Přejít na výpis diskuzí
Modern Warfare 3 je venku, ale kde je naše recenze?!
8.11.2011 | Petr Poláček
338 příspěvků
-
Aha tak to jsem ted asi hral neco jineho nez ty protoze domination mapy byli velke tak asi jako jeden a pul Shipmentu z cod 4 vlajky tak20-30 kroku od sebe :D
-
Tak to je jenom z multiplayerove slozky.. sem tam zapomel dopsat. *8*
-
asi tak....
-
hm a ty by ses mel naucit chapat vetu tak jak je napsana a ne podle sebe...na plynulost fps bych si asi nestezoval na forum kdyz je to muj problem nemyslis?
-
To si ale vyspoileruju půlku hry *13*
-
http://www.youtube.com/watch?v=4tPNUhtOVLM
Je to teda pro ty co vladnou anglictinou, ale je fajn se na to podivat. Jsou to takove prvni dojmy jednoho popularniho chlapika na YouTube.. trva to 45min, takze u toho nevydrzi asi uplne kazdy, ale dozvite se hodne "zajimaveho" infa. -
Pokud by jste meli potrebu napsat ze v porovnani s BF3 zbrane v MW3 pusobi intuitivne a prirozene a ty v BF3 tak nejak "podivne poskakuji" tak prosim zvolte jine slovni obraty protoze presne takto to pojmenoval Eurogamer a cist to podruhe by me zrejme nadobro rozsekalo.
Jinak volbu PC verze chvalim a jsem na recenzi naramne zvedavy. -
Lol jednou píšeš jako Goodlike, pak zase jako handman aneb jak je krásné míti anonymní komentáře na GAMES *1* *1* *1*
-
no podle ohasu na zahranicnich forech se rovnaji az moc...a podle me jsou mapy mnohem vetsi nez v BO...
-
no ja hral naposled MW1 a s cheatery sem problem nemel, nejspis sem je zvladal i tak zabit :D ne vazne, myslim ze MW3 bude mit mnohem dokolanejsi ochranu jak sami vyrobci rekli. Valve bude snad lepsi nez punkbuster...
-
Chápu to že to nejde :) jen mě asi nejvíc štvou ty co hrozně vychvalujou BF3 a na CoD nadávaj. Myslím si že nebýt CoDu, tak by nikdy takovej BF3 jak ho teď známe nevznikl a SP by byl na úrovni BF: BC :)
-
Já neučím orla lítat, ale možná by se měl orel naučit vyjadřovat.
-
j kolikrat to tak vypada, ale vetsinou tyhle flamy pisi jen fanousci BF3 jak si tak vsimam...malo kdy sem videl fanousky MW3 tohle delat mozna jen zridka...
-
Singlplayer vypada moc pekne. Multiplayer pro me fail jak cip tak male mapy az jsem se lekl jsem 20ty lvl ale zustanu u Battlefieldu.... Black Ops je podle me mnohem lepsi ale kazdeho bavi to co ho bavi ale tohle jsem necekal myslel jsem ze se chcou rovnat BF ale rozhodne se nerovnaji :D
-
trosku si pletes pojmy, pod plynulosti nemam na mysli fps, ale styl hratelnosti. Kazdej ti rekne ze ma MW jinou hratelnost tak tady neuc orla litat. BF3 betu sem hral na high takze bych pomlcel. Radsi sem koupil MW3....
-
Prodejně má CoD jasně navrh, na to nemusíš být analytik. Ani masivní kampaň EA nemůže ze dne na den (Chápej z roku na rok) porazit takovou značku. Jo pokud si zachovají kvalitu a příští rok bude "MoH" stát za to, tak další Battlefield (za dva roky) vs. CoD 10 tam už ty prodeje budou zajímavé.
Btw. Aim v menším prostředí a skill - Takže Cheater's komunita už tyhle non-dedicated servery opustila? Ptám se ze zvědavosti, jestli má smysl si to kupovat. MW2 a první dny MP byly peklo, které už NO MORE! -
Přesně tak :) Uvidíme jak to dopadne :)
-
Oki, bral jsem tedy SP jako možnost zahrát si sám "de facto" mulťák, ale chápu co myslíš :)
-
ve smes stebou souhlasim. Myslim ze MW3 ma mnohem lepsi multiplayer nez BF3, ale jak si rekl kazdyho bavi neco jinyho. Ja si nepotrebuji jezdi s autickama, ale fps akci plnou skilleru a aimu v mensim prostredim. sto lidi sto chuti, zakladny jsou obrovske na obouch stranach a rekl bych ze MW3 mozna i vetsi :D uvidime v prodejnosti o ktere uz analytici maji jasno...
-
BF3 nemá plynulý multiplayer? Stačí jen nemít prehystorické železo, hrát na českých serverech a jedeš bez jediného lagu. Ale to bych zase zněl jako, že chci vyvolávat flame a to není pravda. Jen mě nebaví komentáře, které jsou nesmyslné a nebo nepravdivé...