Musíme si promluvit o Dragon Age: The Veilguard
-
Média se snaží konzumenty z nějakého důvodu vychovávat, ale bude to mít přesně opačný efekt. Ony trans charaktery nejsou ve filmech a hrách nic nového, ale to, co předvádí v novém DA je velmi cringe.
-
Chápu že být jeden z prvních má v jejich "branži" prioritu, ale kolik z nich to teda chce recenzovat protože je ta série bavila nebo protože je jejich "práce" baví? A kolik z nich chce předstih ať mají rychle ad money a ještě hru zadara?
-
Tak jelikož to dostávají i Youtubeři, co mají menší základnu než Svaz zahrádkářů....Navíc většina si nestěžuje, že to nedostali zadarmo, ale že to nedostali včas...
-
Jen taková technická k tomu "woke" odstavečku. Nikdo se u těch her neozýval protože problémem ani tak není přítomnost těch daných osob (například v Hogwarts Legacy jsem viděl jen málo hejtů na toho barmana/ku), jde o to, že z toho, co jsem viděl, tak se nás hra snaží vychovávat a o těchto tématech hluboce mluvit. Což minimálně ve středověkém fantasy prostředí působí jako pěst na oko a velmi cringe.
-
Nejde jim o to zadarmo, ale s předstihem, ne?
-
U větších webů které recenzují hry a vždy klíče od EA dostali to beru docela jako podraz, ale zase musim říct že je fakt krásný sledovat jak někteří youtubeři brečí a fňukají že nedostali klíč zadarmo. Pokud chtějí udělat recenzi tak ať si to hezky zaplatí.
-
Nedělám si velký iluze že cenzor byl někdo najmutý aby moderoval. Diskuze si promazávají sami lidi z redakce a vzhledem k tomu že redakce má teď asi tak 3 členy je to jasný.
-
zas pokud vím, tak skutečné prů...švihy tady dostaly 4/10 (Battlefield 2042 nebo jakej vlastně), a teď ten nový Uknown 9
-
Myslím že si mě s někým pleteš.
-
No jasný ještě víc polarizuj tuhle diskuzi Bareši... "Jak má nikdo jinej názor tak je proti nám." Klasický progresivismus. Přitom tvoje názory na novinky v D&D atd atd ti nikdo nebere...
-
Vidíš, já to vždycky bral tak, že nejsem nudný jako většina "mentálně zdravých"
-
"Nebojí se vás a nerespektují vás."
To máš pravdu v tomhle, v tom je za mě rozdíl od filmových kritiků. U her v rámci recenzí bývá až nebyválý konsensus, což je u filmu opravdu zřítka.
-
Pokud je hra dobra, tak ani prehnane woke silenosti, nebo papouskujici fandove anti woke influenceru nezmuzou nic, nebo nebudou mit zasadni vliv.
Chovani vydavatelu je naprosto prirozene v momente kdy muze "cerny prihraty elf " svou (ne)pirtomnosti zpusobit spoustu problemu, ktere diky dnesni online rozdelene spolecnosti plne virtuaknich bojovniku na obou stranach, uz nelze pouzit ani jako negativni reklamu na prilakani pozornosti ...
-
ty si seriozne mentalne chory
-
Vidíš, tak prostě to umí, pokud ta postava tam nenáslině zapadne tak, že si člověk ani té odlišné orientace nevšimne, tak je to dobře napsané. :)
-
Nevím v jaký bublině se pohybuješ, u mých vrstevnic (40-45) pokud nejsou fakt vysportovaný je celkem obvyklé, že jsou to ženský krev a mlíko, včetně mé manželky. Já třeba hraju RPG s manželkou a ta má ráda, když některou postavu vytvořím podle ní. Fakt doporučuju jít do reálného světa ve kterém se nepohybují pouze vysportované hubené ženy, ale můžou mít nadváhu, větší prsa a větší zadek.
BTW masturbační objekty si člověk vytváří většinou podle toho, co nemá.
-
Ano před sto lety to bylo úplně stejně. Neměli na výběr, museli zachránit Německo před progresivníma marxistama a židovskou hrozbou.
-
Ježíš, dyť o potlačování se nikdo nebaví. Momentálně je to naopak a tlačí se to horem dolem 😀
-
Jako že potlačování LGBT témat v kultuře nějak zlepší jejich život? Tak určitě...
-
Tohle je strašně povrchní pohled. Games píše a hodnotí pro široké publikum, ne jen pro hard-core gamery. AAA hry prostě obvykle bývají poměrně vyladěné, protože mají ten luxus na potenciální problémy házet hromady peněz. Pro většinu lidí budou fungovat, pro hard-core herní nadšence třeba ne - ale to hodnocení by se mělo blížit mainstreamovému pohledu.
Dovozovat něco z toho, že se nějaký recenzent o nějakém vydavatelství vyjádřil jako u "klucích", to mi přijde hodně odvážné, stejně jako ta myšlenka, že více tepat nedostatky AAA her zvýší respekt jejich vydavatelů ke Games, zvláště když už teď mívá Games o něco přísnější hodnocení, než je průměr.