Přejít na výpis diskuzí
Modern Warfare 3 je venku, ale kde je naše recenze?!
8.11.2011 | Petr Poláček
338 příspěvků
-
Ja si idem zahrat Pokemona lebo mi je z vas zle naco to hrate ked potom len nadavate chodte si kupit Maria
-
Ten Lancer ma byt jako MW3? Pokud ano,tak muze max tak na polni cesty, na okruh ani nahodou, protoze by jen max tak 60Km/h *3*
-
s obrovskyma chybama... pane troll
-
no, tak co se hitovani v BF3 tyka, tak o tom by moh bejt dalsi dil Akta X, protoze zatim jeste nikdo poradne nevi, jak to funguje, jediny, co se vi je, ze to funguje blbe.
-
jak uz jsem psal .. MW3 se vsim na max mi jede o 20FPS pomaleji nez BF3 na ultra detaily (50-80fps, prumerne 65). .. tj. zrejme spatna optimalizace, pac lip nez MW2 to nevypada (mozna spis naopak) ... Podotykam ze nemam nejaky mega high end PC ... jinak prave dohrano pomalym relaxacnim tempem za 5h 38m 42s .. kolik z toho zabralo rozhlizeni se, zkouseni blbosti a videosekvence nevim .. tipuji to tak na 4 a pul hodky akcnejsiho hrani ..
-
napsal sem to v jednom komentari a sklidi sem minusy. napsal sem : ze v dnesni dobe nejake hry maji stejnou grafiku jak pred 3 roky ale hw je vyssi.
-
Toto "DLC" nepodarené, predražené nemám ani chuť hodnotiť
-
dobrý marketing ještě žánou hru dobrou neudělal *1*
-
ten engine je stale updatovany, ja nevim co všechno ale samozřejmě jsou tam lepší polygony, textury a efekty... zaleži jak ti šlo black ops... pokud to nebylo uplně na hranici hratelnosti s low nastavením, tak ti pojede i tohle... a rozdíl, no on tam rozdíl je, né velký ale je... jen ho tady určití fanboyové nechtějí za nic na světě vidět...
-
Prototyp fanouška Call of Duty, žádné senzace se nekonají *15*
-
Veľká časť z vás tu píše, že je grafika v hre ako v starších MW. Tak sakra prečo sú vyššie HW nároky? Mám Athlon X2 3600, Ati HD 4600, 2GB RAM. Pôjde mi to? Okrem Black ops mi šli. *16*
-
tak BF3 mi jede v SP kamapni mezi 50-80FPS, COD mi jede 40FPS .. v MP pak musim s detaily na HIGH abych si udrzel stabilnich 50 ..
-
ja uz decko nejsom dal som ti plus a dal by som ti naraz aj 10 lebo konecne po case aj vidim dospely nazor na tuto hru , a nielen na nu ale na to ako na prdy sa dnes tie hry robia, vychadza kazdy druhy den hra a naco? ludia to ani nestihaju hrat a prechadzat , pozitivne veci na mw 3 tak jedine niektore misie co vyzeraju zaujimavo osobne som presiel len 2 misie a je mi zle , mod spec ops kde sa hrame na snipera alebo strielame v arene na bodiky ma trosku zabavil, skusim si to ptm este zahrat a uvidim, ale to fakt v case nudy
-
jojo bez hrat lemiky z roku 19xx. Ja si chci zahrat hru v technologiich roku 2011 = BF3.
-
dle me, MW3 = 3/10 (grafika z roku 2000, zadna fyzika, zadna technika, zadny realistcky pojeti zbrani - zpetny raz atd, je to takovej pretexturovanej quake3). BF3 = 9/10 (grafika odpovida 2011, nova technologie fyziky, technika - tanky letadla, spickovy pojeti zbrani - zpetny raz, naprosto nevidane zvukove stranky hry). to ze se proda vic kopii MW3 je logicke, nejvice povlu se proda lidem taky v lidlu/penny. kvalitu ma malo lidi. a zda se ze ji taky malo lidi pozna. recenze jsou dneska podle toho kdo jak recenzentum zaplati, ne podle kvality hry, ale to uz vsichni davno vime. staci si precist tu recenzi toho 10letyho decka na eurogameru, jak si tam stezuje na to ze zbrane, tak nejak divne poskakuji, oproti MW3, kde jsou stabilni i pri strelbe. LOL, to pako nevi o realite nic. takhle se zbrane chovaji. Driv jsem hraval vsechno, tak kolem roku 1990-2000. Dneska si setsakra vybiram a MW3 bych nehral ani kdyby ho davali zadarmo k rohlikum, vzhledem k tomu co je to za s**t. Naopak BF3 jsem si koupil, protoze inovativnich her (grafika, zvuj, fyzika) je dneska uz malo. Vic radeji no comment. a ted minuskujte decka.
-
kdyby ocasové z DICE dali do BF3 nějaké další game mody... hodně lidí baví různé blbosti stylu gun game, ctf... a hlavně velmi hrané search & destroy...
je to jako vybrat si mezi Ferrari se kterám můžeš jezdit jen po dálnici, a starším Lancerem který může i na okruhy, horské cesty a všude možně... -
COD4 bylo vydano 2007, pokažde byla mirně vylepšena... i tak to vypadá líp než třeba nový DeusEx... jinak jen ocasové hrajou hry čistě kvůli grafice... třeba při starych lemmings v dosboxu se budu bavit víc, než zývat nad některýma nudnýma, ikdyž grafickýma orgiema dneška...
-
inteligence je otázkou názoru? oujé! já myslel, že je to otázka měření...
-
portal 1 a left for dead mozna jsou, ale jejich pokracovani je jen kopie prvniho dilu
-
Tak to má být! Cpt. Mac by byl pyšnej *5*