Přejít na výpis diskuzí
Modern Warfare 3 je venku, ale kde je naše recenze?!
8.11.2011 | Petr Poláček
338 příspěvků
-
Je to k tématu (obrázku)? Je. Tak nevím, co řešíš *7*
-
já si taky koupil modern warfare 2 a hrál sem to jenom proto, že sem za to těch 1100,- vyhodil oknem :-/
-
tak začni trénovat:
http://www.youtube.com/watch?v=4AJr8JicniA&t=57 -
Ty ses jak fans BF3, at si kouri treba tabak na vykurovani skleniku, kdyz mu to chutna (bavi)... *15* *7*
-
lol noob
-
A co teprve mentolový petry se zeleným proužkem? Vyrábějí se vůbec ještě? Na těch jsem jako malej kluk začínal. Jó, to byly časy, když se kouřily žvejkačky *1*
-
Sezenes za petikilco, za tu cenu to rozhodne stoji. *5*
-
"když už jsem si to koupil" - Tomu ti tak nekdo uveri. Ale je krasny sledovat jak kazdej fanousek konkurence (vcetne tebe), povinne hraje tu (jiz predem) jasne spatnou a stupidni a skaredou a trapnou a nerealistickou fujky hru. *1*
-
kdo proboha kouri lehky Petry? jednou sem ochutnal pasovanou zezloutlou krabicku Ying Yong z Ukrajiny a to byly jedine cigara horsi nez Petry. jezisi ja vam snad do te redakce nejaky ten prispevek poslu :) Jinak sem zvedavej na tu Prahu. Jsou v pozadi hory a mluvi tam lide rusky?
-
mw1 - bomba! mw2 - wtf?! mw3 - OMG!rofl
-
a to že left for dead ci portal bezi furt na tom samym enginu nikomu nevadi...se poserte z ty grafiky omg :D
-
LOL ! thumb up! modri uz vedi!
-
paradoxne mi COD jede o v prumeru 20 fps pomaleji nez BF3 na ultra nastaveni :)
-
Koupil jsem si obě hry.. včera jsem zapnul MW3 a po 3 hodinách jsem to vypnul a šel si spravit oko a uši k BF3. Grafika velice úsměvná, zvuky jako z béčkového filmu, pohyby panáčku jak připosratý běh ala CS:S, scripty z toho čumí na každém kroku. Vběhnu někam dřív, nikde nikdo a najednou 3 borci respam vedle mě :-). Borec s Follow se kolikrát nehne (i když jsem již předním) dokud se mu nepřilepím na 1/2 metru od zadku. O objektech a rozstřelování věcí si mohu nechat jen zdát.. ani náznak poškození.. pokud z 1m střelím do hlavy ležícímu enemy nic, posun bedýnek, krabice, světel..nic.. jit jinou cestou než o šířce 1,23m nelze...engine prostě za zenitem. Některé pasáže musí hráč vystřílet a nikdo mu nepomůže a to enemy může stát 2m před ním.. jiné se stačí jen posouvat bez jediného vystřelu a zbytek zařídí ostatní (vylodění Londýn). Příběh ala Uwe.. nastavovaný předchozí díly, vykrádaný.. místama jsem si myslel, že hraju C&C. Co-OP jsem dal jen jednou s někym 10 vln.. zatím bez názoru.. nvm vlastne o co slo.. nebylo ani info co vlastne dělat.. běhal jsem za ním jak vocas, M nehráno. No prostě strašné zklamání.. když už jsem si to koupil, tak to dohraju, ale pak pápá.. todle rozhodně není rovnocená konkurence pro BF3 s Frostbite.
-
singularity byla super - jen skoda ze neni nejaka lokalizace na steam...
-
mene zbrani, kazda mise je v podstate pretexturovana mise z nektereho z predchozich dilu, prilis casto je clovek svedkem jak nepratele po spawnu pribihaji ve skupince uzkou ulickou na herni scenu a staci tak namirit na onu ulicku a bez pohybu klikat do chumlu postav, MP jsem zatim nehral, ale SP je z MW serie nejslabsi a nejmoorhuhnovejsi .. jsem v posledni misi a mam pocit, ze se zatim nic nestalo, ze jsem zatim nic neodehral ...
-
mimochodem zbrojak mam - a s moji cz 75 compakt se na 20 metru sotva trefim do terce. *2*
-
Souhlas s Far Cry. To byla naprostá pecka a pořád je. Super AI, relativní volnost - žádné stovky skritpů a koridor, místy jak akční tak zároveň lehce hororové, pěkné prostředí a především na single hru neskutečně dlouhá a zábavná SP kampaň.
To byla poslední kvalitní střílečka.
Crysis už byl hlavně o grafice....
Jinak BF i CoD si zahraju rád,ale je to prostě jen akčně-filmový zážitek, který za pár hodin dohraju a pak už to nikdy nepustím. Je to jako jít do kina. Člověk se na pár hodin pobaví.
Ty hry pobaví a neurazí - prostě oddechovka. Ale že by mě to zabavilo na delší dobu to se říct nedá.
Jedna z mála FPS která za poslední dva roky zaujala byla Singularity. -
Tak hlavne ze ses pobavil a k tomu zadarmo, co?
-
ok. ono takovou valecnou realitu by jsme asi nechtel nikdo zazit.. :D cus