Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SP odehrano nějakych 54%, řekl bych že touhle dobou bych už byl na konci BO/MW2, takže kampaň je rozhodně delší. Shodou okolností jsem i někde uprostřed BF3 kampaně. A zatímco BF3 vítězí v kvalitě technického zpracování, všechno působí realističtěji od příběhu, přes zvuky, po chování zbraní... jakoby zapomněli na to hlavní... a proto u mně MW3 vítězí v zábavnosti...

Těžko říct proč. Je to asi jako s nadšením a otevřenou pusou na dokonale zpracovaný dokument o době prehistorické vč. pervektního nazvučení, CGI dinosaurů atd., a koukat na starý Jurský park nebo Cesta do pravěku, resp. jejich povedený sequel.

Zatím neposoudím MP, ale souhlasíms overall hodnocením IGN, jenž dalo stejný počet bodů MW3 i BF3, jenž v těch dílších hodnoceních byly přesně naopak.
    • No nechci ti do toho kecat ale já ten SP zvládnul za cca. 4 hodiny a ani sem nedělal speedrun, a hrál na normal a zvládnul se i kochat 2D krajinou, takže je mi záhadou jak hraješ protože BO bylo dlouhý asi taky 4 hodiny.
    • Jinak ten HATE ohledně MW3 a flame za jakékoliv pozitivní příspěvky mi připomíná náboženské fanatiky... tihle magoři by nejradši začali upalovat lidi co mají s MW3 něco společného jako by to bylo čarodějnictví... jediné co tu ještě chybí jsou komenráře typu: musíte věřit jen v jednoho boha a tím je BF3, jinak půjdete do pekla!!!
      • j kolikrat to tak vypada, ale vetsinou tyhle flamy pisi jen fanousci BF3 jak si tak vsimam...malo kdy sem videl fanousky MW3 tohle delat mozna jen zridka...
    • no mozna to hodnoceni dali hlavne kvuly multiplayeru kde je mnohem vic aspektu, v kterych je zase BF3 pozadu. Kazda z techto her ma svoje plusy, ale u BF3 je to jen krasna grafika a MW3 zase vyborna hratelnost a plynulost multiplayeru a mnoho dalsich veci....
      • BF3 nemá plynulý multiplayer? Stačí jen nemít prehystorické železo, hrát na českých serverech a jedeš bez jediného lagu. Ale to bych zase zněl jako, že chci vyvolávat flame a to není pravda. Jen mě nebaví komentáře, které jsou nesmyslné a nebo nepravdivé...
        • trosku si pletes pojmy, pod plynulosti nemam na mysli fps, ale styl hratelnosti. Kazdej ti rekne ze ma MW jinou hratelnost tak tady neuc orla litat. BF3 betu sem hral na high takze bych pomlcel. Radsi sem koupil MW3....
          • Já neučím orla lítat, ale možná by se měl orel naučit vyjadřovat.
            • hm a ty by ses mel naucit chapat vetu tak jak je napsana a ne podle sebe...na plynulost fps bych si asi nestezoval na forum kdyz je to muj problem nemyslis?
  • portal 1 a left for dead mozna jsou, ale jejich pokracovani je jen kopie prvniho dilu
    • chapu, ze jsi se pojmenoval ... protoze pod takovejhle trapnej a ubohej pokus by se podepsal jen imbecil... *12*
  • Zdravim,

predesilam, ze MW3 mam zatim jen stazeno pres steam a jeste jsem nepustil, ale mam kompletni serii od COD 4 MW az po MW3. Tak stejne mam i BF2 a BF BC2 a hral jsem BF3 betu. MW3 jsem si rovnou predobjednal na Steamu, jak to bylo mozne, protoze vim, co od hry muzu cekat. Bude se urcite jednat o predelany titul MW2, ktery jsem hral rad a tak, proc bych si nekoupil vylepsenou verzi hry. Proc tomu tak je? V BF3 mne celkem zarazila jedna vec. Hodnekrat jsem byl mrtvej a celkem jsem se divil jak mne mohli ti lidi videt, kdyz kolem mne bylo plno prachu letajiciho ve vzduchu mnohdy hustejsi nez dymovnice, kdyz ja sam jsem nevidel kam vlastne jdu, nebo kde jsem (hodnotim ted MP). No a pak jsem prisel na to, ze lidi, kteri nepouzivaji veskere mozne detaily a nastaveni krasne grafiky a maji hru stazenou na co nejjednodussi grafiku, vidi i to co ja nevidim, tim ze hru hraju na max. BF3 si urcite taky koupim, ale az pujde cena kapanek dolu, protoze vim, ze si MP tak neuziju jako u MW3. Musim rict, ze Battlefield play4free si zahraju asi radeji nez BF3. Tak jako hraji tuto hru casteji nez BF-BC2. Pokud bych mel hodnotit BF3 po strance grafiky a technicke vyspelosti, tak to urcite dopadne tak jak se ocekava. BF3 bude urcite graficky, zvukove a technicky lepsi a vyspelejsi nez MW3 (moc to nesedi od cloveka, ktery MW3 nehral a BF3 jen betu :-) ), ale dle meho nazoru, uz to bylo videt na BF-BC2 a treba Black Ops. Proste COD je momentalne technicky zastaralejsi hra, ale hratelne si vice vychutnam COD tituly. Dalsi vec je, ze Battlefield tituly jsou vice zamereny co se MP strany tyce, na spolupraci hracu na bojisti. Vzdy budou hraci, kterym vice vyhovuji COD tituly a hraci, kterym vice vyhovuji Battlefield tituly. Ja patrim k COD fan a Battlefield mam na vyplneni herniho casu, kdy si chci zahrat neco jineho.
    • Kdyz budes pouzivat jakoukoliv zbran urcitou dobu, take si odemknec IR zamerovac :-). Obzvlaste se hodi pri rezimu Rush, kdy utocnici pouzivaji smoke.
      • Jak pise Sly , nezamenovat nizke detaily s IR zamerovacema , ktere jsou pritomne i u bojove techniky (pokud je me ovsem clovek odemcene) , co se detailu tyce at hrajes na low detaily nebo na max, hustota koure a ruzneho letajiciho "bo*delu" je na vsech nastavenich stejna ..
    • Sorry, ale trepes, az to boli, ci mas low, medium, high, ultra, rozdiely vo viditelnosti su minimalne az ziadne, na to sa pri BF3 davalo velky pozor a skusal som si to sam...A pri CoD serii by som pomlcal o zabijani, ze ani neviem odkial...Od MW2 je to plne wallhackarov a aimboterov, a kazda druha lobby ci server ma citera s wallhackom...Xkrat hrajem zapas, mam ninju, ze ma nemoze pocut, nikto este nema radar a uz vidim killcame jak walluje cez stenu a hned vie, kde som.
      • V soucasne chvili hraju hlavne Black Ops a pokud najdes dobry server, kterych uz mam ve Favorites spoustu, kde jsou pri hrani pritomni vetsinou admini, tak je celkem jednoduche udrzet server cisty od hackeru a cheateru. Vim, ze v MW2 s tim byly a jsou asi jeste celkem problemy, hlavne diky absenci dedicated serveru, ale tito vtipalci se najdou na vsech hrach i Battlefieldu. A s temi detaily to myslim vazne. Clovek si rika, ze hra vyuziva super novy graficke vymozenosti, ono to i krasne vypada a funguje super, ale je to na ukor vyvazene hratelnosti. Jestli jsi si vsimnul, ja se tu nesnazim plivat na jednu nebo druhou stranu. Snazim se napsat muj nazor, proc jsem da prednost COD. BF si poridim taky a rad si ho zahraju, ale urcite az si to poridi vic lidi okolo mne, abych mel s kym hrat, protoze je lepsi, kdyz jde tlupa lidi dohromady a muzou vyuzivat kouzlo technika, medika a supportu, atd.
  • nevím zda jsem stahl nějakou upravenou verzi, ale v misi v Indii, je každý společník Čech. V delta force to je samý Štastný, Matoušek, Kolár, Dušek, atd. Je to zajimávý asi si někdo pohrál s textem.
  • Veľká časť z vás tu píše, že je grafika v hre ako v starších MW. Tak sakra prečo sú vyššie HW nároky? Mám Athlon X2 3600, Ati HD 4600, 2GB RAM. Pôjde mi to? Okrem Black ops mi šli. *16*
    • mohu potvrdit, endine je výbornej a šlape jako hodinky *8*
    • jak uz jsem psal .. MW3 se vsim na max mi jede o 20FPS pomaleji nez BF3 na ultra detaily (50-80fps, prumerne 65). .. tj. zrejme spatna optimalizace, pac lip nez MW2 to nevypada (mozna spis naopak) ... Podotykam ze nemam nejaky mega high end PC ... jinak prave dohrano pomalym relaxacnim tempem za 5h 38m 42s .. kolik z toho zabralo rozhlizeni se, zkouseni blbosti a videosekvence nevim .. tipuji to tak na 4 a pul hodky akcnejsiho hrani ..
      • takže si hrál cracklou verzi od 3DM somozřejmě
      • delaj to schvalne aby dohodily kseft vyrobcum pc komponentu
    • napsal sem to v jednom komentari a sklidi sem minusy. napsal sem : ze v dnesni dobe nejake hry maji stejnou grafiku jak pred 3 roky ale hw je vyssi.
    • ten engine je stale updatovany, ja nevim co všechno ale samozřejmě jsou tam lepší polygony, textury a efekty... zaleži jak ti šlo black ops... pokud to nebylo uplně na hranici hratelnosti s low nastavením, tak ti pojede i tohle... a rozdíl, no on tam rozdíl je, né velký ale je... jen ho tady určití fanboyové nechtějí za nic na světě vidět...
  • videl sem nekolik mp gameplay videí a vůbec mi to nepasuje s hodnocením kritiků. Edge 9, IGN 9. Eurogamer 8. Ta hra vypadá naprosto ale naprosto stejně jako mw2. Stejné zvuky. Stejný hlas oznamující killstreaky. Stejné animačky smrti. Stejný HUD. Jediný co dokážu pochopit je kvalita enginu na konzolích, kde vypadá stále nadprůměrně a jede 60fps. 50 doláčů za pár map (i ty jsou mimochodem furt stejné...kontejner-humwee-kontejner) to si můžou dovolit jen amíci. ja stále čekám až mi na aukru slveni cd klíče s battlefieldem
    • Sehnal jsem tam RU verzi za 450 kc a po stahnuti anglictiny hraju naprosto bez problemu.
    • hlasy jsou stejný jak z MW1... he's down, gooood night *3*
    • Na aukru je Battlefield 3 pro PC od data vydání za 499,-
      • Nejlevnější je tam za 399,- kč
        • 399 je furt moc natoze je to orezana verze a budu si muset kupova back to karkand a dalsi dlc
          • Souhlasím. Taky čekám na nižší cenu a vůbec mi nevadí, že budu čekat třeba rok. Bad Company 2 jsem kupoval asi před měsícem za 119 kč a parádně si to užívám. Lidí je tam i po vydání B3 spousta a je to od té doby, co to vyšlo, celkem vyladěný. Než se v tom dostanu na max. level, tak bude B3 snad taky už víceméně v pohodě a cena by mohla být někde u 250 kč. Doufám...
            • ukázka rozumného člověka; +1 ode mě.
  • Battlefield 3 je lepší ale moc náročnej :-( ,Jinak moje dojmy z hraní singlu MW3? Pro mě neskutečná nuda ,prostě mě nebaví bejt neporazitelnej rambo.Ale multák si parádně užívám!
    Takže hodnocení MW3 singl: 6/10 multiplayer: 8/10
  • Trol.diskuzni
    Já očekávám ryzí 10-ku od veselé kopy Smutného, 9 při videorecenzi od maestra Grygara (ale pouze slovně, na konci stvrdí 10-ku) a 8 dostane DLCčko, exkluzivně zrecenzované samotným bossem Poláčkem... *5*

Kdyby se snad někdo ptal proč, odpověď je jednoduchá - stačí se podívat na hry z posledních dvou měsíců (případně tří, začněte Duzexem) a vypočítat si z recenzí průměrné hodnocení (případně můžete aplikovat pokročilejší statistické nástroje) pro objasnění, na co narážím. *3*
    • Hele ty trole, jak dlouho hraješ hry? Půl roku, tři měsíce?
      Asi ano, protože jinak by jsi věděl, že ty nejazjímavější hry téměř vždy vycházejí teď na podzim. Důvodů je hodně, počasí více svádí k tomu sedět doma a hrát, blíží se vánoce a tak dále. Tak či tak je jen málo her, které mají nějaké velké aspirace a vycházejí jindy, než právě na podzim. Čili ano, hry v létě mají obecně nižší hodnocení než na podzim, ale rozhodně to není tím, že by vycházely hry pořád stejně kvalitní.
      Teď je těch super her prostě víc. Sledovat trochu scénu, víš to.
    • Cahir
      Tak za prvé, redaktoři Games.cz dávají hře vždy jednu a tu samou známku - dostane-li od Smutného 8, dostane ji i od Grygara.

Za druhé, kecáš kraviny. Najdu ti tu spoustu recenzí, v nichž má hra hodnocení 5 či 6 a tuším, že některé pocházejí i od pana Smutného. Takže se prosím tě na ten trolling vykašli.
      • Trol.diskuzni
        1) Přečti si, co jsem napsal a můžeme se dostat k druhému odstavci tvé statě.

2) Přečti si, co jsem napsal a můžeme vynechat z diskuze i tuto tvoji výtku - hovořil jsem o průměru.
        • MickeyMutant
          Myslím, že všichni, co v poslední době třeba jenom nahlédli do diskuzí, pochopili, že se ti nelíbí úroveň zdejších recenzí, příliš benevolentní číselná hodnocení a korupce v řadách místních recenzentů. Otázka zní: Jak dlouho to do nás ještě budeš hučet?
          • Trol.diskuzni
            Dnes již končím, přeji dobrou noc! *3*
            • Trol.diskuzni
              Za to Ti osobně dávám bod a jdu o tom snít! *14*
            • Škoda že nejsi medvěd... *2*
    • Kecat to by ti šlo... *6*
  • jednoznacne MW3...chcemvidiet zapas ESL v BF3.. :D :D :D :D nasadneme do stihaciek a budemem sa nahanat :D
    • BF3 má plně upravitelné servery. Můžeš vypnout veškerá vozidla, nastavit počet hráčů, respawn na hráče atd. Takže ESL úplně bez problému.
      • Ellendway
        Škoda, že 90% věcí z toho nefunguje :)
  • kde to sezenu tu hru poslete mi ji nekdo na mail www.Pepa123@.com
    • Za 600 Kč zde: http://www.cjs-cdkeys.com/products/Call-of-Duty%3A-Modern-Warfare-3-Steam-Key-Scan.html
      Je to ruskej klíč, ale po aktivaci normálně můžeš ve STEAMu začít stahovat AJ verzi hry .. takže pohoda lahoda.
      • Trol.diskuzni
        Já myslím, že on měl zájem, aby mu někdo na jeho e-mail odeslal obraz disku i s crackem a nejlépe i s předinstalovanými všemi budoucími DLC, vše dokupy přizpůsobené pro cloud-gaming, aby se nemusel namáhat to z toho e-mailu vůbec stahovat *5* *5* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit