Přejít na výpis diskuzí
Modern Warfare 3 je venku, ale kde je naše recenze?!
8.11.2011 | Petr Poláček
338 příspěvků
-
davam BF3 za singl 6/10 za Multak 9/10 super hra COD davam za sing 8/10 ale multak velke sklamani 7/10 hraju COD od prvniho dilu BF hraju od bad company
-
Holt si někdo spletl BO s MW3 stane se.
-
No nechci ti do toho kecat ale já ten SP zvládnul za cca. 4 hodiny a ani sem nedělal speedrun, a hrál na normal a zvládnul se i kochat 2D krajinou, takže je mi záhadou jak hraješ protože BO bylo dlouhý asi taky 4 hodiny.
-
mě spíš přijde jako nejpřecenovanější
-
Srovnávat BF3 a MW3 mi přijde scestné :D. To je asi jako srovnávat ve stratergii "Heroes of Might and Magic V" a "Warcraft 3". Každá z těchto her je pro jiný okruh hráčů :-)
-
No jistě, celé je to organizované spiknutí. A za drátky v pozadí tahá Majestic 12, Bilderberg Group a Jan Tleskač. *1*
-
pred 3 min jsem prave dohral Singlac :) nejlepsi je konec kde se houpe manik a doutnik v hube.
-
Jo no tak nejak souhlasim *1*
-
To víš, jméno Leoš Mareš nenávidí půlka zeměkoule.... *3* *1*
-
Kecat to by ti šlo... *6*
-
Ten hate na metacritic je neskutocny,hateri z internetovych diskusii spojili svoje sili a ide im to teda dobre. :)
-
Já očekávám ryzí 10-ku od veselé kopy Smutného, 9 při videorecenzi od maestra Grygara (ale pouze slovně, na konci stvrdí 10-ku) a 8 dostane DLCčko, exkluzivně zrecenzované samotným bossem Poláčkem... *5*
Kdyby se snad někdo ptal proč, odpověď je jednoduchá - stačí se podívat na hry z posledních dvou měsíců (případně tří, začněte Duzexem) a vypočítat si z recenzí průměrné hodnocení (případně můžete aplikovat pokročilejší statistické nástroje) pro objasnění, na co narážím. *3* -
Přesunuto nahoru pro lepší viditelnost *3*
-
No, stačilo mi se podívat na prvních pár minut videa a to bych blil, ten FOV je opravdu hnus největší... jak to může někdo hrát?
-
No jak uz tady nekdo psal COD je asi nejnenáviděnější hra historie...i kdyby byla tahle hra bombastická mega brutální pecka na metacrit. by měla stejně 50procent:D
Hra je to ale nicméně kvalitní a všichni kdo si jí kupují přesně vědí co čekat- lineární naskriptovaný singl a MP jako kdyby někdo zkřížil Quake a counter strike...
Dalo by se i říct že COD je takovým obětním beránkem dněšního zjednodušování her(nejsem na drogách jenom jsem nevěděl jak to smysluplně napsat :-D) -
u mocneho iwnetu bylaochrana jedina a to leavnout lobby a doufat ze te to zase nenapoji s cheatrem protoze ochrana byla straslivy hnuj je to fakt parada kdyz cekas s kamarady v parte 15 minut nez ti lobby najde hrace a spusti hru a kdyz to klapne uspesne se vam spusti mapa ktera se obcas taky sekla pri nacitani a nebude tam zadny cheater tak si konecne muzes v klidku zaparit :D no a to same je ted v MW 3 .)
-
TB si obvykle skrupule fakt nebere *5*
-
To je v pohodě. Klidně sem hoďte z archivu recenzi na MW2, on to stejně nikdo nepozná *1*
-
Tohle by si měl poslechnout recenzent Games.cz, ale silně pochybuju, že se to stane. Pak by asi měl problém dát tomu aspoň osmičku. *3* Já strhávám body už jen za to, že sprostě vykrádají starší díly (jako že i budovy! to je fakt výsměch). Na metacritics propastný rozdíl mezi názory hráčů a recenzentů, od Games.cz čekám aspoň osmičku, jak taky jinak. *3*
-
jj tá recenzia stojí za prečítanie *1*