Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeste nesjizdis The Next Day? :) Nebudes zklamanej.
  • no mne to pride blbe... ak to takto vazne bude tak bohuzial, vyvojarov nepodporim... a to ma vcelku tato hra zaujala...
  • ja ti asi nerozumim ;]
  • Spades
    Myslel sem tim postavy, ktere v polske hre mluvi polsky - proste postavy, kterym rozumis bez implantatu.
  • no kdyz si koupis polskou verzi hry..tak ty implantaty to budou prekladat do polstiny a v ruske verzi zase do rustiny atd...nejspis formou titulku bych to videl
  • x_ander
    Proč by to ničilo role-play? Podobně jak píše kolega nade mnou, pokud budeš chtít mít postavu, která bude mluvit šesti jazyky, tak ji to prostě naučíš příslušným skillem/implantátem. je pak jedno, jestli ty jako hráč tím jazykem umíš mluvit (kromě toho, že pokud např. umíš německy, tak máš výhodu a nebudeš muset kupovat implantáty na němčinu).
  • tak třeba tam bude při vytvoření postavy Lingvista čily budeš moct umět všech 6 jazyku ale budeš prostě slabší v boji
  • Spades
    Ale tim pádem by museli být i implantáty pro polštinu, jenže pak by si nerozuměl základním postavám, dokud by sis to nekoupil :D
  • Spades
    Tak to pak já chcu ve wow roleplayovat mága co posiloval a tak může nosit plátovou zbroj, také umí perfektně zacházet s mečem a štítem, a navíc jeho otec byl kněz, takže může i healovat. Umí taky všemi jazyky ve hře (tzn může mluvit druhou frakcí).

Jo a jako dědictví zdědil kompletní Tx (za x doplň aktuálně nevětší Tier) a Frostmourne.

Nemůžeš RP postavu, která ve hře nelze vytvořit...
  • ne ;] proste anglicani budou mit vyhodu rekneme u 1/4 postav...dalsi reci treba budou nemcina, italstina, japonstina.....anglan si musi koupit 3 implantaty aby rozumel vsem jazykum a ten kdo neumi ani jeden z nich...treba cech co si koupi ceskou verzi...tak si nakoupi 4 implantaty a kazdy mu to bude prekladat do cestiny
  • x_ander
    Tak tohle by byla naprostá pecka! A svým způsobem by to bylo dost hardcore... dětičky podobný přístup asi nevydýchají, ale ja jsem pro podobnou originalitu všema deseti.
  • Spades
    Spíš mě zajímá jak to bude, když si koupím českou nebo anglickou verzi hry.

Pokud poláci nebudou takto do hry dávat anglicky mluvící postavy, tak ok, to by dávalo smysl, ale pokud je tam dají, tak by v anglické verzi museli tyto postavy mluvit polsky, jinak by se ztratil význam.
  • v malo hrach zacinas jako mistr boje s mecem...naopak jsi nemehlo, ktere trenuje na krysach. Takze pokud chces to svoje RP brat takhle do detailu a chces umet 6 jazyku, tak by se to ta postava musela ve hre naucit a treba tam bude nejaky skill, ktery kdyz si vezmes tak ti to odemkne treba znalost dalsiho jazyka navic.
  • KIMCID
    jo těším se čím dál víc
  • janchor
    BoB si to právě hodil.
  • Viktor_H
    Principiálně mi to přijde těžce o ničem. Tohle není věc, ze který lze nějak komplexně těžit/rozvíjet ji. Tohle je prostě vopruz, kterej mě požene k obchodníkovi kupovat další krámy navíc... Navíc to ničí role-play; co když chci hrát za postavu, která mluví šesti jazyky?? Když to neumí hráč, tak to nemůže umět ani postava? To je jak kdyby mě někdo nutil, abych uměl ve skutečnosti máchat mečem, chci-li hrát za fightera v nějakým fantasy RPG, případně abych měl nastudovanou jadernou fyziku, chci-li hrát např. za vědce. Přijde mi to jako bizarní a drahá kravina...
  • Genialni a originalni napad. Vsechno ale zalezi na tom, jak to implementuji do hry.
    Taky se z toho muzes stat otrava a peklo *15*
  • MickTheMage
    To by bolo perfektne! Ale asi vacsina cudzojazycnych postav nebude hovorit Nemecky, to je jedina rec, na ktorej by som bol (este trochu) ako tak schopny usetrit :) (mimo ang samozrejme)
  • bude to kravina. Toho sem si jist
  • Grandhalf
    Nene , tak to zní brutálně dobře !!! To chci *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit