skutečný PC level cap jsou jednině emulátory a standard nastavený konzolemi .
    Připravme se 8GB bude dneska stačit každému a pro AMD -čtyřjádro , pro Intel dvoujádro z poslední generace bude nutností minimálně na papíře ....

Neraduji se mám právě X4 940 ; 8GB a 560Ti ...... ale po novém HW fakt netoužím .
    • i5 4GHz 8G ram 660 *9*
      • i5 sandy bridge 4.7Ghz, 8GB Ram, GTX 780 Lightning...a? :-P
  • Hmm next gen? Minimalni sestavu bych se ani neobtezoval zkusit udat v bazosi.
  • JO jasne,zase to bude horsi na konzole.,jenze rozdil je 2krat 256ram dd3 ps3,nebo 8gb ram gddr5 v ps4,To musi ps4 rozchodit mavnutim ruky.Sami v sony rekli ze ps4 je 16 krat silnejsi jak ps3.Tak kde soudruzi udelali chybu??snad vydani ps4 brzo???Me se zda ze jo!Nemam co hrat!A tak jsem se tesil na novy motorstorm.Vse zas uspechano kvuli pc scene,ktera hraje kulovi,a co posledni dobou koukam sem,tak jen indie blbosti nic vic!To mi na ps3 aspon dark souls2,a novy MTG solis5.pc haloooo co hrajete?????Vse je kvuli vam na houbi!!!
    • Mistr sveta a PS4 master ulmes opet utoci. *1* Nechces nam prozradit na jakem matrosi to frcis a kde se to da sehnat? Pac to musi byt kvalitka. *1*
      • silver haze
      • Tak proc na pc ukazujete ty blbosti?Koukam dnes se zase nahromadili!Zase indie games pc games.Pristy patek zase prijdu s ps4 a in famus second son!A vy?Hadam broken sword 6.Nebo morcata na uteku 2 *1*
    • Před pár dny vyšla na Ps3 parádní učebnice češtiny. Zkus, určitě se ti bude líbit !
      • vlastik.plaminek
        Nech ho, už tak má trauma, že je ve třídě jedinej bílej.
      • Neni treba,Ale, neumi tak bajecne opravovat chyby jako pc programky.smula *11*,Uz to umi i tablet,tak nac vlastne pc *1*
        • Nac PC? Na cem by ti asi vyvijeli hry... Ach jo.
          • pro konzole,se vyviji na konzolich,kdybych mel foto tak ti to ukazu!Treba vyvojarsky xbox360,vypada jako xbox360,ale misto hdd ma nahore nakou velkou bednu ci co.Myslim ten stary bili xbox360.Na pc se jen kresli.Staci treba kouknout na video vyvoje god of war3,tam je videt i spesl ps3!
            • programuje a vytváří se na PC a kompiluje se to pak pro konzole a Console Dev kit je jen pro debugg, ale já vím že tu jen trolluješ ;)
            • A určitě programujou gamepadem co? *15*
  • Spades
    wot?
    Tohle poukazuje na novou generaci? Takový komp sem měl v době, kdy sem si kupoval X360, abych rozjel hry, které mi na tom kompu nejely...
    No... Až na tu RAMku.
    • Mno tahle "nova" generace je spis v dnesni dobe podprumer. Mirne silnejsi komp jsem si kupoval pred tremi lety a tehdy jsem si rikal ze je to mirne nad prumer. *5*
  • ruthan
    Je vtipny, ze to nenapisou naprimo, ze hlavni pozadavek je 64 it system, coz jde dost proti tomu co znacnou dobu hlasil MS a jini, ze 32 bit, nam bude jeste dlouho stacit.. Nicmene, je to dobre, jednou to prijit muselo.
  • Vsak co,je to jenom hra!Vsak zas takovy rozdil to neni.Blbost grafika nezachrani a pc za 30tis taky ne!To si dej za ukol zas ty!
    Mam smart tv sony za
    32 tis,a ps4 a s obrazem jsem silene spokojen.Neni traba pc za 30tis,ponevadz ten tvuj monitor to proste neda.400hz,sileny kontrast,supr 3d,funkce simulvive,jestli vis o co jde.Atd atd.
  • Ne!
  • tak ted to jeste nekde sehnat za dobrou cenu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit