Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tikov
    Tak nové CoD zabere necelých 5 hodin. (Představu si lze udělat z toho, že po neherním prologu máte za sebou 3% hry) "Hráč" umře tentokrát asi jen jednou nebo dvakrát. (Hlavních postav trochu víc). Opět spousta neherních skriptů, které se autoři snažili dohnat klikáním na požádání, případně střelba z nějakého toho vozidla, aby se hráčův avatar moc neušlapal. Hra je v mnoha situacích recyklována z minulých dílů.
    Praha je.. zajímavá. Karlův most, Lávka, pak o pár set metrů posunuté Marianské náměstí jsou docela slušné. Dějově je to ale spíš Polsko (silné protiruské hnutí a likvidace civilistů).
    Moderní vojenský konflikt v podání hry probíhá zásadně nabíháním dvou vln do sebe a střelbou z bezprostřední blízkosti. (Taky asi jediná hráčová šance na průchod hrou- nekonečný respawn je opět na scéně)
    K pozitivum. Taktika AI se k polovojenským Somálcům hodí perfektně (přebíhání ulice a střelba od boku) a je to jedna z mála uvěřitelných částí hry.
    Za mne za SP 4/10 (Pamatuji si stále poslední díly a ty zrecyklované scény tam působily lépe a přirozeněji)
  • T vieš NOVA GENERACIA sa ozyva *1*
    Ale by sa chlapcom zišla ta vojna...to nie je behať s hračkarskym plastovym sapikom po lese *1*
  • cize hra moze byt sracka, hlavne ked to ma grafiku 2011 :D:D:D:D hry boli kedysi o zabave, dnes je to o grafike *11*
  • Niekto tu spomenul že COD vykráda sám seba(BF3 vykráda MW1 a BlackOPS),MW je séria príbeh má čiastočnú postupnosť minimálne v postavách.BF3 ma moc nechytil a to som hral všetky predchodzie diely.
  • mas ume + konecne nekdo kdo chape XD
  • Apelujem na recenzentov aby chranili herny priemysel pred stagnaciou a degeneraciou ktoru zacina tato seria do tejto oblasti vnasat.Je prosto neakceptovatelne aby sa podobny produkt na urovni datadisku podaval a predaval ako plnohodnotna hra.Ak to myslia vydavatelia vazne treba ich recenziou a hodnotenim upozornit nato ze ich projekt a praca prosto za tie penieze nestoja pretoze to iste len v inom grafickom kabate uz davno predviedol quake.
  • jedno slovo Multaku
  • Ellendway
    Škoda, že 90% věcí z toho nefunguje :)
  • Ellendway
    U moře jsem žil asi pět let... sice to bylo ve Skotsku, ale teplota tam byla příjemná, 10°C. A opravdu nepotřebuji jezdit někam do Chorvatska nebo Egypta, když mohu procestovat stovky ne-li tisíce nádherných věcí v Česku a na Slovensku, dozvědět se něco nového o MÉ rodné zemi a na lidi, co se plahočí na plážích nebo hotelích, kde jsou tisíce lidí, se mohu jen smát, protože já viděl mnohem více, dozvěděl jsem se mnohem více než oni.
  • Ellendway
    Vidím tady jiný problém. Jsi ušmudlaný Čech s čistým příjmem 15 tisíc, že? Západní svět na hry a jejich DLC kouká trochu jinak. Znám hodně lidí ze zahraničí, kteří těch 15€ nebo 20€ za DLC dají, protože na to mají, chtějí to hrát, mají zájem o další díl. V podstatě popisuješ, že nechceš platit za remake hry. V tom případě já nebudu platit za facelift auta za desetiletí, za zboží, které je nové. Budu stále využívat CRT monitor a počítač budu natahovat velkým kolem, abych v něm utvořil el. napětí.

Hra nemá za půl roku hodnotu stovky, ani dvou. Peníze jsou uměle vyvolaná měna, která má minimální hodnotu, ve kterou svět, resp. lid věří.
  • sry kamo ale sr@c si ty... protoze soudis cloveka dle jednoho postu a ani ho neznas. pokud nekdo hraje hry 20 let (ja taky) tak je mu ted kolem 35 let a hry si kupuje + chodi do prace, ma deti a nejspis taky uz nekde byl (ja v indii, mexiku, thajsku + evropa) tak radsi uz nic nepis, blbe!
  • TO Petr:
    Petre nejsem zadnej hlupak jak ty rikas a nikam jsem hned nebezel jak vocas..
    Proste jsem si hru na Steamu koupil cca pred mesicem kdy k tomu davali zadarmo COD4 a 7.11 jsem si ji dal predbezne stahnout, druhy den 8.11 jsem si vzal dovolenou kterou jsem naplanovanou a tak jsem to rano zapnul a hral skoro cely den..
    Proste normalni clovek.. *5* ale tobe se ted budu zdat asi divnej a stejne to nepochopis...;)
  • conflig
    Ámen *1*
  • 1. skupina asi čekala až jim to přijde dnes (středa, odeslano utery)
    2. skupina to dostala v utery rano (některé obchody rozesílaly už v pondělí)
    3. skupina to mohla koupit přímo, taky v utery rano
    4. skupina si zaplatila ze steamu, direct2drive a podobných cdkey-shopech a mohla stahovat už o půlnoci v úterý
    5. skupina stáhla PC cracklou verzi (kolem 6 v pondělí vypustil skidrow crack, 3DM ještě o něco dřív release
    6. skupina vlastnících xbox mohla už stáhnout hru 4.11. kdy vyšla verze STRANGE
    7. skupina se mohla dostat ke hře ještě dřív z distribuce nekalou cestou

takže jak si to představuješ ty je případ 1 *1*
    2-7 jsou ti co to dohráli tak brzo *2*
  • Nick nenick, ty jsi sr*č.
  • Vždyť to říkám, holt po lopatě: hra vyšla včera, když ji měl někdo předobjednanou nebo ji včera koupil (myslím e-shop), tak mu musela zákonitě dorazit nejdřív DNESKA. Ty neznáš: dnes podáte, zítra dodáme... :)
    Jasně, pokud je tady většina studující na VŠ, tak je to jasný, ale pochybuju o tom, že je to každý.
    Ad podivovat se: Ničemu se nepodivuju, jde mi o to, že mě zajímá, kolik lidí si takovou hru oficiálně koupí, nic víc nic míň.
    Já po tobě taky nechci, aby ses podivoval, že se jmenuju Karel Abrahám, ale se závodníkem nemám nic společného...
  • *a jeho nick je COD
  • nadává do nerdů a jeho je COD...
  • No vidíš čoveče hraješ hry dvacet let a meleš tu nesmysly. Mysliš si že většina lidí si tuhle hru a nebo jakoukoli jinou koupila jako originálku? Kde žiješ ? Dáš ty za jakoukoli hru litr ? Dyť za půl roku to má hodnotu kilo a míň prostě neprodejný stejně tak jako třeba spotřební elektronika - iPody, iPhony a podobný nesmysle. Dnes už je spotřebním zbožím i auto. Naprosté znehodnocení lidské práce. Ty bys chtěl snad vyrábět třeba foťák, kterej tě výrobně vyjde na 5000 a pak si ho musel na trhu prodávat za 3000, protože jinak bys to v konkurenci neprodal vůbec ? No zákonitě musíš zkrachovat během chvíle.
    Jinak žijeme v takovým blahobytu, že se nám o něm ani nezdá, já jsem za to rád, ale ono bude kámo hůř.
    A jestli na to dojde, tak sem zvědav jak většina ze zdejších PC vojáků a bojovníků bude ve skutečnosti bojovat nebo aspoň přežívat. Dyť ani polovina z vás "střelců" není schopná žít bez TV a PC. Je to dneska samej sr*č, kterej si na všechno stěžuje a nic nevydrží...

Umíš ty něco jinýho než kraviny na PC? Umíš krom mačkání kláves něco dělat rukama nebo hlavou ? Dokázal si něco jinýho než hrát hry dvacet let ? Cestuješ ? Byl jsi dál než v létě u moře ?
    Dnešní obraz světa je takovej že skoro každej umí mluvit líp anglicky než česky, čumí na televizi a hraje hry jinak neumí nic pořádnýho. Ti lepší aspoň dělaj aktivně nějakej sport. Je to jinak samej paštikář a líná pr*el.
    Dyť ani 3/4 ze zde diskutujících nebyla na vojně, v životě neviděla aspoň obstarožní vz.58 na živo, ale hlavně že znají americký kvéry a dokážou o tom mumlat hodiny..
    Je to k smíchu kam ten svět došel a je jedno jestli se bavíme o USA nebo Evropě nebo třeba Číně.
    Zachvíli tě kvůli tomu že nebudou peníze na nic ani neošetří ani neochrání a ani ti neuhasí požár na baráku (teda pokud nejsi borec z paneláku).
  • MrSanta
    Předchůdce keramitové zbroje překvapil *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit