Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naslibovali plnou p*** a nic nj z infinity ward odesli mozky a zustali tupe opice (kde je slibovany Ghost a proc musel Soap zemrit kdyz na zacatku ozivne) celou dobu je to epicke ze i Michael Bay sedi v koutu az na konec! ano konec! kazdou misi jsem doufal ale tohle je nejhorsi zakonceni serie vsech dob ! *11*
    • Co si čekal? tahle mánie se "špatnýma koncema" mě fascinuje už od finále lostu:). MW3 je blockbuster, tzn. stupidní příběh. stupidní příběh=stupidní konec. Jestli sis tohle před vydáním nespočítal, by ses nad tím měl zamyslet a do budoucnosti nad hrama přemýšlet.
  • Kdo ma oci a mozek rozezna kvalitu MW3 a BF3 a nebu to dal komentovat *3*
    • No hlavně, kdo má mozek, nebude se vůbec účastnint podobných diskuzí na téme BF vs. CoD a prostě si vybere jednu z těch dvou, která mu více vyhovuje. *5*
  • Podľa môjho názoru v dueli medzi COD MW3 a Battlefieldom 3 vyhráva jednoznačne Battlefield. V kampani vyhráva BF len o niečo ale v MP mu to dáva riadne na frak. COD kampaň je tak strašné akčná že mi prišla až absurdná a začala ma nudiť. A ohladne MP v COD je to zase to iste zle herne loby ako bolo v COD MW2 a vlastne je to asi cele také iste. Btw zatial som hral tak 3-5 máp, a muším povedať že z mapdesifnu som bol dosť otrávený. COD Bleck ops bol všelieky MP ale mapdesigne tam bol super. Ak si nechce Activision zničiť svoju najúspešnejšiu značku, tak musi poriadne zapracovať a prísť s niečím fakt veľkým. Takže pre mňa jasná voľba ja ostávam pri BF3.
  • ehm ten co to sem dal je uplnej d****:) protože já sem tento koment psal na mobilu, a moc teda na tom mobilu psát neumím :) a chtěl bych sdělit ti co odpovídaly tak to v hlavě nemaj v pořádku :) ,vím že tento članek je starej 1 rok a něco ale prostě nechápu takové d**** kteří tajto dávaj na web , a sdílí svím kamarádum :) *16*
  • ta hra je primarne urcena pro mlade prumerne americany - coz vlasne mluvi za vse. starsi lide pochopi co tim myslim.
    • USER47
      Starší lidé pochopí, že jsi právě dovršil 14 let věku a připadáš si dospělý.
    • CoD je urcena pro KinderAnalChildren USA *12*
    • jeste rekni ze BFBC3 je pro Dospele neprůměrné evropany...
      • cotoje BFBC3 ??? prodas ??? ja jen ze neznam znam jen BF2 BC a pak jen BF3 ??
      • bf3 je pro myslici prumerne evropany kteri svoji inteligencí vetsinou prevysuji stejne stare jedince z usa. tot muj nazor.
        • smejki
          inteligence je otázkou názoru? oujé! já myslel, že je to otázka měření...
  • Petra....kouří lehce. Mimochodem, mě to spíš přijde, že máte ještě zákaz od EA. *1* peace
  • Mahcake
    Myslím, že se bohatě stačí podívat na uživatelské recenze na metacritic. *7*
    • Jo no tak nejak souhlasim *1*
  • No nic, toto bolo posledne CoD, co som kupil...Singlac som si pustil ako prvy, hned po prvej misii som to vypol..Ako pri MW2...Jedine, co je na tom dobre, su Spec OPS, to fakt s kamosom sranda...Ale multak...OMG...opat MW2...Totalny posraty chaos, prve 3 hry som si hovoril, ze super, parada, konecne ziadne lamy s granatometmy ci sniperkami...Hohoho....to bol plany poploch, staci hrat s ludmi od levelu 10 a opat chaos ako MW2..Nejak som neskusal komanda, ci ho fixli, ale vidim, ze velmi nie, nedaval som si ani tento perk a stalo sa mi opat niekolkokrat, ze ma klasicky teleportovalo...Cize sluby o tom, ako to nebude nevybalancovany chaos ako pri MW2, boli akurat BS, je to rovnaky drbnuty chaos, zas sa len sere, na kazdej mape opat x veci, za ktorymi sa kempi, opat x okien na snipovanie na kazdom rohu...Proste no comment, vyhodenych 30 eur. Som mal radsej kupit BF3.
    • tak ti treba *1* *1* *1* hlupacik naletel
      veru ze si mal radsej kupit BF3
      BF3 je obrovska hra *5*
      • s obrovskyma chybama... pane troll
    • Nemáš pravdu powerspoty (tam kde se dá kempit) jsou omezeny na minimum a když už tak jsou spoty na druhý straně u kterejch můžeš bejt ty a nebo se naučit LOS a můžeš děcka co campujou jen pwnovat, chaos no o tom bylo COD vždycky a navíc kdyby jsi to nekupoval na blind a něco si i přečetl tak bys věděl že MW3 má bejt ráj pro rushery=chaos ale i tak kdybys trochu u hry přemejšlel tak by jsi našel 1 taktiku ta se nazývá "control the engagement" a pokud bys jí dokázal využít pro svůj prospěch tak by se ti hrálo mnohem líp (a tohle neplatí jen pro COD ale i pro BF) , granátomety jsou nerfnutý a mě osobně se povedlo přežít i víc než 1 střelu která vybouchla kousek ode mě, zbraně mi přijdou celkem balancovaný sice jsem nevyzkoušel všechny jsem teprve lvl 46 ale co zatím můžu říct tak to ujde, perky jsou taky ok např: assassin (v podstatě ghost) každej se ho bál a nakonec taky v pořádku není OP, no a snipeři no holt řikali že QS se vrací takže asi tak no. Jo a ještě kdyby nějakej chytrák začal žvástat o tom jak sem COD fanboy tak prosim: battlelog.battlefield.com/bf3/user/wkryder/ můžete se podívat.
    • HH :D :D Lol, promin kamaráde ale věta " toto bolo posledne CoD, co som kupil" mě rozsekala. V kontextu s tím, že to je 8-má hra v sérii můžu říct jen: Gratz :-D :-D
  • LTM3
    Stručně řečeno: Nezajímá!
    • tak co sem lezeš ?
  • Serru na vsechny KYDY ze je to hnus, a DLC ci kam se to hrabe na bla bla bla......Nikdo me nemuze presvedcit to nekoupit *5* ...VIVA infinity Ward...
    • Infinity Ward uz se davno rozpadlo, tenhle novej tym jen vyuziva starej nazev. Hlavní jádro starého týmu je nyní Respawn.
      • neni pravda, na tomhle pracuje puvodni tym (krome par lidi) prve si neco zjisti a potom pis..
        • Co to meleš? Hlavní jádro týmu odešlo po sporu za Westem a Zampellou. Activision doplnil Infinity Ward o nové lidi (sami to psali, i tady to psali tak si to někde najdi) a ještě do toho zapřáhli nějaké béčkové studio jako je Sledgehammer games. K tomu jim dokonce vypomáhalo raven, treyarch a další. To že tam zůstalo pár původních lidí z toho studia nedělá Infinity Ward.
          • Hmm máš to nějaké pomotané. To, že tam ti lidé zůstali nemá na to jestli je to Infinity Ward, žádný význam. Studio je IW a bude ať už tam dělá kdokoli. (Samozřejmě vím o co jde, ale mystifikace typu "Není to IW" nemůžu nechat bez povšimnutí)
        • lol, ty si najprv zisti, ako vlastne IW vzniklo a kto tvori jeho jadro, resp. povodny tim, nez zapotis...Povodne jadro IW odislo tam, odkial povodne prislo haha

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit