Přejít na výpis diskuzí
MS a Sony prý představí nové konzole na letošní E3
6.1.2012 | Petr Poláček
124 příspěvků
-
Bylo by fajn kdyby udelali konzoli s moznosti klavesnice,myse a pripojeni monitoru. A hlavne moznost rozbehnuti druheho operacniho systemu. Myslim ze potom by se z konzoli mohla stat celkem zajimava alternativa PC a ja osobne bych snad i uvazoval o jeji koupi. Do te doby *11*
-
-
Jak k X360, tak PS3 muzes mripojit i mys, i klavesnici, i monitor. Proc ale cpat na konzole operacni system (ve smyslu PS OS?) . PS3 mela moznost nainstalovat Linux, ale krome par nadsencu, kteri by jej vyuzili k nejakym svym vypoctum urychlenym na Cellu, byl Linux na PS3 naprosto k nicemu. PC za par kacek rozebehlo Linux lepe, nez PS3, ktera musela radu veci emulovat. Konzole je od toho, aby poskytovala co poskytovat ma a to je predevsim hrani her. Na to PC OS netreba.
-
-
souhlas...jen dodam technickou, ze na X360 slo taky rozjet Linux, sice neoficialne, ale slo :)
-
-
-
not. gonna. happen'.
-
Bylo nebylo, za sedmero horami..........
Nicmene to uz je verejne tajemstvi, ze letos se dalsi generace konzoli oznamuje. A pristi rok by mely dokonce vyjit. Preci jen Sony jeste ted musi strasit ze sna, co udelalo v konkurencnim boji drivejsi vydani Xboxu. -
No vždyt´my přece víme , že bude Playstation 4 a Xbox 4000 DeLuxe .... ale bylo by to poprvé , co Sony přijde s něčím , co by do domácího kina nepřineslo žádný bonus navíc ....
-
Hlavne at tam daji aspon 4GB RAM, tech 256 MB co je tam ted je uplne na kockot ... a to by jste potom teprve videli hry panove ....
-
-
viac ako 2GB mať nebudú ...
-
heh 4GB to uz pomalu ted nestaci na PC na nektery narocnejsi hry a kdyz chces k tomu jeste taskovat do win a mit par veci na pozadi tak uz to zbytecne swapka .... to spis at tam daji 16 GB a maji klid musis myslet dopredu
-
-
Máš alespoň ponětí o tom, jak funguje adresace paměti u 32bitových aplikací? Nebo o hardwaru všeobecně? Co to tady meleš??
-
-
Reakce na toho vocase, co se ohání 16 GB paměti...
-
-
evidentně HW moc nerozumíš.
-
-
Rozumí stylem: HAhaha můj Radeon má 4GB , né jak tvoje nVidie s 1GB
-
-
-
-
Doufám že nové konzole přijdou. Aspoň nebude ten zastaralej šrot brzdit vývoj. I když je otázka zda se nějak výkon bude alespoň stačit na průměrné dnešní PC.
-
Čuchám, čuchám, rapbattle PC vs. toastery. *1*
-
-
Můžu vytvořit anketu, pokud by byl zájem! *5*
-
-
Ty raději nic nedělej.
-
-
Těší mě, lukáši! *5*
-
-
A zarapovat bys neuměl? *4*
-
-
Bohužel, já radši metal... Ale growling též nezvládám. *9*
No ale třeba Jindřich, to je rapper již od pohledu! *5*
-
-
-
-
Mně by se líbil ten ovladač na obrázku v článku, protože kdyby se celý řádně napamoval, tak by nějaká budoucí FIFA (či RPG) na něj dělaná byla ultrainteraktivním/ultrarealistickým zážitkem! *1*