Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a nebo na kupe howiinek
  • Proto uz mam davno zarizeny mistecko v Brazilii.
  • To jsi uhodil hřebík na hlavičku *1*
  • Hra na PC je tak komfortni jak si ji clovek udela. Sedi se mi dobre na kvalitni zidli, stejne jako na gauci. Pokud si pred konzoli sednu na kybl, tak to bude stejne nah*vno jako u PC na dreveny zidli
  • takze sis koupil ps3 a hrajes tam ty "zombie somariny, vojenské somariny, fantasy somariny" ?
  • *mohli
  • @jejdasek: Aha, takže ty tu tvrdíš, že v případě nepřítomnosti konzolí na herním trhu by konzolisti úplně přestali hrát hry? :-D :-D Tak to bych chtěl vidět v reálu tohle! :-D Veškeré prachy by okamžitě začali přelejvat do PC platformy, aby mohly hrát všechny poslední tituly přesně tak, jak by tomu bylo na konzolích.
  • Dobře Dodo :)
  • Apropo na hrách only ps3 je grafika perfektná preto nekupujem multiplatformy kde port na ps je odflaknutý !
  • Na hry pouzivam zasadne PS uz hodne dlouho a jsem spokojen,m staci mi to, PC mam na jine veci *3*
  • Ja som zas odišiel od pc hrania lebo tu už dlho vychádzajú hry na jedno kopyto.
    Napr. zombie somariny, vojenské somariny, fantasy somariny .
    Kupil som si ps3 kvôli jej exkluzivitám a bavím sa po dlhom čase zase kráľovsky.
    JA NEHRAJEM KVôLI GRAFIKE ALE ZÁBAVE !!!
  • pamatuj si, že vláda, ubisoft a jejdanánek nemaj nikdy pravdu :D
  • jejdasek ma pravdu!!!
    Konzolove hry su licencovane to znamena ze z kazdeho predaneho kusu hry ide 10-15 USD (EUR) Sony alebo MS. U intenda je to menej ale tam to tiez plati....
    Ved ako inak by mohli splatit vyvoj a hlavne vyrobu tej konzole ked iba napr PS3 sa dostala minuly rok pri predaji samotnej konzole tesne do zisku???
  • v klidu .-)
  • Me nezajima ani tak, kolika % podil ma digitalni distribuce v Anglii (ostatne vsimni si, jak u takovych clanku pouzivaji slova jako "ma byt" ), jako tech tvych udajnych 5% u nas.
  • Produktivita svedci o tom ze asiati neflamujou na forech? Tak ted uz to chapu. Diky
  • Lepsi je pouzivat oboji a moci si zahrat jak hry red dead redemption, dark souls, metal gear solid, heavy rain tak treba shogun 2, terraria, wow a podobne. Proc se o to ochuzovat?
  • To neni dobre srovnani, mercedes je komfortnejsi, to se o pc neda rict. PC je spis jako formule, drahe a ohromne vykonne, technologicky na spici. Ale svete div se, vetsina ridicu i pres to da prednost radsi nejakemu pohodlnemu osobaku (konzoli). Ani to ale neni moc dobre srovnani, protoze nezohlednuje, ze pc je univerzalni nastroj vhodny pro praci.
  • Jako člověk co odešel už před 10lety od konzolí na PC můžu říc, že jsem udělal dobře.
    Ano je několik opravdu kvalitních her, které jsou výsadou konzolí ALE na PC je kvantum her co my to vynahradí a co je hlavní Konzole ztratili kouzlo jednoduchosti. Už je tam taky registrace kopírování da disk a další hlouposti. A nové konzole na tom budou ještě hůř. A technický vývoj je bídný pro všechny platformy.
  • No právě, ale ten vzhled, ten vzhled...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší