Přejít na výpis diskuzí
Mod iCEnhancer úžasným způsobem oživuje GTA IV, jeho autor ale kvůli urážkám končí
28.7.2014 | Aleš Smutný
105 příspěvků
-
dyt ty si jeden z tech co ho k tomu dohnali, tak co to tady placas. Presne tvuj styl.
-
Ta hrstka nadávajících jsou hlupáci, co mají nějaký obří komplex...něco jako ty *3*
-
No jo, PC Master Hate Race jak ma byt :p
-
Eeee... ty nepatříš mezi ty kreativní, viď? Kritika nutí člověka přehodnocovat, dívat se zpět - pozitivní odezva teprve posune kupředu.
A ano, je tu rozdíl. Že někoho jen zasypeš kritikou mu nepomůže - to hrozně demotivuje. Dobrý kritik vybere jen to, co je v možnostech autora. -
Njn, když jsou lidi kr3téni co neumí nic než jen urážet a hovn* leda z toho... škoda a o důvod víc proč si pc hráči nic víc než staré zrezivělé a nevyvážené GTAIV. nezaslouží. Nevděční parchanti.
-
To by mě fakt zajímalo proč se ty lidi k němu takhle chovali.
Kdyby to byl Robotron s tím že to nejde pře OnLive, tak to ještě beru, ale jinak mi to přijde jako celkem slušná závist, nebo hloupost na úrovni uživatele facepalm...
☻/
/▌
/ \ -
v čom je rozdiel ? kritizovať môžeš čokoľvek bezohladu na pôvod alebo zámer. Kritika posúva tvorcu dopredu, predovšetkým teda kritika ktorú si vie kritik obhájiť a niečím podložiť. Že je niečo zadara neznamená, že je to svätý grál kde kritika nemá miesto.
-
A prutom by uplne stacilo nepouzivat knizkuksichtov a necitat fora. Proc sa ty ludia tyraju tym ze o sebe citaju ked nemaju ziadne sebavedomie
-
je rozdíl kritizovat komerční produkt od áčkové herní firmy a něco co dělá nadšenec doma ve volném čase
-
to budou nějakýy děti co nic nedokázaly a ještě ani pořádně nevědi co je to práce
-
To zní trochu jako zde všemi uctívaný Dan Vávra
-
je naivni predpokladat ze komunita na konzolich by jednala jinak. Takovi dneska lidi proste sou. Nedokazi v nekterych pripadech docenit vynikajici praci jedince ktery ji jeste dela zadarmo. Kazdopadne reklamu si udelal a ted to bude mit urco v herni branzi lehci.
-
vždyť to znáš i od místních trollů, moc bloomu, všechno se leskne jak psí kulky, přesvícené povrchy, slunce nevypadá jako slunce, nerealistické světlo a všem to přece musí běžet 10 fps.. pitomci se najdou všude no
-
u can shut the f*ck up yourself u lil ku*va
No jestli se takhle běžně baví komunita modderů kolem GTA, tak se mu ani nedivím. -
Každý normální člověk vidí, že udělal vynikající práci. O to je větší škoda, že ho položilo pár debilů.
-
já nechápu, vždiť to vpadá naprosto úžasně, jako právě vydaná hra a ne jako 6 let stará. člověk má chuť to znova nainstalovat a vyzkoušet ten mod. to by mě vážně zajímalo jak by to muselo vypadat aby ho chválili ...
-
optimalizaci naštěstí už spravily patche a GTA IV na nových PC lítá jak raketa, enhancer mi srazil fps někam kolem 30, ale vypadá to opravdu jako nová hra :)
-
Hmm, to je ta slavná PC Master Race v praxi, co? :/ Sice jsou do her modifikace, ale jestli se k tvůrcům chovaj lidi takhle...
-
o to víc chci pozkoušet, ta optimalizace byla už u originálního GTA IV tragická, ale mám od tý doby trošku lepší výbavu, tak jsem zvědav :)
-
je to dost náročné na HW