Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • exmaxx
    A tak kuci z KCD se ty souboje snazi pojmout realisticky. Za tu snahu a odvahu jit jinou cestou urcite poklonu zaslouzi. Jak se jim to povedlo a jestli to bude zabavny uvidime za par dni *3*
  • Goty 2017? Ci celkovo? https://gotypicks.blogspot.sk/ ja tam teda za 15 rokov vidim japoncov 2x. kanadania 2x, USA 10x, poliaci 1x
  • Všechny velké díly měli online už i na PS2, handheldové pouze ad hoc a tuším poslední 2 kousky na 3ds měli klasickou NA/EU/JP lobby.
  • a při troše štěstí se Japoncům konečně podaří překonat Poláky v GOTY. Zelda to už skoro dala...
  • je to tak *3*
  • Jack1947
    OPrava druhý on ale snad nikdo nepamatuje na PS2 verzi to už je fakt herní pravěk skoro *3* nepočítaje PSP a taky fakt že ostatní hry byli pokud se nymýlím offline.
  • Neříkej. Já volil Zemana a sem na to hrdý.
  • je pravda, že to japončíci neskutečně válcují, ono se stačí podívat na GOTY, to jsou samí japončíci, Sterling např. dal GOTY Nieru, letos zase neskutečná kanodádá. Západ úplně vyřízený.
  • souhlas. GOTY 2018 s SoTC. Japonci vládnou.. Loni dominace, letos zatím taky. 92 a 91% na první AAA hry a samozřejmě konzole rulez...
  • luxusnejsia, 11/10
  • luxusní hra 10/10...
  • Už dávno se ví... jistě Sherlocku...
  • jindra.veliky
    Mám zatím nahráno jen 6 hodin a fakt je to hodně povedený. A to normálně vůbec nejsem na tyhle "japárny"...

hlavně to má povedenej a rozsáhlej soubojovej systém. Nechci teď (doopravdy) začínat flame, ale jistá středověká hra, která brzo vyjde je oproti tomuhle díky soubojovýmu systému fakt nuda....
  • Odulin
    Po pár sezeních to vypadá, že útraty vůbec nelituju. Síň slávy asi nee, ale ta hratelnost je celkem příjemná a nijak extra nedrhne, soubojový systém se povedl a myšlenka je dobrá. Na PSP mi to nic moc neřeklo, ale v tomhle podání už je to pro mě stravitelný. Základ je ale nečekat přiběhový hody.
  • bukrr
    První střet s Monster Hunterem?
  • Už dávno se ví, že 90% zdejších diskutujících jsou zapšklí PC master race jedinci, kteří mají výhrady ke všemu co vychází na něco tak podřadného jako jsou konzole. Na podzim tohoto roku se objeví i PC verze této hry, takže bude dost prostoru si hru osahat a poté můžete vynášet závěry. Přece se nebudete shazovat na úroveň jisté osoby, která určitě bez ochutnávky, tuto hru označí svým oblíbeným "japan bullsh!t".
  • repcak.petr
    Parádní hra,plná humoru a monster.Opravdu jsem rád za koupi *14* .
  • Jack1947
    Zajímavá hra a vůbec poprvé na velkých konzolí sráží to jen fakt (aspon pro mě?) že to je jen prach)s)prostá grindárna. I když to se asi dalo čekat nooo neznám MMORPG nebo celkově MMO kde by nebyl grind *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit