Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prvně ta hra vyšla už VČERA, ne dneska. Jinak řikaji ti něco slova internet? Steam? Direct download? Resp. víš o tom že spousta hráčů jsou taky studenti kteří nemají pravidelnou výuku, ne všichni pracují pčesně od 8 do 15 a někteří si kvuli tomu třeba klidně vemou volno? Podivovat se že v roce 2011 má někdo dohraný SP, ktery se da na easy zmaknout do 4 hodin čisteho času je celkem divne.
  • takže si hrál cracklou verzi od 3DM somozřejmě
  • absolutní souhlas, kdo si chce užít hru, která JE dobrá, nesrovnává nesmyslně s BF3 (taky super hra), ale hraje a užívá si to :)
  • a jaká hra není o oblbování.Vývoj her je Obchod jako každej jinej jen to pár jedinců(čteme COD/WOW/kdo ví co dalšího haterů ) nedokáže pochopit
    BTW:viděly ste tady poslední dobou Zrzavou držku (Jindru nebo jak se jmenuje)
  • A ja myslel že motorem je hratelnost, zábava... někdo holt raději preferuje grafiku a vzhled, a tak zesměšnujěš Lancer ikdyž to nablýskané Ferrari jede ještě hůř. Trapné, trapné... BF3 fanboyové jsou jako sekta, jen jeden bůh BF3 a všechno ostatní je špatné a kacířské, že? Jak ubohé...
  • to se takhle neda rict ..
    MW3: vystrilej mistnost, popobehni, vystrilej mistnost, wow scena ... k tomu hodne spatny pocit ze strelby, spatne zvukova stranka, dost spatne udelane skripty a spawn nepratel, a prakticky jen vykrada sam sebe, snad nebyla ani jedna mise, ktera by nebyla v MW1 nebo 2, na druhou stranu to ma spad ale po chvili ma clovek pocit, ze se vlastne zacyklil na miste a hraje furt to same jen se mu do toho nacitaji jine textury prostredi .. jako strelnice na odreagovani je to dobre treba i na opetovne zahrani ..

BF3: napln misi trochu rozmanitejsi, ale ne zas tak moc, pozvolnejsi tempo, skripty na prvni zahrani a za predpokladu, ze clovek dela to co se od nej ceka, nejsou zas tak udesne, ale druhy krat uz jsem to hrat nevydrzel. Jakmile si clovek nepohlida aby nepremyslel, tak na nej rvou vechny ty nelogicnosti. Vyborne nazvuceni, pocit ze strelby dobry, na poprve jsem se temer az do konce nenudil.

Kdybych si musel vybrat jen jednu z nich na zaklade SP tak BF3 ..
  • S&D neni jen v COD, ale i v CS jen se jinak jmenuje. A pokud je podle tebe v podstatě stejný jako Rush tak si asi retardovany, ten mod je naprosto odlišny počinaje nemožností respawnu během kola, přes boj bez vojenske techniky po velikost map a cíle mise. Jinak MW3 nemá jen dva mody navíc, ma jich asi nějakych 20. Že tebe to nebaví neznamna že to nebaví ty miliony lidí co si koupí taději MW3 než BF3.
  • Ty chytráku, mě jde o to, jestli to lidi tahají přes torrenty nebo jestli si to kupujou přes e-shopy, pochybuju, že každý může být celý den doma a čekat, až mu pošta přinese zásilku a hned začít hrát... Když si to spočteš TY, tak když bys přišel domů ze školy nebo práce cca. v 15.00, nainstaloval hru a začal non-stop hrát a jak říkáš, že za pět hodin je hotovo, tak jestli umíš počítat, tak by to bylo až ve 20:00 (a teď je kolik?). Nechceš mi snad říct, že každej tady je š*lin z Prahy, kterej si to hned včera běžel koupit ? "Nenormální" lidi z menších měst nebo vesnic tu hru podle mě mohli mít nejdřív doma až dneska.
  • Hraju hry nejakych 20 let. A uz davno mne nebavi single hry. Duvod je jediny, skriptovany protivnik se nikdy nevyrovna human Iq. A i kdyz nekdy v budoucnu nekdy jo, nebudu mit ten pocit ze jsem strelil nekoho ziveho anebo on mne, nebudu mit motivaci mu to vratit a on mne. Tzn. hraju ciste a pouze multak nebo mmo. A kdyz jsem videl multak CODu, porad se mi to zda jako predelany quake mod. A valit za mod tolik penez. To bych musel byt na hlavu. Ti lidi co si tohle koupili by se meli nad sebou zamyslet. Proc za to ty prachy dali? Nejsou nahodou jenom obeti reklamy, hloupou masou, kterou hybe marketing? Neni to jenom o hrach. Reklamy na Lidl a nejlepsiho obchodnika roku nas oblbuji vsude. V principu pak clovek otupi a necha se oblbnout anebo ziska neduveru ke vsemu co si nejdrive nevyzkousi. Popr. je na ceste k jednomu tomu extremu. Co chci ale rict a vratit se zpet k hram. Jestli tahle hra ziskava tak vysoka hodnoceni a prodavaji se ji miliony, je to stejne jako kdyz vyhravaji volby stejni politici o kterych vime ze kradou a lidl je nejlepsim obchodnikem roku. Lzou nam, delaji z nas hlupaky a nechavame si to libit.
  • Ona vyšla včera, viš? S hraci dobou 5-6 hodin SP... si to spočitej...
  • Píšete tady, že jste MW3 už dohráli ? Může mi někdo říct, kde tu hru takhle rychle sehnal ?
  • někdo na realitu někdo na akci.... někoho dřív bavil víc quake někoho counter strike.... vy tu teď jenom furt nechápete že ačkoliv ty dvě hry si sou podobný stylem hry se lišej....
  • Na co si stěžujete, MW3 je prostě větší prd*l než BF3. Hra by měla být především o zábavě a o hratelnosti, v čem jak vidno vítězí MW3.
  • Fascinuje mě člověk, kterej nadává na podplacené recenze a přitom tu "sračku, co by nehrál ani kdyby jí dávali zadarmo k rohlíkům" ohodnotí.
  • mohu potvrdit, endine je výbornej a šlape jako hodinky *8*
  • chapu, ze jsi se pojmenoval ... protoze pod takovejhle trapnej a ubohej pokus by se podepsal jen imbecil... *12*
  • Black Ops mi vždy na začiatku v tom bare spadol, tuším so to vyskúšal aj po druhom patchi a nič, tak som sa na to vykašlal. Takže ak je vyladenosť a náročnosť na HW ako Black ops tak z hrania nič nebude.
  • conflig
    Tak mě se teda MW3 líbí moc. Absolutní spokojenost
  • JohnyTheZik
    velmi hrane S&D.. S&D je vicemene Rush mode, ale jde videt, ze BF si videl jen z vlaku.. Hodne lidi bavi ruzne blbosti stylu gun game :D, ctf.. to bavi hodne lidi, ale jen chvilkove.. nejak si nedokazu predstavit, ze bych si kupoval hru kvuli srande gun game..
    Velmi hrane S&D je jen v CoD.. v BF je velmi hranej Conquest.. Proc neni, podle tve logiky, v CoD velmi hrany Conquest :(? Lancer bez benzinu..
  • delaj to schvalne aby dohodily kseft vyrobcum pc komponentu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit