Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jaska, ale nemôžem hrať iba WoT *1*
  • Trol.diskuzni
    Já myslím, že on měl zájem, aby mu někdo na jeho e-mail odeslal obraz disku i s crackem a nejlépe i s předinstalovanými všemi budoucími DLC, vše dokupy přizpůsobené pro cloud-gaming, aby se nemusel namáhat to z toho e-mailu vůbec stahovat *5* *5* *5*
  • 399 je furt moc natoze je to orezana verze a budu si muset kupova back to karkand a dalsi dlc
  • Jak pise Sly , nezamenovat nizke detaily s IR zamerovacema , ktere jsou pritomne i u bojove techniky (pokud je me ovsem clovek odemcene) , co se detailu tyce at hrajes na low detaily nebo na max, hustota koure a ruzneho letajiciho "bo*delu" je na vsech nastavenich stejna ..
  • Nejlevnější je tam za 399,- kč
  • Sehnal jsem tam RU verzi za 450 kc a po stahnuti anglictiny hraju naprosto bez problemu.
  • aj MCdonald je pre nenarocnych stravnikov je to nezdravy predrazeny hnus ale mnohym ludom to proste chuti to ale neznamena ze je to kvalitne jedlo hodne svojej ceny.A osobne mu davam tak 4/10
  • ja sa s vami pohadam rad on netvrdil ze bf3 je realisticka hra ale ze je realistickejsia ako COD a konkretne tvrdil o chovani zbrani a destrukcii.Kope zxbran ked snej strielate?Kope hra tento fakt napodobnuje doverihodnejsie?Cod-vobec BF3-sa o to pokusa vytaz bf3.KEd strelite do muru s bazookou odleti s neho nieco?Odleti.Ktora hra tento jav zobrazuje doveryhodnejsie?COD-vobec Bf3 sa o to pokusa aspom ciastocne vytz bf3.Tak prestante trpane mudrovat a podsuvat ludom argumenty a tvrdenia ktore nevyslovili.
  • Nenápadná? ... reklama?
  • Za 600 Kč zde: http://www.cjs-cdkeys.com/products/Call-of-Duty%3A-Modern-Warfare-3-Steam-Key-Scan.html
    Je to ruskej klíč, ale po aktivaci normálně můžeš ve STEAMu začít stahovat AJ verzi hry .. takže pohoda lahoda.
  • hlasy jsou stejný jak z MW1... he's down, gooood night *3*
  • kde to sezenu tu hru poslete mi ji nekdo na mail www.Pepa123@.com
  • jednoznacne MW3...chcemvidiet zapas ESL v BF3.. :D :D :D :D nasadneme do stihaciek a budemem sa nahanat :D
  • Na aukru je Battlefield 3 pro PC od data vydání za 499,-
  • Battlefield 3 je lepší ale moc náročnej :-( ,Jinak moje dojmy z hraní singlu MW3? Pro mě neskutečná nuda ,prostě mě nebaví bejt neporazitelnej rambo.Ale multák si parádně užívám!
    Takže hodnocení MW3 singl: 6/10 multiplayer: 8/10
  • videl sem nekolik mp gameplay videí a vůbec mi to nepasuje s hodnocením kritiků. Edge 9, IGN 9. Eurogamer 8. Ta hra vypadá naprosto ale naprosto stejně jako mw2. Stejné zvuky. Stejný hlas oznamující killstreaky. Stejné animačky smrti. Stejný HUD. Jediný co dokážu pochopit je kvalita enginu na konzolích, kde vypadá stále nadprůměrně a jede 60fps. 50 doláčů za pár map (i ty jsou mimochodem furt stejné...kontejner-humwee-kontejner) to si můžou dovolit jen amíci. ja stále čekám až mi na aukru slveni cd klíče s battlefieldem
  • Co ta nenápadná reklama na Starbucks?
  • No a? *4*
  • světelné roky jsou jednotkou vzdálenosti, ne času *3* *5*
  • řekl fanbój games.cz *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší