Přejít na výpis diskuzí
Modern Warfare 3 je venku, ale kde je naše recenze?!
8.11.2011 | Petr Poláček
338 příspěvků
-
A nebyl to náhodou Petr? Nemyslím Poláček *1* *1* *1*
-
mna isty cas "kourila Petra" ..ti poviem ze lepsi pocit ako kourit Petry *15*
-
Dycky si rád počtu všechny komentáře plné mastu/anie (celá slova mi to zakazuje, proč? není to sprosté slovo) nad jednou či druhou hrou :)
Nejsem fanoušek žádné z her, třebas prozatím hraju BF3 jen mulťák (singl jsem ještě ani nezapl:) a baví mě, ale jak už je několikrát řečeno, ty hry jsou odlišené ve způsobu hraní co se multiplayeru týče....BF je na velká mapy a různé mody, CoD je na menší koridorovky a rush sem tam s pár kempery, na které stejně jednou dojde...rád si MW3 zahraju kvůli příběhu, MW2 jsem hrál neustále online a už mě moc ty malé mapy nebavili (pardon no), proto jsem se nyní přiklonil spíš k BFku...ale to neznamená, že si nekoupím i CoD a nevrátím se na rush mapy :)
Hodně se tu teda mluví o reflexech, což je moc pěkná věc, ale podle mě je to blbost, reflesy jsou třeba u každého fpska ať už singl nebo multi, u BFka taky nemůžete bez reflexů jen běžet rovně a držet levé tlačítko myši ;) -
Ty si vazne jaryn. *1*
-
Kdyz budes pouzivat jakoukoliv zbran urcitou dobu, take si odemknec IR zamerovac :-). Obzvlaste se hodi pri rezimu Rush, kdy utocnici pouzivaji smoke.
-
Ano singl ma MW3 možná lepší,ale multák je asi tak o nekolik svetelných let lepší u BF3 a jelikož u mulťáku stravím více času, tak je pro mě objektivnejší hodnocení multiplayeru. Proto jsem vsadil na BF3 a můžu říct, že si to pěkně užívám.
Jinak co se týče singlu, někde u konkurence jsem četl, že doba hrání singlu je asi tak 7 hodin, což je půměr, podle mě je to spíš průser, kde jsou ty doby kdy 7 hodin, byla 1/3 kampaně u Aliens vs. predator 1,2. Project IGI, SoF a další... Nevím proč tedka nejdu udělat alespon 10h dlouhou kampaň. -
V soucasne chvili hraju hlavne Black Ops a pokud najdes dobry server, kterych uz mam ve Favorites spoustu, kde jsou pri hrani pritomni vetsinou admini, tak je celkem jednoduche udrzet server cisty od hackeru a cheateru. Vim, ze v MW2 s tim byly a jsou asi jeste celkem problemy, hlavne diky absenci dedicated serveru, ale tito vtipalci se najdou na vsech hrach i Battlefieldu. A s temi detaily to myslim vazne. Clovek si rika, ze hra vyuziva super novy graficke vymozenosti, ono to i krasne vypada a funguje super, ale je to na ukor vyvazene hratelnosti. Jestli jsi si vsimnul, ja se tu nesnazim plivat na jednu nebo druhou stranu. Snazim se napsat muj nazor, proc jsem da prednost COD. BF si poridim taky a rad si ho zahraju, ale urcite az si to poridi vic lidi okolo mne, abych mel s kym hrat, protoze je lepsi, kdyz jde tlupa lidi dohromady a muzou vyuzivat kouzlo technika, medika a supportu, atd.
-
Nejmoorhuhnovejsi - Fu*king rofl :D *15*
-
Nejsem student, jsem pracujicí a parkrat za rok si mohu dovolit koupit to co trh nabízí jako the best nebo starsi kousky ve sleve.. BF3 MP bych asi bez originalu nehral, MW3 bych asi na steamu mezi ostatnimi nemel + co-op, kdybych to mel upiratene. Hral jsem VSECHNY CoD co kdy vysly (je mi vice jak 30, muj 1. pc byl Commodor64, nyni I5-2500k s 560TI).. narozdil od BF.. tu mam jen BF2.. ostatni jsem nehral i kdyz byla moznost. Nerekl bych, ze jsem jednostranný fanousek zamereny jen na BF3. Proste MW3, ktere nepřináší nic nového dějově a s enginem x let starym nemuze konkurovat jiné technické generaci. Trosku mi to připomíná sportovní serie NHL or FIFA..
-
Hele ty trole, jak dlouho hraješ hry? Půl roku, tři měsíce?
Asi ano, protože jinak by jsi věděl, že ty nejazjímavější hry téměř vždy vycházejí teď na podzim. Důvodů je hodně, počasí více svádí k tomu sedět doma a hrát, blíží se vánoce a tak dále. Tak či tak je jen málo her, které mají nějaké velké aspirace a vycházejí jindy, než právě na podzim. Čili ano, hry v létě mají obecně nižší hodnocení než na podzim, ale rozhodně to není tím, že by vycházely hry pořád stejně kvalitní.
Teď je těch super her prostě víc. Sledovat trochu scénu, víš to. -
nevím zda jsem stahl nějakou upravenou verzi, ale v misi v Indii, je každý společník Čech. V delta force to je samý Štastný, Matoušek, Kolár, Dušek, atd. Je to zajimávý asi si někdo pohrál s textem.
-
Zahranici (rusko). Kazdopadne tobe doporucuju treba aukro, kde to sice bude drazsi nez za 481kc (co to stalo me), ale porad levnejsi nez tisic a vic...
-
Sorry, ale trepes, az to boli, ci mas low, medium, high, ultra, rozdiely vo viditelnosti su minimalne az ziadne, na to sa pri BF3 davalo velky pozor a skusal som si to sam...A pri CoD serii by som pomlcal o zabijani, ze ani neviem odkial...Od MW2 je to plne wallhackarov a aimboterov, a kazda druha lobby ci server ma citera s wallhackom...Xkrat hrajem zapas, mam ninju, ze ma nemoze pocut, nikto este nema radar a uz vidim killcame jak walluje cez stenu a hned vie, kde som.
-
říká člověk, který očivině BF3 nehrál :)
-
uh to je opravdu paradox, kterymu neverim:/
-
Máš naprostou pravdu... takže... se připrav na mínusy :D
-
kde se da koupit za petibabu?
-
Zdravim,
predesilam, ze MW3 mam zatim jen stazeno pres steam a jeste jsem nepustil, ale mam kompletni serii od COD 4 MW az po MW3. Tak stejne mam i BF2 a BF BC2 a hral jsem BF3 betu. MW3 jsem si rovnou predobjednal na Steamu, jak to bylo mozne, protoze vim, co od hry muzu cekat. Bude se urcite jednat o predelany titul MW2, ktery jsem hral rad a tak, proc bych si nekoupil vylepsenou verzi hry. Proc tomu tak je? V BF3 mne celkem zarazila jedna vec. Hodnekrat jsem byl mrtvej a celkem jsem se divil jak mne mohli ti lidi videt, kdyz kolem mne bylo plno prachu letajiciho ve vzduchu mnohdy hustejsi nez dymovnice, kdyz ja sam jsem nevidel kam vlastne jdu, nebo kde jsem (hodnotim ted MP). No a pak jsem prisel na to, ze lidi, kteri nepouzivaji veskere mozne detaily a nastaveni krasne grafiky a maji hru stazenou na co nejjednodussi grafiku, vidi i to co ja nevidim, tim ze hru hraju na max. BF3 si urcite taky koupim, ale az pujde cena kapanek dolu, protoze vim, ze si MP tak neuziju jako u MW3. Musim rict, ze Battlefield play4free si zahraju asi radeji nez BF3. Tak jako hraji tuto hru casteji nez BF-BC2. Pokud bych mel hodnotit BF3 po strance grafiky a technicke vyspelosti, tak to urcite dopadne tak jak se ocekava. BF3 bude urcite graficky, zvukove a technicky lepsi a vyspelejsi nez MW3 (moc to nesedi od cloveka, ktery MW3 nehral a BF3 jen betu :-) ), ale dle meho nazoru, uz to bylo videt na BF-BC2 a treba Black Ops. Proste COD je momentalne technicky zastaralejsi hra, ale hratelne si vice vychutnam COD tituly. Dalsi vec je, ze Battlefield tituly jsou vice zamereny co se MP strany tyce, na spolupraci hracu na bojisti. Vzdy budou hraci, kterym vice vyhovuji COD tituly a hraci, kterym vice vyhovuji Battlefield tituly. Ja patrim k COD fan a Battlefield mam na vyplneni herniho casu, kdy si chci zahrat neco jineho. -
jj dva se perou a ro2 se smeje :)
-
BF 3 mám kampaň mě nějak moc nenadchla multiplayer je luxusní ale u COD to je obráceně hrál jsem kousek singlu a musím říct , že paráda neřeším koridory,skripty apod. prostě si tu hru užívám a beru to jako film:)
Takže pokud chcete dobrej multiplayer tak BF3 pokud dobrej příběh a singl tak COD:MW3