Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsem rád, že tu taky někdo napíše realitu o BF3. já jsem BF3 naprosto zklamaný a naopak do jisté míry obdivuju COD, že si udržuje po letech svou kontinuitu. Proboha, co to je za nástupce BF2, když v BF2 jsem odehrál tisíce hodin a v BF3 se sotva orientuju? BF3 prostě až příliš uhnul. ale bylo jasný, že BF3 bude následníkem BC2 a ne BF2.
  • Co si čekal? tahle mánie se "špatnýma koncema" mě fascinuje už od finále lostu:). MW3 je blockbuster, tzn. stupidní příběh. stupidní příběh=stupidní konec. Jestli sis tohle před vydáním nespočítal, by ses nad tím měl zamyslet a do budoucnosti nad hrama přemýšlet.
  • no, já BO nehrál, mě spíš pobavilo vůbec to slovní spojení. rošťáci :D
  • lol, pobavilo;)
  • sleepless
    Bylo to neúmyslné a propagaci komerčních značek jsem si uvědomil až posléze, kdy nebylo možné pořídit foto znovu. Nicméně, co byste po mě chtěli...Petr...Petra...to prostě jináč nejde... ;)
  • Podľa môjho názoru v dueli medzi COD MW3 a Battlefieldom 3 vyhráva jednoznačne Battlefield. V kampani vyhráva BF len o niečo ale v MP mu to dáva riadne na frak. COD kampaň je tak strašné akčná že mi prišla až absurdná a začala ma nudiť. A ohladne MP v COD je to zase to iste zle herne loby ako bolo v COD MW2 a vlastne je to asi cele také iste. Btw zatial som hral tak 3-5 máp, a muším povedať že z mapdesifnu som bol dosť otrávený. COD Bleck ops bol všelieky MP ale mapdesigne tam bol super. Ak si nechce Activision zničiť svoju najúspešnejšiu značku, tak musi poriadne zapracovať a prísť s niečím fakt veľkým. Takže pre mňa jasná voľba ja ostávam pri BF3.
  • Mechwarrior_bw
    veď to je práve ten paradox...
  • Trol.diskuzni
    Za to Ti osobně dávám bod a jdu o tom snít! *14*
  • Škoda že nejsi medvěd... *2*
  • Trol.diskuzni
    Dnes již končím, přeji dobrou noc! *3*
  • Nemáš pravdu powerspoty (tam kde se dá kempit) jsou omezeny na minimum a když už tak jsou spoty na druhý straně u kterejch můžeš bejt ty a nebo se naučit LOS a můžeš děcka co campujou jen pwnovat, chaos no o tom bylo COD vždycky a navíc kdyby jsi to nekupoval na blind a něco si i přečetl tak bys věděl že MW3 má bejt ráj pro rushery=chaos ale i tak kdybys trochu u hry přemejšlel tak by jsi našel 1 taktiku ta se nazývá "control the engagement" a pokud bys jí dokázal využít pro svůj prospěch tak by se ti hrálo mnohem líp (a tohle neplatí jen pro COD ale i pro BF) , granátomety jsou nerfnutý a mě osobně se povedlo přežít i víc než 1 střelu která vybouchla kousek ode mě, zbraně mi přijdou celkem balancovaný sice jsem nevyzkoušel všechny jsem teprve lvl 46 ale co zatím můžu říct tak to ujde, perky jsou taky ok např: assassin (v podstatě ghost) každej se ho bál a nakonec taky v pořádku není OP, no a snipeři no holt řikali že QS se vrací takže asi tak no. Jo a ještě kdyby nějakej chytrák začal žvástat o tom jak sem COD fanboy tak prosim: battlelog.battlefield.com/bf3/user/wkryder/ můžete se podívat.
  • MickeyMutant
    Myslím, že všichni, co v poslední době třeba jenom nahlédli do diskuzí, pochopili, že se ti nelíbí úroveň zdejších recenzí, příliš benevolentní číselná hodnocení a korupce v řadách místních recenzentů. Otázka zní: Jak dlouho to do nás ještě budeš hučet?
  • Trol.diskuzni
    1) Přečti si, co jsem napsal a můžeme se dostat k druhému odstavci tvé statě.

2) Přečti si, co jsem napsal a můžeme vynechat z diskuze i tuto tvoji výtku - hovořil jsem o průměru.
  • Naslibovali plnou p*** a nic nj z infinity ward odesli mozky a zustali tupe opice (kde je slibovany Ghost a proc musel Soap zemrit kdyz na zacatku ozivne) celou dobu je to epicke ze i Michael Bay sedi v koutu az na konec! ano konec! kazdou misi jsem doufal ale tohle je nejhorsi zakonceni serie vsech dob ! *11*
  • Prave ze battlefield ma realne zbrane,ty pohyby zbrani jsou zkutecne to ze zbran pri automatu skace na horu je uplne normalni a ty zvuky zbrani jsou nepopsatelne realisticke
  • Cahir
    Tak za prvé, redaktoři Games.cz dávají hře vždy jednu a tu samou známku - dostane-li od Smutného 8, dostane ji i od Grygara.

Za druhé, kecáš kraviny. Najdu ti tu spoustu recenzí, v nichž má hra hodnocení 5 či 6 a tuším, že některé pocházejí i od pana Smutného. Takže se prosím tě na ten trolling vykašli.
  • Trol.diskuzni
    Kolego, co říkají doma na nedávno schválené reformy? Především ty veřejně prospěšné práce po dvou měsících v nezaměstnanosti jsou parádní, že? *3* *5*
  • j vypada to tak, radsi si priste precti lip nazev hry...
  • Dáváte málo desítek, tak se nedivte, že vám herní firmy nevěří a posílají hry se spožděním *1*
  • Čau sokolíci... funguje někomu hra v Eyefinity (5040 x 1050)? Mně tedy ne, je to roztáhlé jako prase, to jsem tedy nečekal...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit