Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no ty jsi těch modelů v životě asi moc neudělal, pač absolutně nevíš o čem meleš *6*
  • Tak to by asi žádné studio udělat nemohlo.Žaloba by velice rychle následovala.
    A zdrojové věci k doom3 opravdu nemáme.Vše je naše tvorba.
  • tak ted muze stejne studio udelat treba strategii Command & Craft, nebo Star & Conquer . nechcete mne do teamu? mam spoustu originalnich napadu co by verne doplnili vase studio...
  • Dobrý no, hry sice děláte, ale pravopis neumíte.
  • je to moc originalni nazev (a von i ten obsah) je to jak na vietnamsky trznici tam taky koupis elektroniku Somy , Panasonik a dokonce jsem tam naposled vydel herni konzoli PloyStation *1*
  • Zakoupeno ... tož hraju to a perfektní, super příběh a hlavně dabing.
    Neváhejte, stojí to zato.
  • To jako vzali modely a textury z dooma3, udelali z toho novej level na 5 hodin a tim chteji dokazat, ze dokazou dokoncit aspon nejakej projekt ? wtf ? :D
  • A kdy vyjde DLC Mass Space?
  • Robotron3
    Že to připomíná Doom3, se píše už v článku...
  • Zombíci útočí! A zase a zase a zas..... *7*
  • Původně jsme o hru neměl vůbec zájem, přišlo mi to jako kopie DT a podobných her, ale na TouchArcade se rozjela zajímavá diskuze, NE jako tady mezi bandou trollů, kde má hra velice pozitivní hodnocení a to hlavně kvůli dost kvalitní hratelnosti, dost dobrému obsahu a hlavně parádní atmosféře.

Tudíž hodnotit hru už podle obrázku panáčka dokážou jen opravdoví machři, kteří jsou jen tady v naších hájích a lesích.

Rozhodně, kdo má rád akční hry - doporučuji. Nezklame vás to - ba naopak příjemně překvapí.
  • Děkujem.
  • Velmi prijemny pocin, hraje se prijemne. a Doom 3 opravdu? podle obrazku? Zkuste si to a uvidite.
  • Už jsem to tu psal v předešlém chatu ke hře Dead Effect.

Tato hra byla jako test jestli nové studio ,bude schopno dokončit nějaký projekt.Jsme hodně malé studio a vše jsme dělali ,tak řikájíc na koleně a při zaměstnání.Originalita a super napady nebylo možné aplikovat, protože šlo o čas a peníze.

Vzhledem k tomu ,že to měl být test.Hra vypada hodně dobře po všech stránkách.

PS:Dneska už asi neuděláte ,jakýkoliv počin.Aby nebyl podobný nějaké hře současné či minulé.
  • Dobrá práce, že jste to vůbec dokončili kluci - moc vám fandím!
    Mám koupeno a zatím mě to velice baví.
  • Tak jsem neodolal a koupil, hraji a zatím musím říct že super hra. Srovnání s Doomem a ostatními je dost mimo.
  • A co to sakra znamená Dead Effect? Dává to někomu nějaký smysl? Nebo to je jen kombinace Dead Space a Mass Effect spolehající se na podobně znějící název? Mrtvý Efekt?? *7*
  • Jo, ten tuček je naprosto vykradený z Dooma. Hned mě to uhodilo do očí.
  • Doom 3 co strávil hříśnou noc s Colonial Marines *4*
  • Robotron3
    Tak to je smutnej kalkul, udělat něco, aby to vypadalo jako Doom3. To už je vykrádání úspěšných her.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit