Přejít na výpis diskuzí
Modern Warfare 3 je venku, ale kde je naše recenze?!
8.11.2011 | Petr Poláček
338 příspěvků
-
Singl je lepsi nez u BF3 ale MP stoji za picku *14*
-
cotoje BFBC3 ??? prodas ??? ja jen ze neznam znam jen BF2 BC a pak jen BF3 ??
-
stiahnut prejst odinstalovat a zabudnut BF3 kupit hrat MP
-
Starší lidé pochopí, že jsi právě dovršil 14 let věku a připadáš si dospělý.
-
bf3 je pro myslici prumerne evropany kteri svoji inteligencí vetsinou prevysuji stejne stare jedince z usa. tot muj nazor.
-
jo a co treba nefunguje sem zvedavej jajen ze to pasrim a z upravama nemam zadnej problem co myslis napriklad ??? hrozne meto zajima hral sto vubec nebo ses to nekde precet nebo si hral betu a mas jasno XD
-
komu chuti mcdonald ten by mu dal 10/10. a ci je to totalny hnus a nezdrave jedlo to je uz druha strana mince :D napr. taky spenat je super zdrave jedlo, ale povedzme si je to zeleny hnus ktory nemusim jest a nebudme ho jest len preto ze je zdravy :D
-
Ano, taky jsem cetl ze prvni warez verze meli spatny crack, kdy nesla nastavit grafika. To bude pane nejspis tim... *2*
-
tse... čert vem Soapa.. nejlepší válečník byl vždycky Capt. MacMillan *3*
-
to psal vietnamec ze stanku, aby mu to lidi koupili, nebo on jako ma oligimal, za sotoctyrycet , nad oligimal sidiii....
-
grafika z roku 2000 jede. *1*
-
*nekoho *12*
-
Call of Duty: Modern Warfare 3 je historicky nejpředobjednávanější hrou na Amazonu. Předešlého krále (Call of Duty: Black Ops) překonalo o 32%. A tak to ma byt :)
-
Musim rict, ze me hra nadchla. Je to uplne to same jako predchozi dily, tudiz si sami rozmyslete, zda se vam to bude libit, nebo ne. Ovladani, grafika, vetsina postav - jako ve dvojce. Konecne se dokoncil pribeh a navic cela kampan byla neskutecna jizda, takze jsem tech cca 6 hodin dojel jednim dechem. Vytknul bych jen neco bugu - napr. mate nekdo nasledovat, ale u nej se nespusti script a tak musite loadovat checkpoint (stalo se dvakrat za celou hru). Kdo si zamiloval predesle dily, je toto pro nej nutnost. 9.5/10
-
Taky si myslim, ze je pribeh kvalitni, na Soapa a spol. jsem se tesil.
-
Jezis Maria : A LAMA Bobici bodou mat i servr na Cod, Fuj nechutne *11*
-
Ano, BF3 ma plne upravitelne servery, ale zatim 90% z moznosti nefunguje :D
-
CoD je urcena pro KinderAnalChildren USA *12*
-
Nase gay komunita /BOBICI *14* / ocekava CoD s laskou
-
jeste rekni ze BFBC3 je pro Dospele neprůměrné evropany...