Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejde to i tak přes ten stejný interface?
  • to je dobře, že si GOTY ocenění ceníš tak vysoko a tím pádem uznáváš Wicthera 3 za nejlepší hru všech dob, konečně jsi prozřel, jen tak dál hochu!
  • Ta hra normalne funguje i bez internetu. A v tom pripade se zadna loby zakladat nemusi.
  • Skoro tak dobrý jako Zaklínač 3? Takže top kvalitka říkáš *1*
  • Od jedné GOTY nahoru.
  • To jo. Ale já to chápu jako Game of the Year = hra roku. Kolik "her roku" během jednoho roku počítáš? :-D
  • Zkratku čtyř slov
  • 0011
    Jo to je dost nepříjemný, já bych bral aby to byl singl jako u předchozích dílů, na druhou stranu tohle má i třeba Diablo 3 na pc tam mi to nevadí, ale tohle je hlavní důvod proč to není na switch. Tam bych si to zahrál rád ale snad udělají nějaký další díl přímo pro něj
  • Co si představuješ pod pojmem GOTY? :-D
  • Zdůraznil bych, že pod pojmem "jenom coop" je myšleno i to, že to nemá vlastně singl. Sice to lze teoreticyk hrát sólo, ale pořád hrajete sami MP hru čemuž je přizpůsobeno vše (nelze pauzovat, při spuštění questu si musíte založit sólo lobby, nelze plnit více questů najednou, apod). Pokud někdo preferuje singl hry, měl by si na tohle dát pozor.
  • Celkove samozřejmě ano
  • Zeldu jsem hrál a občas stále hraju, takže ti můžu odpovědět.

Úžasná hratelnost spojená s krásným světem.
  • To jsou nejlepší hry, ty co se musí hrát :)
  • 230 GOTY z 311 je japonských
  • 0011
    Offline Monster Hunter by nikdo nekoupil, to by si podkopli nohy. Mrzí mě že u nás není komunita, v Japonsku jsou Monster Hunter kavárny kde se schází lidi na lokální coop (na 3ds a teď nově i na switchi)
  • Monster Hunter je taková druhá Zelda: Breath of the Wild. V recenzích devítky a desítky, ale co je na hře tak super, to se v recenzích nedočteme. Zřejmě to slovo nevypoví s "musí se to zažít".
  • 0011
    Ne jenom coop
  • Má to PVP? Pokud ano jak funguje?
    Díky
  • Já to na základě nadšených rezencí a bohužel to považuji za vyhozené peníze. :-(
  • Celkově samozřejmě ne. On má jen vánoce z toho, že to zase jednou japoncům vyšlo. Doporučuju tyhle weeb záchvaty ignorovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit