Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ach jo ... pan Valasek je soukroma osoba, ktera si tu haji svoji praci ... Neni oficialnim zastupcem studia a ani tak (podle me) nevystupuje. Svoji IP ti nedam, ale ano, jsem z Brna a par kluku z inDev znam osobne a docela dobre. To jaksi nemeni nic na mem pohledu na vec .. ten je spis ovlivnen tim, ze jsem take herni vyvojar. A tak nejak vim, ze kvalita psaneho projevu nema mnoho spolecneho s kvalitou odvedene prace ... at uz se jedna o grafiku, programovani, animace ci zvukarinu.
  • Asi ano , ale nato neni čas.
    A pro hráče jsou důležité spíše věci co napíši. Než to jak to napíši.
  • Díky!
    Nerozčiluj se, nestoji to zato.

Ale já s tou češtinou bojuji odjakživa. Má pravdu, že by tu místo mě měl být PR člověk. Ale kde na něj vzít?
  • Souhlas. Sice nejsem příznivcem diskuzí, kde se na autory jen hází špína, ale tohle je opačný extrém. Myslím, že by bylo zajímavé vidět IP adresy všech těch lidí, kteří šli zrovna náhodou kolem, a hru nám tady tak pěkně vychvalují. Řekněme, že skladba příspěvků tak úplně neodpovídá standardu games.cz :) Krom toho, ač nechci vypadat jako grammar nazi, musím souhlasit s mrakem. Psaný projev pana Valáška je dost tragický. Pokud se chce někdo prezentovat na veřejnosti, možná by si mohl nejdřív zopakovat pravopis z páté třídy základní školy. scnr
  • Hele .. klidne me muzete platit :-) To bych si pak i zapnul diakritiku :-)
  • Tak nenadrtálec by asi nic nenapsal.
    A nemyslím si ,že se to po mně nedá číst. Jsem trochu pokřiven Angličtinou a interpunkce mi moc nejde. Scripting a programováni si vybraly svou daň. Všem co moje psani vadí se omlouvám.

A jelikož jsem psal ,že jsme malý tým. Tak nemáme na placené blogery. Co by s váma ,vedli slovni přestřelky ,bravůrných slovních spojeni.
    Nic vám nebráni moje příspěvky nečíst.
  • To jako fakt myslis vazne? A hry od velkych studii hrajes v pohode, nebo se na ne divas take skrze prsty, protoze ta studia jsou PLNA lidi, kterym moc nerika psana verze jejich rodneho jazyka (pripadne to mnohdy neni jejich rodny jazyk, protoze snad vsechna velka studia jsou jaksi nadnarodni spolecnosti). Ja osobne jsem se treba v CR nikdy nesetkal s pohovorem tykajicim se ceskeho jazyka, at uz se jednalo o reklamni agentury, nebo herni studia (pozice grafika ... copywriter v reklamni agenture cesky umet musi) a v zahranicnich studiich se take musite jen umet domluvit a ne psat (dokonce ani mluvit) gramaticky spravne. ........... Takze? Tvuj argumnt je jaksi ponekud mimo, ne?
  • Jako sorry, ale když už se tu někdo z vývojářského týmu prezentuje, tak by měl aspoň umět trochu psát. Jak se pak mám dívat na jejich hru, když sem píše člověk, který má pravovis na úrovni neandrtálce. Jasně, každý umí něco, ale stejně...
  • V pohodě :) Vítaná je jakákoliv pomoc. Při osvětě neinformovaných lidí.
  • Děkujeme.

Uvidíme. Zatím jsou ohlasy spíše pozitivní. Ale nemužu napsat vlastní názor. Neb by mně "jiní" členové diskuze, obvinili, že si naši hru vychvaluji.
    Napíšu jen ,že mi se ta hra ,hraje taky dobře.

Vše záleži na prodejích a ohlasech.
  • Hele, k tem tro(t)lum se hlasis sam a dobrovolne ... na komenty o tom, ze je to podobne Doomu nikdo az tak nenarazel. Jedna vec je podobnost (a popravde sposta her, postav atp. je podobna jinym hram postavam a podobne) a druha vec jsou komenty na tema neoriginalniho nazvu, komenty o vykradani assetu a vykradani vubec ... Nejak si nemuzu pomoct, ale to, ze se to necemu podoba, neni vykradani .. proste to ma stejny setting, tak to vypada podobne .... konec koncu z tohodle pohledu byl DeadSpace taky jen kruta vykradacka Doomu 3 ... ale jaksi se to jinak hralo, ze? A tak nejak je to s timhle ... ale co ja se rozciluju ... nejsem jednim z vyvojaru teto hry, nebudu Ondru obirat o zabavu s obhajovanim.
  • Black_Hand
    ok. takze posledni bod zustava jako pochvala.
  • TheGGG
    Ano, tento vtip tu je pokaždé když se tu píše o té hře, je to celkem nuda.
  • Robotron3
    To je važně vtipný. V článku se píše, že to připomíná Doom3, ale když to někdo napíše v diskusi, tak je to hned troll, id*ot, blb*c a hater. Tak důležitý hlavně je, že nám to sem vývojáři přišli vysvětlit, jak se věci mají, urazit ty, co se jen zmínkou o hru otřeli, a sami si hru pochválili.
  • Hru si koupite a pak už nic neplatíte.Vše dostanete při koupi hry.
    Ve hře si zbraně kupujete za progress a za peníze co naleznete ve hře.
  • Dobrá kopírka toho zombíka z doom 3 *1*
  • Hlavně, že bude. 2 měsíce jsou pro mě krátká doba a už teď se nemůžu dočkat. Jinak Vám přejí, ať to má úspěch, aby Vás to motivovalo k vývoji dalších her!
  • Děkujeme mnohokráte. Tohle dicky potěší. Ikdyž 3h na záchodě, to jste zlomil můj rekord. Gratuluji.
  • Black_Hand
    citim mensi masochismus. valceni v sekci komentaru je od vyvojare trochu boj s vetrnymi mlyny. velmi rychle se nadseni zvrhne v neco co ani vyvojar nezamyslel.

pokud jde o hru, tak me moc nelaka, ale to zadna strilecka na mobilu. a ano, zadne iOS zarizeni nemam, takze to stejne neni ztrata.

mimochodem, slechti vas, ze tam nejsou inapp nakupy utrzene ze retezu (nebo to jen v clanku neni napsane?)
  • Určitě se dočkáte.Nespíme pracujeme dále.A Android verze by "měla" být hotová tak za 2měsíce.
    Je to dlouho, ale jak jsem psal. Děláme to při práci ,většina.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit