Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nase gay komunita /BOBICI *14* / ocekava CoD s laskou
    • Jezis Maria : A LAMA Bobici bodou mat i servr na Cod, Fuj nechutne *11*
  • Black Ops mi vždy na začiatku v tom bare spadol, tuším so to vyskúšal aj po druhom patchi a nič, tak som sa na to vykašlal. Takže ak je vyladenosť a náročnosť na HW ako Black ops tak z hrania nič nebude.
  • To bude panečku jiná recenzička než ta tlačenková na Battlefield 3. To si někdo bude moct konečně pěkně upustit tu potlačovanou frustraci a opřít se do vděčného fackovacího panáka...
  • Paradoxom a pravidlom tu byva, že najviac si otvaraju hubu, ako vrata prave ty, čo si hru nekupili, myslia si o sebe že su harcore hrači a maju vysostne pravo kritizovať, poučať a appelovať. Presne pred rokom, som sa takto do krvy pohadal s kamošom kôli MW2. On si mysli, že ked vrazil prachy do železa, tak by bol riadne sprosty, keby vražal ešte do hier a velice sa mu nepačilo, že MW2 nie je podla jeho predstav, brutaaalne sa rozčuloval, je to kkt, do teraz sa nebavime. *10*
    • Pravo kritizovat maju samozrejeme vsetci a nieje to ziadna milna domnenka.Ja nielen ze si tuto hru nekupim mne sktutocne nestoji ani za stiahnutie.Na jej plne hodnotenenie mi staci recenzia pred pred minuleho dielu ktory sa odlisoval od tohoto sucastneho len okrasnimi zmenami.Nemienim deformovat herny priemysel kupou datadisku za plnu cenu a odmenovat tak nepoctivi hamizny pristup vidavatela ku hracskej obci.
      • Ellendway
        Ne, právo kritizovat má ten, kdo si hru pořídil a bylo mu umožněno hrát. Ne ten, který viděl dva sreenshot a jedno gameplay video.
        • seriu cod uz vidavaju niekolko rokov a stale je to to iste len s kozmetickymi upravami tento diel na tom bude obdobne a len hlupak by si mohol nahovarat nieco ine.V podstate tiscali by mohlo ako recenziu pouzit kludne recenziu minuleho dielu a iba prepisat nazov.Keby to predavali ako datadisk tak by sa mi to nepriecilo ale to co cod predvadza dava vyvojarom velmi velmi zly priklad do buducna.
          • Sprava:
            K tomu všetkému vyzerá, že Modern Warfare 3 predal v prvý deň 9.3 milióna kusov. Teda o 33% viac ako Black Ops, ktoré predalo 7 miliónov. Teda aspoň to odhadol server VGchartz.
            Čo na tom, že je to furt rovnake, ked sa nam to pači ???
            A ty môžeš apelovať na...stagnaciu konskych chvostov. *2* *1*
        • Tikov
          i takový člověk má právo na kritiku, ono spoustu věcí je vidět již z videí.
    • Mínuskujte lúzry!
      Presne vás mám na mysli. *1*
  • Musim rict, ze me hra nadchla. Je to uplne to same jako predchozi dily, tudiz si sami rozmyslete, zda se vam to bude libit, nebo ne. Ovladani, grafika, vetsina postav - jako ve dvojce. Konecne se dokoncil pribeh a navic cela kampan byla neskutecna jizda, takze jsem tech cca 6 hodin dojel jednim dechem. Vytknul bych jen neco bugu - napr. mate nekdo nasledovat, ale u nej se nespusti script a tak musite loadovat checkpoint (stalo se dvakrat za celou hru). Kdo si zamiloval predesle dily, je toto pro nej nutnost. 9.5/10
    • *nekoho *12*
  • Call of Duty: Modern Warfare 3 je historicky nejpředobjednávanější hrou na Amazonu. Předešlého krále (Call of Duty: Black Ops) překonalo o 32%. A tak to ma byt :)
    • dobrý marketing ještě žánou hru dobrou neudělal *1*
    • Tak to má být! Cpt. Mac by byl pyšnej *5*
    • stiahnut prejst odinstalovat a zabudnut BF3 kupit hrat MP
  • dojel jsem singla na veterána ale v menu mi to ukazuje že sem dohrál jenom 90%? za co je těch zbylejch 10 za ty intely co se tam různě válej?
  • Prosím, jde ve hře vypnout hudba? U Modern Warfare 2 to myslím nešlo. Děkuji.
  • Akoze najviac, co na MW3 nechapem je, ze naco tam dali vobec tie dedikace, ked su unranked...
    • tam napr. pro LAN hru bez internetu? tam je ti rating celkem k nicemu kdyz chces hrat treba zapas s kamarady....
      • LoL, jasne, ked budem chciet hrat LAN s kamosmi napr. , tak budem stahovat subory na dedikac :D boze, tie si fajny trt, normalne sa to mohlo vyriesit cez lobby...Si mozem zas super vybrat vo MW3...lagujuci P2P ranked alebo nelagujuce dedikace unranked....proste demencia...Keby to dali opacne, tak pochopim, lebo vo MW2 je kopu hacknutych lobby, no comment.
        • je videt ze vubec nevis o co go :D:D kdyz je pro tebe takovej problem stahnout par malich souboru v 21st. :D radsi si bez hrat s lagama a nejlip sam se sebou...
  • Tak když už si dáš práci, že mi dáš mínus, tak by si mohl aspoň napsat ano či ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit