Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a to že left for dead ci portal bezi furt na tom samym enginu nikomu nevadi...se poserte z ty grafiky omg :D
    • Lebo tie hry su majstrovske diela .
      A MW je iba strielacka kde je minimum inovacii.Tak sa pravom ocakava ze aspon vylepsia grafiku...
  • Lol jednou píšeš jako Goodlike, pak zase jako handman aneb jak je krásné míti anonymní komentáře na GAMES *1* *1* *1*
    • asi tak....
  • Ano singl ma MW3 možná lepší,ale multák je asi tak o nekolik svetelných let lepší u BF3 a jelikož u mulťáku stravím více času, tak je pro mě objektivnejší hodnocení multiplayeru. Proto jsem vsadil na BF3 a můžu říct, že si to pěkně užívám.

Jinak co se týče singlu, někde u konkurence jsem četl, že doba hrání singlu je asi tak 7 hodin, což je půměr, podle mě je to spíš průser, kde jsou ty doby kdy 7 hodin, byla 1/3 kampaně u Aliens vs. predator 1,2. Project IGI, SoF a další... Nevím proč tedka nejdu udělat alespon 10h dlouhou kampaň.
    • světelné roky jsou jednotkou vzdálenosti, ne času *3* *5*
      • No a? *4*
  • Píšete tady, že jste MW3 už dohráli ? Může mi někdo říct, kde tu hru takhle rychle sehnal ?
    • Ona vyšla včera, viš? S hraci dobou 5-6 hodin SP... si to spočitej...
      • Ty chytráku, mě jde o to, jestli to lidi tahají přes torrenty nebo jestli si to kupujou přes e-shopy, pochybuju, že každý může být celý den doma a čekat, až mu pošta přinese zásilku a hned začít hrát... Když si to spočteš TY, tak když bys přišel domů ze školy nebo práce cca. v 15.00, nainstaloval hru a začal non-stop hrát a jak říkáš, že za pět hodin je hotovo, tak jestli umíš počítat, tak by to bylo až ve 20:00 (a teď je kolik?). Nechceš mi snad říct, že každej tady je š*lin z Prahy, kterej si to hned včera běžel koupit ? "Nenormální" lidi z menších měst nebo vesnic tu hru podle mě mohli mít nejdřív doma až dneska.
        • TO Petr:
          Petre nejsem zadnej hlupak jak ty rikas a nikam jsem hned nebezel jak vocas..
          Proste jsem si hru na Steamu koupil cca pred mesicem kdy k tomu davali zadarmo COD4 a 7.11 jsem si ji dal predbezne stahnout, druhy den 8.11 jsem si vzal dovolenou kterou jsem naplanovanou a tak jsem to rano zapnul a hral skoro cely den..
          Proste normalni clovek.. *5* ale tobe se ted budu zdat asi divnej a stejne to nepochopis...;)
        • Prvně ta hra vyšla už VČERA, ne dneska. Jinak řikaji ti něco slova internet? Steam? Direct download? Resp. víš o tom že spousta hráčů jsou taky studenti kteří nemají pravidelnou výuku, ne všichni pracují pčesně od 8 do 15 a někteří si kvuli tomu třeba klidně vemou volno? Podivovat se že v roce 2011 má někdo dohraný SP, ktery se da na easy zmaknout do 4 hodin čisteho času je celkem divne.
          • Vždyť to říkám, holt po lopatě: hra vyšla včera, když ji měl někdo předobjednanou nebo ji včera koupil (myslím e-shop), tak mu musela zákonitě dorazit nejdřív DNESKA. Ty neznáš: dnes podáte, zítra dodáme... :)
            Jasně, pokud je tady většina studující na VŠ, tak je to jasný, ale pochybuju o tom, že je to každý.
            Ad podivovat se: Ničemu se nepodivuju, jde mi o to, že mě zajímá, kolik lidí si takovou hru oficiálně koupí, nic víc nic míň.
            Já po tobě taky nechci, aby ses podivoval, že se jmenuju Karel Abrahám, ale se závodníkem nemám nic společného...
            • 1. skupina asi čekala až jim to přijde dnes (středa, odeslano utery)
              2. skupina to dostala v utery rano (některé obchody rozesílaly už v pondělí)
              3. skupina to mohla koupit přímo, taky v utery rano
              4. skupina si zaplatila ze steamu, direct2drive a podobných cdkey-shopech a mohla stahovat už o půlnoci v úterý
              5. skupina stáhla PC cracklou verzi (kolem 6 v pondělí vypustil skidrow crack, 3DM ještě o něco dřív release
              6. skupina vlastnících xbox mohla už stáhnout hru 4.11. kdy vyšla verze STRANGE
              7. skupina se mohla dostat ke hře ještě dřív z distribuce nekalou cestou

takže jak si to představuješ ty je případ 1 *1*
              2-7 jsou ti co to dohráli tak brzo *2*
  • No jak uz tady nekdo psal COD je asi nejnenáviděnější hra historie...i kdyby byla tahle hra bombastická mega brutální pecka na metacrit. by měla stejně 50procent:D

Hra je to ale nicméně kvalitní a všichni kdo si jí kupují přesně vědí co čekat- lineární naskriptovaný singl a MP jako kdyby někdo zkřížil Quake a counter strike...

Dalo by se i říct že COD je takovým obětním beránkem dněšního zjednodušování her(nejsem na drogách jenom jsem nevěděl jak to smysluplně napsat :-D)
    • mě spíš přijde jako nejpřecenovanější
  • Co ta nenápadná reklama na Starbucks?
    • Nenápadná? ... reklama?
  • Preed
    Ten hate na metacritic je neskutocny,hateri z internetovych diskusii spojili svoje sili a ide im to teda dobre. :)
    • No jistě, celé je to organizované spiknutí. A za drátky v pozadí tahá Majestic 12, Bilderberg Group a Jan Tleskač. *1*
    • To víš, jméno Leoš Mareš nenávidí půlka zeměkoule.... *3* *1*
  • pred 3 min jsem prave dohral Singlac :) nejlepsi je konec kde se houpe manik a doutnik v hube.
  • davam BF3 za singl 6/10 za Multak 9/10 super hra COD davam za sing 8/10 ale multak velke sklamani 7/10 hraju COD od prvniho dilu BF hraju od bad company
    • Dle mě je 7/10 nadprůměr takže to nemuže být zas tak velké zklamání :D
  • Čau sokolíci... funguje někomu hra v Eyefinity (5040 x 1050)? Mně tedy ne, je to roztáhlé jako prase, to jsem tedy nečekal...
    • Trol.diskuzni
      Kolego, co říkají doma na nedávno schválené reformy? Především ty veřejně prospěšné práce po dvou měsících v nezaměstnanosti jsou parádní, že? *3* *5*
      • lol, pobavilo;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší