Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to by ses teda divil, národnost souvísí s kulturou a kultura těžce ovlivňuje člověka. Např. velkého pohostniství se dočkáš na severu, Finsko, Švédsko, Norsko... i Američané se třeba chovají jinak než evropani, Afghánci též
  • proč moderi pracují zadarmo, ja udelat takovej mod tak se dohodnu s rockstarem a prodavam to za par € na steamu. Imo ta doba se blíží a je to dobre. taky si budu moct modama trochu vydelat
  • a přesto jsou Italové či Španělé povětšinou rozjuchaní až na půdu a Finové tiší introverti.. ale třeba je to počasím
  • Jack1947
    Držet hubu ne ale krotit se ve svých výlevech, hlavně myslet na to že ten člověk z toho nic nemá a dělá to pro nevděčné zmetky... to bych se taky naštval.
  • když za něco zaplatím, mám právo za svoje peníze očekávat kvalitu, když něco dostanu zadarmo, mám právo leda tak držet hubu, není to tak složité jak to vypadá *3*
  • Jejda nánky. Jen osel si může myslet, že charakterové rysy jsou nějak spjaty s národností.
  • flash789
    No jo..chudinka jeden..herni vyvojari tohle schytavaji dnes a denne a i od lidi co tady pisou jak se ta komunita chova zle...ze to není to same?...aha..pardon..oni jsou za to placeni a za jejich hry se plati..takze tam je pak ten hate opravneny..achjo...kam jsme to dosli..
  • Jack1947
    Nadávám na všechno jo ? a na co... a zakomplexovanejs s pc komunity... a nedá se se mnou normálně diskutovat... asi si mně s někym pletš hochu. *7*

Jinak ok, jsem rád že si umíte pěkně naklikat mínuska, jak známo mínuska léči komplexové imbecílky tak mínusujte.

*3*
    Už nikdo nereagujte, zbytečné zasírání normální diskuze... dík.
  • cumpi3
    ne, nadáváš na všechno a jsi zakomplexovanej z pc komunity a nedá se s tebou ani normálně diskutovat...jenom nadáváš a půlně všechno bezmyšlenkovitě kritizuješ...jako ti, co nadávají autorovi toho modu...tak se divím, že jim nerozumíš...
  • Lidi by neměli nadávat protože kdo nechce tak si to nemusí stahovat oni nadávají proto že tam není kompatibilita , mně se povedlo aby gta vypadalo stejně dobře jako na tomhle videu ale problém byl v tom že vždy něco dalšího přestalo fungovat a po nějaký době nebo pár modech už nešla spustit samotna hra takže to mě štvalo taky ale jak říkám nikdo mně nenutil nic stahovat a vkládat do hry ... ale spíš by lidi měli nadávat přímo výrobcům her že tam není dobra grafika a oblíbené auta atd
  • Jack1947
    No tak možná to je odnás, ta závist atp... protože kde by se to jinde naučily od Němců/Rusů? ale kdeže.
  • to nemyslíš vážně, že ne? když k tobě přijde kamarád a dobrovolně ti nabídne že ti třeba zdarmo natře plot, bude na tom dělat 20 hodin, ty pak přijdeš a řekneš "hm, dobrý, ale tady si centimetr vynechal, to si to teda pěkně odbyl, neumíš nic udělat pořádně ty nešiko?" tak ti akorát tak jednu vrazí. Když si na to najmeš firmu a zaplatíš jim za to 15k a zfušujou to, tak bys byl hlupák kdyby si se neozval..
  • Jack1947
    Jo, když někoho pošle za něco co by sám nikdy nevytvořil do prd3le je to kritika jak hrom. Když ho tam posilá často a ještě někam jinam tak je to tedy jako prase.
  • Anlajk
    Kde se to v těch lidech bere? *9*

Ale aspoň je vidět, když někdo nadává na Čechy, jak jsou závistiví a nepřející, že to evidentně není jen u nás. Šmejdi se nachází na celém světě.
  • jak by to muselo vypadat aby ho chválili ... ??? no přece muselo by to jít nainstalovat na konzoli *1* /facepalm
  • Je to vážně smutné, že banda internetových všeználků a siláků dokáže takhle odepsat velice nadějného moddera, který má pro herní trh do budoucna rozhodně co nabídnout, tím neříkám, že se hrám nadále nebude věnovat, ale přístup komunity tomu rozhodné nepomáhá. Na druhou stranu v každé komunitě se najde banda závistivců, haterů a podobných individuí, takže se nad tím autor možná mohl trošku povznést a nebrat to tak vážně. Ale nevím, jak přesně to bylo, takže možná už to na něj bylo fakt moc. Každopádně klobouk dolů, je to skvělá modifikace a zadarmo, co víc si můžeme přát.
  • cumpi3
    to teda ne...já mám všechny hw hodnoty nad 200% oproti doporučenému, takové Far Cry 3 rozjedu takřka plynule na ultra...ale GTAIV se mi na plné detaily opravdu plynule nehraje...
  • Mato1987
    s tými modermi to je fakt love/hate vzťah, zober si trebárs ten watch dogs tweak, čo moder TheWorse vydal finálnu verziu pred pár dňami, ľudia sa k nemu tiež správali ako ku poslednému lajnu ale bolo to obojastranné on ich tiež považoval za "haterov" a reagoval veľmi nevrlo a niekedy až vulgárne na ich kritické pripomienky.
  • Jack1947
    Nadávajicích... hmm nadával jsem jen na WD. Takže si vedle.
  • PC hraci to chvalili to jen zavistivi konzolaci nadavali :p

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit