Přejít na výpis diskuzí
Mod iCEnhancer úžasným způsobem oživuje GTA IV, jeho autor ale kvůli urážkám končí
28.7.2014 | Aleš Smutný
105 příspěvků
-
To víš, jsem jenom obyčejnej straight white male, tak se mnou měj slitování. Navíc to nebylo myšleno nijak vážně.
-
Ježiš, to je ale citlivka *6*
btw 40 disliků je málo, chci víc *6* -
kdyby chodil do diskusí na games, tak by ho taková drobnost nemohla ani rozčilit *1*
-
Tady je krásně vidět, že grafika není všechno, protože nějakej iCE rozhodně nepomůže tomu, že i tak je čtyřka největší sh*t ze všech GTA.
-
Sorry, ale tohle je proste hloupe a zbytecne internetove drama. Par jednotek - nanejvys desitek? - lidi se do nej navazi...
... a tisice lidi ho ocenuji tim, ze jeho praci stahuji, instaluji a hraji s ni.
Presne jak tu nekdo v diskuzi psal. Pokud ma takovou povahu, ze ho rozhodi i promile kritiky v zaplave uznani, tak nema ty komentare cist.
To rozhodne neomlouva hlupaky, co se jen navazi do ostatnich. Ale myslim ze je dobre pripomenout, ze ublizenecke pozovani jen znemoznuje videt situaci takovou, jaka je. A to takova, ze iCEnhancer je paradni vec, ze ktere jsou prakticky vsichni, jejichz nazor by mel autora zajimat, nadseni. -
hele ani ne, když si koupis na humble bundle pet her za dolar, tak je financni otázka tak miziva ze je to vlastne zadarmo..a i tak se najde spousta tech co na ty hry dokazi drzkovat od rana do vecera. Staci jen pochopit ze plno lidem je uplne jedno jestli za něco plati nebo to je zadarmo, a proste drzkovat budou, uz jsou holt takovi..obvzlast na netu. Chtel jsme tim rict ze me vůbec neprekvapuje ze to ten moder z nejakeho duvodu schytal, naopak dalo se to cekat..divne by spis bylo kdyby mu vsichnu dekovali)
-
presne, takovou nenavist od komunity co se tady popisuje jsem ješte nezažil ani neslyšel, možna za tím neco bylo
-
v tomhle má zas max pravdu, pamatuju si že dřív to byl iCEnhancer ENB mod, teď jsou to dva různé projekty, v článku píšou že hodně z toho hatu produkují lidé kolem ENB modu, skoro mi to zavání tím že se během vývoje chytli, řekli si "uděláme si vlastní mod a bude tam blackjack, a dě*ky!" a teď na sebe kydají špínu, nebylo by to poprvé ani naposled co se něco podobného přihodilo
-
Počkat, počkat, počkat. Chceš mi snad říci, že by si nenávist komunity (ah, osypu se pokaždé, když čtu slovo hate) zasloužil, pokud by byl asiatem anebo černochem?
-
Ano, sic je kultura silný sociální determinant, pořád ani v těchto zmiňovaných zemích nezapříčiňuje to, že by jejich občané byli unifikované bytosti stejných vlastností.
-
Potřebovali by proštouchnout obvody, třeba by se jím rozsvítilo nakonec. *4*
-
samozřejmě, říká se tomu elementární lidská slušnost, aspoň mě tedy maminka učila, že když mi dá někdo něco zadarmo, mám mu za to poděkovat, pokud se mi to nelíbí tak to aspoň nekomentovat, ale dnešní děti už tohle asi nevědí *7*
-
ja o koze a ty o voze...inteligence zda se chybi tobe
-
Leda že by jej kritizovala silná skupina žen a proto, že by měly na moderské scéně výsadní postavení.
Kozy, kozy, kozy. Ty vůbec nic nechápeš, že? -
nezname všechny okolnosti, možna delal machry na facebooku aby zbalil holky, nebo v tom modu byl nejakej virus, nebo to byl černoch nebo aziat. neobhajuju hate jen rikam že nesmime soudit lidi když nezname celej pribeh
-
Srovnáváš naprosto nesrovnatelné....On to dělal sám od sebe, zadarmo pokud vím. Jestli nechápeš ten rozdíl, tak nevím, co si o tvé inteligenci myslet.
-
Závist se neučí, je v genech člověka.
-
Ukážeš nám, co umíš?
-
a clovek by řekl ze jde hlavne o proste lidske chovani...ale ono ne..jak jsou v tom prachy tak to prrrr..to je jina...:)
-
Cože, je muž a někdo ho uráží? To ne. To se přece nestává. Doufám že se to bude řešit ve fight clubu, jinak jste sexisti.