Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Právě že vím, jen mě na BF3 mrzí jak hrozně se vydal jinou cestou oproti předchozím dílům, takovou "okopírovanější". Je to jen CoD s vylepšeními, který CoD chybí.
  • Jinak ten HATE ohledně MW3 a flame za jakékoliv pozitivní příspěvky mi připomíná náboženské fanatiky... tihle magoři by nejradši začali upalovat lidi co mají s MW3 něco společného jako by to bylo čarodějnictví... jediné co tu ještě chybí jsou komenráře typu: musíte věřit jen v jednoho boha a tím je BF3, jinak půjdete do pekla!!!
  • Konzolové díly BF ani CoD si nehrál ale Singleplayer měl BF VŽDY špatný, že? Já jen, že Singl byl jen u BC2, v předchozích dílech (ne konzolových) žádný nebyl, ale budiž.
  • no ja osobne bych bf singl nebral moc vazne , bf nikdy nebyl stavenej na singlu ale na multaku , jestli jsi teda predchozi battlefieldy hral tak vis o cem mluvim
  • Kvalitni pribeh?! Achjo...
    *8*
  • no mozna to hodnoceni dali hlavne kvuly multiplayeru kde je mnohem vic aspektu, v kterych je zase BF3 pozadu. Kazda z techto her ma svoje plusy, ale u BF3 je to jen krasna grafika a MW3 zase vyborna hratelnost a plynulost multiplayeru a mnoho dalsich veci....
  • rýchlik :)
  • SP odehrano nějakych 54%, řekl bych že touhle dobou bych už byl na konci BO/MW2, takže kampaň je rozhodně delší. Shodou okolností jsem i někde uprostřed BF3 kampaně. A zatímco BF3 vítězí v kvalitě technického zpracování, všechno působí realističtěji od příběhu, přes zvuky, po chování zbraní... jakoby zapomněli na to hlavní... a proto u mně MW3 vítězí v zábavnosti...

Těžko říct proč. Je to asi jako s nadšením a otevřenou pusou na dokonale zpracovaný dokument o době prehistorické vč. pervektního nazvučení, CGI dinosaurů atd., a koukat na starý Jurský park nebo Cesta do pravěku, resp. jejich povedený sequel.

Zatím neposoudím MP, ale souhlasíms overall hodnocením IGN, jenž dalo stejný počet bodů MW3 i BF3, jenž v těch dílších hodnoceních byly přesně naopak.
  • Každej se na to s těma detailama v městech dívá jinak. Když udělali ,,wow trailer" kde představovali všechny města jako úža věc, tak by se dalo čekat, že to aspoň trochu doladí nebo tak. Ale pro někoho to je důležitý a pro někoho ne *3*
  • ehm "rošťáky z kambodže"? :D
  • Článek vyšel ve 20:29 takže touhle dobou už se bude psát recenze
  • je videt ze vubec nevis o co go :D:D kdyz je pro tebe takovej problem stahnout par malich souboru v 21st. :D radsi si bez hrat s lagama a nejlip sam se sebou...
  • Protože se lidi bojí, že když dají vyšší hodnocení , tak se o nich bude vykládat, že jsou děti nebo ovce. *7*
  • ked to Aleš dohra mohol by mi to poslat tiez nech to skusim :D :D
  • Ocelot23
    Můžeš argumentovat mnoho věcmi, ale ,,kvalitnim pribehem a navaznosti,, to fakt ne...to co ty myslíš je možná wow efekt nebo epičnost...
  • HH :D :D Lol, promin kamaráde ale věta " toto bolo posledne CoD, co som kupil" mě rozsekala. V kontextu s tím, že to je 8-má hra v sérii můžu říct jen: Gratz :-D :-D
  • LoL, jasne, ked budem chciet hrat LAN s kamosmi napr. , tak budem stahovat subory na dedikac :D boze, tie si fajny trt, normalne sa to mohlo vyriesit cez lobby...Si mozem zas super vybrat vo MW3...lagujuci P2P ranked alebo nelagujuce dedikace unranked....proste demencia...Keby to dali opacne, tak pochopim, lebo vo MW2 je kopu hacknutych lobby, no comment.
  • Hmm máš to nějaké pomotané. To, že tam ti lidé zůstali nemá na to jestli je to Infinity Ward, žádný význam. Studio je IW a bude ať už tam dělá kdokoli. (Samozřejmě vím o co jde, ale mystifikace typu "Není to IW" nemůžu nechat bez povšimnutí)
  • ficinho10
    nejses ty fanousek battlefieldu ? :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit