Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tyhle kluky z polska nelze nemilovat *4*
  • kostejnesmrtelny
    Ujišťuju tě, že ve WoW roleplayovat jde. Dvě třetiny svý WoWkařský "kariéry" jsem strávil na RP serveru *3*
  • Spades
    "v rámci pravidel daného univerza" !!!

Pravidlo tohoto univerza jest: "Chceš umět jazyk? Kup si implantát"

Nikdy si nemůžeš na RPčkovat co chceš, musíš se řídit tím co hra dovolí. Taky si v Baldurs Gate nemohl být superman, co stříli z očí lasery.

Navíc PROČ, proboha PROČ!?!?!? by se ta postava učila jazyk, když si stačí koupit implantát a dosáhneš stejného výsledku.
  • Absolutne vynikajuca vec toto. Tuto myslienku som mal este ked som hraval KotOR. Tam si emzaci hovorili svojim jazykom, len titulky boli anglicke. Toto by bol revolucny prvok!
  • SWG jako MMO mělo něco podobného, např hráč Wookie mluvil svou huhlaninou a pokud si neuměl ten jazyk tak si ani hráči v chatu nerozuměl, musel si najít hráče co umí Tvůj jazyk a Wookie jazyk aby Tě to naučil :)
  • Veskoslav
    U SW ToR ti nemluví jednou řečí:) Ale máš k tomu anglické titulky no.
  • treba bude zalezet i na velikosti...stary implantat dejme tomu zabere 2 sloty a novy jen jeden
  • Prvni sci-fi kde vsichni nemluvi automaticky stejnou reci? Konecne! A trikrat HURA!
  • spis bych to videl neco ve smyslu obecneho jezyka, kterym tyhle postavy budou mluvit a ktery bude znat kazda herni postava
  • Grandhalf
    *15* *15* *15*
  • existujou i RP wow servery myslim a RP je stejne spis o komunikaci nez o naklikanych atributech a i v tak ,,osekane,, hre jako je wowko muze existovat super RP...napr. takovy elfsky bard, sexualne zatizeny na trpaslice...pche RP jako vino
  • Spades
    Pokusím se to vysvětlit :D
    Určite tam budou postavy, které budou mluvit polsky - na tyto postavy nepotřebujěs implantát (je to polská hra ergo polští hráči). Tyto postavy jsou třeba na tutorial a tak.

Pokud nebude ve hře polský implantát, budou tyto postavy muset překládat do jazyka, ve kterém hru koupíš. Tím pádem budou například mluvit anglicky, ale i tak tam bude anglický implantát, který bude špatně překládat angličtinu do angličtiny... Prostě to trošku nedává smysl :D

Řešením by podle mě bylo, kdyby sis na začátku zvolil svou národnost a ten implantát bys pak nepotřeboval. Tzn pokud si mexičan ve hře, tak by všechny mesické postavy mluvili anglicky (titulky) a všechny ostatní jazyky by měli implantáty (včetně polštiny)

Popřípadě by se podle jazykové verze daný implantát nedal koupit. Ale musel by se vyřešit ten tutoriál ještě před tím, než máš první implantát atd...
  • Viktor_H
    Ve WoW roleplayovat nelze, jde o hru na hony vzdálenou čistokrevných rpgéčkům. Je to archetypální (tank X DPS x heal) hack'n'slash, které neobsahuje vůbec žádné interaktivní prvky (volby v situacích/rozhovorech), takže nevím, proč ho taháš do debaty o roleplayingu.

Baldur's Gate mi umožňuje hrát za cokoliv chci, v rámci pravidel daného univerza. Investováním do určitých atributů a kombinování určitých povolání, si můžu vytvořit jakoukoliv postavu. Dokonce i v rámci jednoho povolání můžu experimentovat - řeknu si: chci být vzdělaný bojovník => investuju hodně do inteligence a lore.
  • Veskoslav
    Implantáty od špičkových firem vs ty na černém trhu například:) Nebo vyrobené v dílně za domem.
  • JezboX
    Podle mě se dá očekávat, že v základu umí postava mluvit třeba anglicky. Pokud, ale na tebe někdo bude mluvit portugalsky tak uslyšíš portugalštinu a v titulkách bude napsaná potrugalština. Nerozumíš portugalsky? Koupíš si implantát. Rozumíš = nic kupovat nemusíš. Každopádně věřím že mateřský jazyk bude daný.
  • x_ander
    Proč by ne? Nové bezchybné implantáty budou stát kotel peněz, což si ze začátku nebudeš moct dovolit. Proto musíš vzít zavděk implantát třeba 10 let starý, který ještě nebyl tak vychytaný a neuměl překládat tak dobře...
  • Implantaty na cizy jazyky vypadaji super, akorat moc nechapu smysl deleni na horsi a lepsi, prece jenom v ty dobe uz asi horsi implantaty nebudou.
  • No nemusia kaziť príbeh však nikde som nevidel napísané to že napr. to pridajú do hlavného príbehu aby si nerozumel nič...
  • JezboX
    Oni nadhodí nějaký nápad a ty bys si kůli tomu nekoupil hru? Wow.
  • Super hra to bude! Ale já jsem to nepochopila s těmi jazyky a implantáty. Můžete mi to někdo vysvětlit? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit